IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ами чак ме е яд за маринския - от мен да го запомниш: има ли мач в понеделник, Колеца вади ултра късмет, така че хаджирай с нещо различно...
    Жалко за Арсенал, но не заслужаваха нищо повече от загуба, а и двата гола, които получиха бяха, хм, как да кажа, леко съмнителни - абсолютно нежелание за игра от тяхна страна, а Персийчето май влезе в голяяяяма дупка
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Ок, имам късмет, че Руни не го смениха, за дузпата дори няма какво да кажа.
      Нямам късмет, че оная пръчка Колинс вместо да си вкара автогол уцели носа на вратарчето.. Нямам късмет, че Агуеро пропусна няколко гола + нацели и гредите, същото се отнася за житния бегач Бейл, който целеше гредите миналия кръг...
      А на Уест Бромич не знаех, че им е забранено да имат ЦС...
      Иначе, Колец, ако РВП вкара 2 гола ще те мина по най-висок резултат в РЕДОВЕН кръг...
      А, недейте така за хейтването - напротив, аз също се радвам (до известна степен, все пак не съм мазохист, а и не обичам да лъжа) за маринския този кръг. Всичките му нападатели се отчетоха с много, така че каквото-такова. Пък ако наистина довечера персийчето вземе, че направи 10-на точки чисто, ще си е супер. А за УБА ще се въздържа от коментар....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Нямам късмет, че оная пръчка Колинс вместо да си вкара автогол уцели носа на вратарчето.. Нямам късмет, че Агуеро пропусна няколко гола + нацели и гредите, същото се отнася за житния бегач Бейл, който целеше гредите миналия кръг...
        Иначе, Колец, ако РВП вкара 2 гола ще те мина по най-висок резултат в РЕДОВЕН кръг...
        Дано ме минеш Марински. Отборът ти е много добър и го заслужаваш. Догодина, обаче няма да те пожаля и ще ти прибера паричките.

Късмет... мрън мрън мрън. Не ви ли писна да се оправдавате безхаберието си с липсва на късмет, а успехите на другите на късмета? Вместо да поздравите Марински, че няма прано този кръг го хейтватвате, че било чист късмет. Това си е обидно.

Last edited by Nikola; 16.04.2012, 11:47.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Вторият гол на Шрек днес наистина си беше голям късмет за всички, които го имат, защото четвъртия съдия чакаше спиране на играта, за да вдигне таблото за смяната му с Бербо, когато започна головата атака

Коментар

• Не бе коментираме си. Да не се засегнеш сега нешо бе. Просто ми е интересна логиката да вземеш двама играча сега вместо да изчакаш идния кръг. Винаги има шанс да си изкарат я червен картон, я да се контузят. Агболнахор се превиваше, като куче в един момент от мача, след което не направи нищо. На всичкото отгоре си и пълниш отбора с играчи, които се борят за оцеляване... после трябва да ги разкарваш.. пак минуси.

Иначе какво то това, че Вила играят два мача? Искрено се надявам да не си мислиш, че това го знаеш само ти. Ще ми се наложи да взема Гивън, защото втория в голямата лига е взел защитник на Вила и ще трябва да го нетирам. Иначе тези безхаберници едва ли ще изкарат и един ЦС, но просто съм длъжен да хеджна риска.

Сисе, Енрике, Кели, Симсон, Бейл, и Кабул = 5?

Планирам да имам 9 играча за двойния кръг. Сметни колко точки минус са това, за да ги достигнеш.

Коментар

• Вторият гол на Шрек днес наистина си беше голям късмет за всички, които го имат, защото четвъртия съдия чакаше спиране на играта, за да вдигне таблото за смяната му с Бербо, когато започна головата атака

За първия Грую е постнал картинка в другата тема, която казва всичко
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ми личи си, че си чукча-писател, а не чукча-читател

- 2-те дузпи са този кръг и по-предишния срещу (и свете са ултра безумни) - от там са 2х4 точки+поне 3 бонус (толкова взе за дузпата срещу КПР) + 4-те от смешния рикошет = колко правят тези?
                - за Клийн шийта ще се въздържа от коментар
                - ако се беше замислил малко повече отколкото ти позволя вечерното опиянение от извънземната ви победа, то щеше да разбереш следното:
                * аз така или иначе ще взема Агбонлахор и Колинс за следващия кръг - дали ще ги взема тогава и ще съм пак -8 или ще ги взема сега и ще съм -8 + точките, които ще ми дадат двамата - как мислиш, кой е по-добрия вариант? сега имам 2-ма играчи, които ще ми играят с двоен кръг другата седмица. Капиш? или да го обясня по-подробно, като за фен на Манчестър
                * Колец, ти имаш 5-ма играча за двойния кръг, а аз - 4 - колко смени ще трябва да направя, за да има колкото теб
                * а на Марин му давам лек бонус, за да е по-инетерсно

П.С. Много ме учуди с долния пост - дано да е от алкохолното опиянение от великата победа, че ако е от друго

[QUOTE=Nikola;1059246550][QUOTE=Грую Груев;1059246544]Това, че вече взе над 15 точки от 2-те измислени дузпи за дузпанчестър юнайтед.

Имаше само една дузпа днес. И ако Рунката вземе 3 бонус ще станат 13. За какви 15 говориш?

Какво означава смешен CS? Това е най-слабия отбор последните два месеца. Ако срещу тях не се направи CS тогава срещу кого?

Тоест един вид викаш, че отново късмета е спасил собствениците на Рууни?

Не видях, кой си взел този кръг точно. От всичките ти смени само Вермален има смисъл. Не можах да разбера за чий ти е да взимаш Габи ,когато ни гостува на нас? Това са ти директни -2 точки? Другото, което е абсурдно е защо си взе Колинс, когато ни гостува на нас? Очаквал ли си ЦС ли?

Давам ти просто елементарен пример за това, колко грешен ти беше подхода към този кръг. Ако беше ги взел тези двамата този кръг, а следващия щеше да си спестиш 6 точки, които директно подари на Марински. и вече нямаш абсолютно никакъв шанс да го минеш. Просто самият кръг не се очертаваше да бъде за много точки. Тези -8 можеше да ги оставиш за двоийния кръг, когато и аз най-вероятно ще бъда -8. А ти тогава най-вероятно ще си -20. За да пуснеш 7/8 читави играча с по-два мача.

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;1059246544]Това, че вече взе над 15 точки от 2-те измислени дузпи за дузпанчестър юнайтед.[QUOTE]

Имаше само една дузпа днес. И ако Рунката вземе 3 бонус ще станат 13. За какви 15 говориш?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  смешните с клийн шийтове от УБА,. :
                  Какво означава смешен CS? Това е най-слабия отбор последните два месеца. Ако срещу тях не се направи CS тогава срещу кого?

уникалния рикошет за Рунтавия гъз,
                  Тоест един вид викаш, че отново късмета е спасил собствениците на Рууни?

Не видях, кой си взел този кръг точно. От всичките ти смени само Вермален има смисъл. Не можах да разбера за чий ти е да взимаш Габи ,когато ни гостува на нас? Това са ти директни -2 точки? Другото, което е абсурдно е защо си взе Колинс, когато ни гостува на нас? Очаквал си ЦС ли?

Давам ти просто елементарен пример за това, колко грешен ти беше подхода към този кръг. Ако беше ги взел тези двамата този кръг, а следващия щеше да си спестиш 6 точки, които директно подари на Марински. и вече нямаш абсолютно никакъв шанс да го минеш. Просто самият кръг не се очертаваше да бъде за много точки. Тези -8 можеше да ги оставиш за двоийния кръг, когато и аз най-вероятно ще бъда -8. А ти тогава най-вероятно ще си -20. За да пуснеш 7/8 читави играча с по-два мача.
                  Last edited by Nikola; 15.04.2012, 22:03.

Коментар

• Колец, казах ти, че са ми важни 3-те кръга - този, следващия и по-следващия и отборът ми е изграден за тях. Това, че вече взе над 15 точки от 2-те измислени дузпи за дузпанчестър юнайтед+уникалния рикошет за Рунтавия гъз, плюс смешните с клийн шийтове от УБА, е нещо, което ще бъде нетоирано следващия кръг - ще го разбереш след седмица.

А ако наистна дадат 3 точки бонус на уникалното дърво Уелбек и 0 на най-добрия (артист) на терена - Йънг, ще ме убедят на 100%, че системата е ултра куха и измислена
                    Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Какво викаш Груйче?

Как върви гениалния план? На този етап все още имаш шанс да ме минеш по точки този кръг като ти играя с 8 човека, но да видим.хаха

Bonus Predictions GW34

Norwich 1 Man City 6
                    Tevez 3, Aguero 2, Silva & Lescott 1

Sunderland 0 Wolves 0
                    Fletcher 3, Berra 2, Mignolet 1

Swansea 3 Blackburn 0
                    Sigurdsson 3, Dyer 2, Allen 1

West Brom 1 QPR 0
                    Dorrans 3, Ridgewell 2, McAuley 1

Man United 4 Aston Villa 0
                    Welbeck 3, Rooney 2, Evra 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      да, бе, да, пълна глупсот е това, което ги съветваш, но всеки сам си знае - ти примерно имаш уграчи, които посмъртно не можеш да продадеш и затова тактиката ти е такава. А моята е точно обратната и като и видиш отбора за този кръг, ще разбереш какво и защо - да не се издавам отсега, че няма да е интересно после. Факт е, че последните 3 месеца имам повече точки от теб, така че може и да се говори за някакво обръщане на тенденциите във фентъзито, което аз съм хванал, а ти - не. дано да продължи така и занапред.....

П.С. Аз този кръг съм с 11 играча и -8 точки, пк после пак ще си говорим кой какво е преценил
                      Какво викаш Груйче?

Как върви гениалния план? На този етап все още имаш шанс да ме минеш по точки този кръг като ти играя с 8 човека, но да видим.хаха

Bonus Predictions GW34

Norwich 1 Man City 6
                      Tevez 3, Aguero 2, Silva & Lescott 1

Sunderland 0 Wolves 0
                      Fletcher 3, Berra 2, Mignolet 1

Swansea 3 Blackburn 0
                      Sigurdsson 3, Dyer 2, Allen 1

West Brom 1 QPR 0
                      Dorrans 3, Ridgewell 2, McAuley 1

Man United 4 Aston Villa 0
                      Welbeck 3, Rooney 2, Evra 1
                      Last edited by Nikola; 15.04.2012, 20:42.

Коментар

• Марински, сега видях на Груеца отбора..... честита победа и да почерпиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Измислихте ки капитаните сладури?

Аз на този етап се колебая между РвП и Сес и не мога да се реша. Вълчетата са доста слаби, пък сега ще бъдат и без Басонг.

От друга пък страна Арсенал винаги вадят ножа умрелите кучета, като домакини.
                          Ще мисля м/у Руни и Агуеро...

Коментар

• Измислихте ки капитаните сладури?

Аз на този етап се колебая между РвП и Сес и не мога да се реша. Вълчетата са доста слаби, пък сега ще бъдат и без Басонг.

От друга пък страна Арсенал винаги вадят ножа умрелите кучета, като домакини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ще си говорим пак след този, следващия и по-следващия кръг - реално тези 3 кръга ще решат класирането, тама където изобщо има нещо да се решава, естествено След тези 3 кръга, ще видим ти с колко точки си, и аз с колко точки ще съм.
                              груйчо, какво му обръщаш внимание на кюстендилската слива?

виж го, че няма собствено мнение

виж, го, че трябва някъде да прочете нещо си за да може после да си формира някаква позиция

виж го, че търси да види другите мениджъри как ще постъпят и той гледа да подражава

В лигата без смените съм направил страшен кръг и водя убедително
                              последния кръг направо ни смаза ........................ водиш с 40-50 точки

обзалагам се, че няма кой да те настигне от тук до края

--------------------------------

груйче, не ти ли прави впечатление, че след като "засякох" кюстендилската слива (все ни питаше дали сме направили смените и избрали капитаните), и от тогава спря да си задава тъпите въпроси, а беше обявил, че не ми чете постовете

--------------------------------

груйче, не ти ли прави впечатление, че в последно време познавам трансферите на кюстендилската слива ................................ в този ред на мисли, ще се опитам да позная и тази седмица

и така .......................... по всяка вероятност е махнал онова дърво ашли иънг което нито той знае за какво го взе, нито пък дъртия алкохолик дедо сашо знае за му беше да го купува

........................ сега въпроса е кой е взел на негово място ........................ първо трябва да огледам моя състав защото от опит знам , че първо там търси попълнения кюстендилската слива и после трябва да видя първите десетина отбора в генералното класиране

но по това късно време не ми се търси по другите отбори и затова ще гледам моите полузащитници ........................ значи кюстендилската слива е избрала стефчо сесиньон от съндърланд

Коментар

• ще си говорим пак след този, следващия и по-следващия кръг - реално тези 3 кръга ще решат класирането, тама където изобщо има нещо да се решава, естествено След тези 3 кръга, ще видим ти с колко точки си, и аз с колко точки ще съм. Ое повече, че марин следва твоята тактика, а с него сме на микроскопична разлика (реално е с 3 точки прди мен, заради 3-те ми трансфера), а и имаме бас на по 100 кинта, така че тактиките ще се покажат на практика, коя колко ще е успешна.....

Класирането в платената лига е:

1. Никола - 1916
                                2. Полки - 1806
                                3. Аз - 1704
                                4. Марин - 1699
                                5. Хаки - 1605

В класирането за седмичната награда води Никола с 90 точки

В лигата без смените съм направил страшен кръг и водя убедително
                                Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Груйче, вместо да се изживяваш, като дървен филосов за пореден път си направи труда и разгледай отборите на първите десетина в сета. Това би трябвало да ти даде ясна представа, горе долу колко играчи е оптималното да имаш този кръг.

Коментар

Working...
                                X