IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Slushai sega Polkich, kakvo ste stane.

Nishto.

Realno poglednato absolutno nishto ne se e promenilo, taka che ne vijdam zashto stradash? Prosto v kraq na sezona shte se napravi kraino klasirane I vseki shte si vzeme zaslujenoto.

Tochka na vuprosa. Prosto ti zasegnah egoto I sega ti e tupo.

Po-dobre susredotochi usiliqta si v nqkakvi po-gradivni neshta.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      3. решете си проблема с никола като мъже - на маса изпушете лулата на мира, отидете заедно на кур.ва или каквото там ви е на сърце не че не е забавно да се гледат заяждания ама точно в тази тема и точно за една игра. малко тъпо.

а никола не е съвсем прав да налага еднолично кой къде да играе, големи хора сте - разберете се.
      МОЛЯ кибиците да не се обаждат ........................ когато си платите членския вход -> тогава ще имате право да давате предложения които ще се подлагат на гласуване

Коментар

• пропуснах, че вече направих едно предложение

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
        сливчо, ако си ме изхвърлил от лигата, то тогава груйчо ще върне на всички парите които са дали за участие в платената лига

правилата на лигата са да се взимат решения на база 51% от учасниците, а не самоволни решения на някоя си кюстендилска слива
        значи предлагам на гласуване и този вариант -> на всеки един от нас 4-ата да му се върнат парите, а на кюстендилеца 50 кинта да останат за следващата година за победителя

Коментар

• 3. решете си проблема с никола като мъже - на маса изпушете лулата на мира, отидете заедно на кур.ва или каквото там ви е на сърце не че не е забавно да се гледат заяждания ама точно в тази тема и точно за една игра. малко тъпо.

а никола не е съвсем прав да налага еднолично кой къде да играе, големи хора сте - разберете се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Петима сме в платената:

- ти
            - аз
            - Грую
            - Никола
            - Марин
            а, значи и марин е в тази лига

ами, ок

значи кюстендилската слива ми е изхвърлила отбора от лигата като аз по никакъв начин не съм нарушил правилата на лигата

сега останалите 4-ма (хакинен, грую, марин и аз) трябва да вземем решение какво ще направим с кюстендилеца в този случай

всеки един от нас 4-ата ще има право да даде предложение, накрая подлагаме на гласуване и което предложение събере 3 гласа -> влиза в сила

аз имам две предложения към вас тримата - груйчо, хакинен и марин:

1. изхвърляме кюстендилското селянче от лигата, запазваме вноската му и победителя от нашата игра взима наградния фонд ........................ но понеже по всяка вероятност аз ще спечеля, по разбираеми причини оттеглям това си предложение

2. изхвърляме кюстендилското селянче от лигата, забраняваме му доживотно да съставя лига на инвестор.бг и наградния фонд от 250 лв. остава към наградния фонд за следващата година , а победителя следващия сезон взима цялата награда

очаквам и вашите предложения

Коментар

• Петима сме в платената:

- ти
              - аз
              - Грую
              - Никола
              - Марин
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• хакинен, на грую му бях казал да направи отделни лиги за платената и за безплатната лига на инвестора, но той не ме послуша и сега не се сещам кои са в платената лига ::

хакинен, освен груйчо, ти, аз, кюстендилската слива ...................... още кой е в тази платена лига?

Коментар

Така е, преди 2 години беше това, а не миналата година.
                  Не твърдя, че си ми пречил, само припомних случая, защото ми беше забавен

И в нито един от сезоните не съм имал нищо против да участва, който иска.
                  аз съм винаги забавен с изключение на случаите когато някой се чувства като наакан от присъствието ми ..................... дори то да е виртуално

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Айде излетя от лигата, щом отново ще обиждаш.

Парите ще си ги вземеш на база крайното класиране не се притеснявай за това.
                    ПАК ЛИ ТИ БРЪКНАХ В ГЪЗЪ КАТО ТИ ПРИПОМНИХ, ЧЕ ИМАШ ДА ДАВАШ 50 КИНТА ОТ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ

ако си ме изхвърлил от лигата, то тогава груйчо ще върне на всички парите които са дали за участие в платената лига

правилата на лигата са да се взимат решения на база 51% от учасниците, а не самоволни решения на някоя си кюстендилска слива

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Koлец, недей така - нали сме демокрация, който му е кеф, нека да участва и толкова. Пък ти ако искаш го чети, като не искаш - игнор и толкова, има и други събеседници....
                      груйчо, миналата година не участвах в лигата и тази година пак не исках да участвам, но ти ме накара да се запиша за да имало повече участници в платената лига и аз ти написах, че ще участвам благотворително

груйчо, дори аз трябваше да създам лигата и да ви пратя кода за нея, но преотстъпих на теб това право да я създадеш защото нямах време да си направя отбор, а времето напредваше...

груйчо, а ти си преотстъпил на николчо да създаде лигата и той вече миличкия си е помислил, че той ще решава кой ще играе в нея и кой нямал да допуска до участие

пълна скръб е кюстендилеца

Коментар

• Айде излетя от лигата, щом отново ще обиждаш.

Парите ще си ги вземеш на база крайното класиране не се притеснявай за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          преди 2 години имах отбор с подобно име на твоя отбор -> това по никакъв начин не е било пречка за твоята игра

миналата година точно ти ми изпрати кода на лигата на лични за да взема участие в лигата на инвестора, но аз най-вежливо ти отказах и ти пожелах успех
                          Така е, преди 2 години беше това, а не миналата година.
                          Не твърдя, че си ми пречил, само припомних случая, защото ми беше забавен

И в нито един от сезоните не съм имал нищо против да участва, който иска.

Коментар

polki миналата година ми се беше обидил и си направи втори отбор с подобно име и мениджър като моя, в който правеше по много смени всеки кръг с цел да е на последно място с отрицателни точки
                            преди 2 години имах отбор с подобно име на твоя отбор -> това по никакъв начин не е било пречка за твоята игра

миналата година точно ти ми изпрати кода на лигата на лични за да взема участие в лигата на инвестора, но аз най-вежливо ти отказах и ти пожелах успех

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Но на мен не ми се струва редно да налагаме забрани кой да участва в лигата и кой не (стига да пише във форума, разбира се) още повече, че евентуалното му неучастие следващия сезон не означава, че постингите, които те дразнят ще спрат.
                            кюстендилската слива си мисли, че ако не играя в лигата ще спра да драскам тук .................. а да спра да пиша е една негова много отдавнашна мечта

дори имам един ник който ми беше баннат лично за да може да се чувства комфортно след като си беше показал истинската същност

какъв беше случая тогава:

преди около 5 години николчо от кюстендилско беше написал в темата спорт, че бил сигурен, че интер ще спечели някакъв си мач и беше написал , че залага 50 лв. и попита дали има желаещ да се обзаложи

както си му е реда -> аз му написах, че му приемам облога, а на следващия ден интер не можаха да спечелят мача ................... изчаках няколко дни преди да го попитам как ще си изплати баса, но николчо от кюстендилско село заяви, че не видял, че аз съм му приел облога и съответно според него няма бас

аз му казах, че ако беше спечелил щеше да си търси парите от мен, но сега понеже има да дава 50 лв. се измъква с мотива, че не знаел, че съм приел баса

след като на няколко пъти го питах за тези пари и му казах, че се излага за дребна сума николчо с помощта на някой от инвестора ми баннаха ника и си беше помислил, че с това ще си реши проблемите .................... но аз съм с нов ник

и така вече 5 години николчо от някое си там кюстендилско селце не се е издължил за онзи бас с 50лв., а сега си мисли, че , ако не играя в вентъзи лигата на инвестора ще си има "медиен комфорт"

много простичко селско момченце

Коментар

• Е то двойните кръгове не са чак такъв фактор. Аз примерно се подготвям от доста време за този и най-вероятно ще имам 9 играча за него. Така, че тази тактика не е особено печеливша.

Дано сме повече хора догодина и в платената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Е значи си си екстра тогава. То даже Евертън ще са без Бейнс, така че може да има и rape.

Между другото винаги използваш много късно този уайълд кард. Според мен оптималното е да е изпилзва 5-10 седмица, защото тогава става ясно, кои са факторите в първенството и кои играчи са важни.
                                Тази година го направих заради чакане на някой двоен кръг като този и вече преди месец и нещо ми беше ясно, че съм поизпуснал момента, но то и сезона като цяло го изпуснах, така че изводите си остават за следващия, в който може и да го докараме до 20 души в лигата

Коментар

Working...
                                X