If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Груец, писна ми да ти обяснявам вече, сериозно.. Прочети правилата на играта и тогава ще коментираме.
Колец, можеш ли да ми псунеш линк за правилата за даване на бонус точки, че да не се излагам Питах вече няколко пъти, ама нъцки - пазят се в по-голяма тайна от болестта на Фандъкова....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ясно, ама като в мъгла Кажи ми що Рунтавото не е взело ни една бонус точка, а Карик и рафаел имат? Не че се оплаквам, отлично ми дойде това, че няма бонус точки, ама все пак е безумие голмайсторът в мача да няма бонус
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Груец още ли считаш, че това с бонус точките е на късмет?
eстествено, че е на късмет - 3-те точки бонус на Таиво, който е зашитник, а отборът му губи с 3:1, като как ти се струват? Вярно, вкарал гол, но и получил цели 3, ама работата му е да предотвратява голове, а не да вкарава, а от другата страна имаш хора с по гол и асистенция, а и отборът им бие
да бе, като ти знам късмет, очкавах хеттрик от него, но и ткаак му е много - 1/1 гол за отбора си е много, както и да го погледнеш. Аз съм униаклен фейл, като единтвеното положително е, че все още водя с някоя кирлива точка на маринския, но пък окендзах здраво другата лига и вече съм втори на на д 10 точки от лудакис, а и полкича ме стигна Нищо, другия кръг ще се наваксва, надявам се.....
добре, че и ти с капитан персийчето и че продаде онова дърво ЪЪ, че той напарви бая точици, та пак е светлинка в тунела за мен. такива кръгове обикнопвено еб.ват майката на крайното калсиране Коелца е с луд късмет в понеделник и мен това малко ме плаши иначе очаквам дори и загуба на манчо, но може и да бия - все пак според това с колко точки са пред сити, ше зависи и как ще завърши "епичния' пряк сблъсък - очкавам тази година сити да са шампиони по голова разлика
Коментар