IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е значи си си екстра тогава. То даже Евертън ще са без Бейнс, така че може да има и rape.

Между другото винаги използваш много късно този уайълд кард. Според мен оптималното е да е изпилзва 5-10 седмица, защото тогава става ясно, кои са факторите в първенството и кои играчи са важни.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Рисковано е да се продава РвП пък ако си решил вече по-добре вземи Агуеро/Тевез. Те ще дадат повече точки от Рууни, който най-вероятно ще ми е и капитан.

Въобще, ако в момента се продават играчи най-добре ще бъде да се купуват такива, които ще играят двоен кръг. Just a hint.
      Аз все още не съм ползвал втория си wildcard и почти сигурно ще го направя в двойния кръг, така че няма смисъл да взимам играчи от този кръг за следващия... Затова и взех Рууни, защото мачът с Евертън е такъв, който лесно би завършил 2-0 примерно с 2 негови гола... също толкова лесно би могъл да присъства 60 минути на терена без да направи нищо, подобно на мача с Уигън, разбира се
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Рисковано е да се продава РвП пък ако си решил вече по-добре вземи Агуеро/Тевез. Те ще дадат повече точки от Рууни, който най-вероятно ще ми е и капитан.

Въобще, ако в момента се продават играчи най-добре ще бъде да се купуват такива, които ще играят двоен кръг. Just a hint.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Така така.

Не искам да спирате да се надъхвате за догодина.

Момчета, тези дни влизах в нета от чужд компютър и видях полкича какви глупости пише по мой адрес. Реално погледнато всеки втори пост му е обида към мен. За това догодина да знаете, че няма да играе в лигата на инвестор.бг. Спомням си че преди години пак имаше проблеми с него, когато човека обвиняваше Греъм, че му е копирал отбора. И в последствие той спря да играе. За това, за да няма дразнители и за да е спокойна играта догодина - без полкича в инвестор.бг лигата.

Този човечец трябва да проумее, че това не му е селската дискотека и че културата и добрия тон трябва да са водещи в комуникацията.

Груец, нали ти казах, че ще съм повече точки от теб този кръг дори.и с 8 играча. Предупредих те преди началото на кръга. Това пак ли е късмет?
          polki миналата година ми се беше обидил и си направи втори отбор с подобно име и мениджър като моя, в който правеше по много смени всеки кръг с цел да е на последно място с отрицателни точки

Но на мен не ми се струва редно да налагаме забрани кой да участва в лигата и кой не (стига да пише във форума, разбира се) още повече, че евентуалното му неучастие следващия сезон не означава, че постингите, които те дразнят ще спрат.

Просто споделям мнение по темата

P.S. -4 за следващия кръг - Перси аут, дузпаджията на Юнайтед ин
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Марински да вържем един бас от сега, че догодина ще съм повече точки от тебе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Koлец, недей така - нали сме демокрация, който му е кеф, нека да участва и толкова. Пък ти ако искаш го чети, като не искаш - игнор и толкова, има и други събеседници....

Маринския ме поведе с 10 точки след този, но неефективност на пазара, като биха казали умните глави - до 1-2 кръга и трябва да се изглади
              Споко, Груец, тази година ще си е чист късмет...Все пак ми трябваха около 20 кръга, за да ти наваксам около 100-тина точки, както съм тръгнал догодина, ако пазарът е ефективен накрая следва да те водя с около 200-250 точки....
              и.... пазарът ще е ефективен до крайност...

Коментар

• Демокрацията е едно, а свободията съвсем друго. Не мисля, че ако някой от вас беше системно обиждан щеше да ви бъде особено приятно. Надявам се да ме разберете. С това приключвам темата и повече няма да я дискутирам, дори когато му изтрия потребителя от лигата, като лятото пуснат фентъзито.

Иначе Гриец виждам, че си заложил на Вила. Не е лошо решението, но не мисля че реално би изненадал някого, пък и допускат доста голове. Не знам. Дано ти се изплати решението. Аз се чудя, дали да взимам Гивън за -4. Иначе взех Демпси, за да нетирам втория в моята си лига. :

Коментар

• Koлец, недей така - нали сме демокрация, който му е кеф, нека да участва и толкова. Пък ти ако искаш го чети, като не искаш - игнор и толкова, има и други събеседници....

Маринския ме поведе с 10 точки след този, но неефективност на пазара, като биха казали умните глави - до 1-2 кръга и трябва да се изглади
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Така така.

Не искам да спирате да се надъхвате за догодина.

Момчета, тези дни влизах в нета от чужд компютър и видях полкича какви глупости пише по мой адрес. Реално погледнато всеки втори пост му е обида към мен. За това догодина да знаете, че няма да играе в лигата на инвестор.бг. Спомням си че преди години пак имаше проблеми с него, когато човека обвиняваше Греъм, че му е копирал отбора. И в последствие той спря да играе. За това, за да няма дразнители и за да е спокойна играта догодина - без полкича в инвестор.бг лигата.

Този човечец трябва да проумее, че това не му е селската дискотека и че културата и добрия тон трябва да са водещи в комуникацията.

Груец, нали ти казах, че ще съм повече точки от теб този кръг дори.и с 8 играча. Предупредих те преди началото на кръга. Това пак ли е късмет?
                    Last edited by Nikola; 17.04.2012, 10:36.

Коментар

ами чак ме е яд за маринския - от мен да го запомниш: има ли мач в понеделник, Колеца вади ултра късмет, така че хаджирай с нещо различно...
                      Явно в двойния кръг който има най-много точки ще вземе бонуса...
                      И късметът догодина няма да му помогне...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

махай го
                        обмислям, но няма за кой да го чейнджа
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

имам го, даже ми е капитан

махай го

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            ти имаш ли го в отбора ти?
                            имам го, даже ми е капитан

Коментар

Персийчето май влезе в голяяяяма дупка
                              ти имаш ли го в отбора ти?

Коментар

Колеца вади ултра късмет, така че хаджирай с нещо различно...

Коментар

Working...
                                X