IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имаме силен външен процигански (а и протурски) натиск.

Отчитайте и това, моля.
    Не съм фен на ГЕРБ, но от всички правителства насам след бай Тошо то е предприело най-много защитни действия. Може би заради "Атака".

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Всеки ден, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН престъпниците от ГРОБ ни доказват, че са антиБългарска и промангалска партия !!!

Крайно време е да ги свалим от власт и да поставим на тяхно място достойни хора - а ГРОБ-аджийските родоотстъпници - на съд за държавна измяна !!!
      Това със свалянето го можем.Кажи обаче кои да турим та да свършат работа.Щото то само с празни приказки пак няма да стане.

Коментар

• Всеки ден, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН престъпниците от ГРОБ ни доказват, че са антиБългарска и промангалска партия !!!

Крайно време е да ги свалим от власт и да поставим на тяхно място достойни хора - а ГРОБ-аджийските родоотстъпници - на съд за държавна измяна !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За отличните ученици дават стипендия по 21 кинта на месец.Ще питам щерката като се прибере мисля че са толкова.Детски не получава щото сме богати според чиновниците.

Коментар

• ГЕРБ вече започна купуването на цигански гласове
            Дарението се разпределя в Сливен, Котел и Градец
            02.02.2011 19:30
            Един тон картофи и голямо количество брашно дари на Ромската младежка организация в Сливен Областното ръководство на ГЕРБ .
            Хранителни продукти получиха семейства, чийто деца са включени в проект за образователна интеграция и учат в смесени паралелки в Сливен, както и деца, които показват добър успех и се интегрират успешно в училище.

Критерият за разпределение на дарението е определен от Ромската младежка организация.

Ръководителят на организацията Стела Костова благодари специално на областния координатор на ГЕРБ Сливен Десислава Танева, за подкрепата на процесите по обществена, социална и образователна интеграция на ромската общност, като припомни, че това е второто дарение, което получават от ГЕРБ Сливен.

Освен в Сливен, картофи и брашно ще получат и ромите от Котел и Градец.
            http://www.dnes.bg/stranata/2011/02/...ashno.110344,6
            коментари по тая новина

Нека купуването на мангалски гласове започне ... сега!

Само сега някой да не каже, че това се прави с благородна цел! Щото ако е с благородна цел, трябваше да се прави наравно за всички отлични ученици в Сливен.
            А и ученолюбив мангал ... камо ли мангал-отличник ... незнам ...
            Интересно, колко ли е паднало нивото в класовете в които са интегрирали тия чавета?

Както казва другарят Борисов "С една дума - мъка за всички!"
            ........................................
            ЕЛЕКТОРАТА НА БОКО-МУТРАТА И ДАСКАЛЧЕТО ПО ФИЗИЧЕСКО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИ ОТРАНО ЗА ВОТА. ХВЪРЛИ ЗАД ТЕБЕ ,ЗА ДА НАМЕРИШ ПРЕД ТЕБЕ- КАЗВА НАРОДА. ЗА МАНГАЛИТЕ ХРАНА , А ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ СРС-ТА.
            НАРОДА ИСКА ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА. ЗА МАНГИТЕ ХЛЯБ, ПОМОЩИ А ЗА БЕЛИТЕ ХОРА ГЛОБИ И ЗРЕЛИЩА. ГРОБАРИ ОТ ГЕРБ НЕ МИСЛЕТЕ , ЧЕ ДЪЛГО ЩЕ ВИ ТЪРПИМ САМО ЗАРАДИ ЗРЕЛИЩАТА. ВЕЧЕ СЕЕ ЗАДАЛ ВИДОВ ДЕН, КРАЯТ НА ВОЖДА ВИ МУТРАТА -БОКО ВЕЧЕ Е НА ХОРИЗОНТА И СЕ ВИЖД
            .................................................
            Така трябва! Да нахраним 'илектурата', избори идат!
            ................................................
            ученолюбиви роми(турци)-ТОВА ВИЦ ЛИ Е
            .................................................. ...
            нека да ги хранят
            след 20 години ще заживеят с мангалите като равни братя в гетото
            тогава едва ли ще останат българи в страната
            с каквито се събереш,такъв ставаш
            .................................................. ..........
            Нормално. Отрано се грижат за електората си, че иначе ще бъдат изметени. 800 хил. мангали плюс 60 хил. милиционери по три (милиционерските семейства), плюс още толкова пенсионирана милиционерска сбирщина със семките си. Това е целия електорат на гробарската комунистическа фракция. А за останалите - огромни данъци, огромни цени на горива и енергийни ресурси и бачкане до смърт, а тя кога ще дойде е въпрос на късмет, щото и здравеопазване няма. Египтяните ще се освободят овцете в БГ едва ли
            .................................................. ...........
            Сестра ми е отличничка, баща ми получава 420 лева заплата.Платихме 160 лева ток за декември, платихме си и водата, хвърляме си боклука в контейнера.До сега не сме крали от никой.Къде са ни брашното и картофите??? ........................
            Купуването на гласове от герберистите с кебапчета и бира не е престъпление http://vbox7.com/play:57d88db5&r=emb
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Иначе да - проблемът е лесно решим - дори и контрабандата. Просто НЕ КУПУВАЙТЕ от хъхрещ нечовек каквото и да е - дори една игла за една стотинка - освен ако не е продавач в законен магазин. И без пари нищо не вземайте от мангал - аз така правя. И нищо не давайте на мангал, дори и кора хляб, ако ще да умира пред очите ви. Толкова ли е трудно?

Крайно време е и поне част от данъците си да ги даваме на на продажните политици, за да хранят мангалите - нека организираме една фондация, която да подпомага например САМО бели многодетни семейства - има немалко такива, колкото и да ви е чудно.

Ние тук можем да го направим - какво чакаме?

Коментар

• Ландлордов, интересно какъв "път в живота" са си намерили - един към кофите, друк гъм менте-цигарите, трети към жицата...

Жей - върхът на циницмът беше, че оня мръсен маймун (на долната снимка вляво - в дъното) има наглостта да изпрати на зачернената майка на Боби писмо, в което я уверяваше, че униформените са действали "адекватно и тактически правилно" - НАБЛЮДАВАЙКИ ОТСТРАНИ КАК ХЪХРЕЩИТЕ ИЗВЕРГИ КОЛЯТ СИНЪТ И !!!

И настоявам, че този индивид, трябва да бъде изправен пред съдът - и не заради 6-те си апартамента, а по обвинение в противодържавна дейност !!! Да припомням ли и други случаи - нападнати болници, разграбени посред бял ден фабрики - всичко това ставащо в присъствието на "полицаи" и без нито един арестуван !!!

Коментар

• Веднъж бях в близост до виетнамските общежития и една жена-информатор ми каза: Тоя мангал /и го посочи/ има 18 деца. След около половин час нарочно спрях автомобила до него и го попитах: "Абе, ти верно ли нямаш деца?"
                  На което той се усмихна и каза: "Е стига!" Аз го попитах: "Колко деца имаш?"Той ми отговори, че 17. Аз го попитах дали може да ги изброи по имена? Той се помъчи, помъчи и каза 3-4. След това каза нещо в смисъл, че всяко си е намерило път в живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Жей - един приятел - набожен и кротък момък, работещ в социалните служби, ще брои гнусотиите в незаконните коптори при нас. Питах го как ще се справи, при положение, че понякога Хъхрю нито си знае имената на чааветата, нито може да ги преброи (щото с триста зора може да брои до десет), нито му пука, че да му дава данни на него... а понякога и не може да говори членоразделно.
                    Само се надявам да завърши кампанията жив и здрав, пък дано да му дойде акълът.
                    Имам големи съмнения, че въобще ще ги броят. Как ще броят тия дето на изборите се оказва, че живеят по 150 човека на един адрес и в една стая.
                    Разбира се ако някой ден дойдат здравите сили в тая страна проблема е много лесно решим. Всеки който не е участвал в преброяването, се лишава от право на глас щом по документи не съществува. Ако пък го има и не се е преброил се глобява (има си вече глоба) и чак тогава вече може да гласува. За съжаление докато не заиграят автомати и гранатомети по парламента, предатели като Бойко и Волен ще скачат според тоягата на Дон Цеци и дегенератите на власт от 21 години.
                    С тази нарочна контрабанда на цигари, в която почти всяко втори циганско семейство е включено как смяташ ще гласуват хуманоидите на изборите и за кого?
                    Да не забравяме че убийците на това момче : http://www.facebook.com/group.php?gid=136049359752776 , за което министър Ал Бънди лъжеше, че било убито случайно (ама пред очите на полицията) на втория ден бяха пуснати на свобода - щото върха на цинизма и омразата към нас българите от страна на "нашите" политици, те циганите го ръгали с ножове по шията, гърдите и корема, ама той умрял от удар в главата.

Last edited by Jay Gould; 02.02.2011, 22:36.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Жей - един приятел - набожен и кротък момък, работещ в социалните служби, ще брои гнусотиите в незаконните коптори при нас. Питах го как ще се справи, при положение, че понякога Хъхрю нито си знае имената на чааветата, нито може да ги преброи (щото с триста зора може да брои до десет), нито му пука, че да му дава данни на него... а понякога и не може да говори членоразделно.

Само се надявам да завърши кампанията жив и здрав, пък дано да му дойде акълът.

Коментар

• Проциганската ГРОБ възнаграждава хъхряци, задето са благоволили да пратят малките си на училище:

http://www.dnes.bg/stranata/2011/02/...brashno.110344

Интересно ми е
                        - родителите на белите деца, коието ходят на училище, защо не получават брашно и картофи?
                        - нужно ли е да бъдат награждавани специално индивиди, само защото благоволяват да изпълняват своите конституционни задължения?
                        - с чии пари прави тия подаръци ГРОБ? От заплатите си ли спестяват или пилеят парите на белите данъкоплатци?
                        - каква е тая хъхряшка младежка организация и въобще всички подобни благотворителни организации, които подпомагат на ЕТНИЧЕСКИ принцип - само мангали? Това не е ли противоконституционно?
                        - Ако ние тук направим една благотворителна организация, в чийто устав е написано, че подпомага само деца от НЕхъхряшки произход, няма ли всичките тия животни да почнат да вият, че са дискриминирани?

Коментар

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
                          Защо искаш държавата да ти построи дом?
                          Ти от малцинствата ли си? Дискриминиран ли си? Да са ти съборили жилището, както държавата направи с блок 20 в Ямбол?
                          Ами след като предполагам че на всички въпроси ще отговориш с не, тогава защо искаш държавата да ти помага?
                          За мнозинството у нас, т.е. за българите, не е проблем да изтегли кредит и да се сдобие със собствено жилище. За малцинствата обаче тегленето на кредит е почти невъзможно, защото все още има дискриминация у нас, като видят че човека е от малцинство, забрави да му дадат какъвто и да е ипотечен кредит, дори не подлежи на обсъждане. Затова е редно държавата да се погрижи и да предложи едни добри и съвременни жилищни условия на малцинствата у нас.
                          хахахахах
                          Перуне, ти НОРМАЛЕН ЛИ СИ??????????????
                          Искам и аз така - да не плащам ток, вода, наем, телефон, данъци, осигуровки и прочее и най накрая държавата да ми даде терен с къща!!!!! Не мръсните мангали са дискриминирани, а ние, работещите българи! Писна ми и от някви насрани гейтаци, които дават мнение без някой да им го иска като тази твар американският посланник.
                          аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• много ми е интересно кой и как ще извърши преброяването на циганите, по какви адресни регистрации и кой и как ще ги глобява като нападнат някой луд преброител решил да влезе в къщата, палатката или коптора на някой циганин да ги брои
                            Дълбоко се съмнявам, че НСИ ще извади някакви истински данни от това преброяване.
                            Ще преброят само българите и част от турците, ще пишат една бройка цигани на окомер и те разбира се ще са много по-малко от тези в действителност, както и всички други данни няма да са истински.
                            Преди малко говорих с познат участвал в предното преброяване. Той е от малкото броили в циганската махала във Варна. И единствения който не е бит и нападан по някакъв за него късмет.
                            При предното "преброяване" са нападнали негов колега, наблизо се оказал полицай и в крайна сметка и двамата се озовали пребити в дерето край гетото.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Темата за циганите си е извечна и твърде антагонистична - просто защото циганите са прекалено непоправими, а българите прекалено търпеливи именно към тях (иначе, българите хич не сме търпеливи - странно).

Коренният проблем според мен е в това, че на никой, ама абсолютно на никой (било то отделни хора или институции) не му се занимава, тоест не иска да си троши нервите и "ресурсите", за да "поправя" циганския културен "нагон". Защото начинанието, наречено Промяна на циганския манталитет, е колосално трудоемко и енергоемко.

Та, иначе, ще търпим своеволията докато ножът не стигне до.... знаете къде... - само това е най-адекватното обяснение според мен. Нали знаете житейската аксиома - ако на някой му е много много достатъчно зле, той ще направи нещо, за да не му е зле толкова много. В противен случай, на този човек просто не му е чак толкова зле...
                              Last edited by mibova; 02.02.2011, 16:48.
                              www.shoppixbg.com

Коментар

• Даа, честит им гьотференския празник 2-ри февруари! На тех баш си им приляга, хе-хе!

Екипите в Пирогов да се готвят за зашиване на задници.

Коментар

X