IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Равонов - и кои "малцинства" обиждам? Щом Конституцията гарантира здравеопазване, защо тогава всички не спрем да плащаме здравни осигуровки? Да сме равни - ами и аз това искам !!!
    Но равни ли сме? Белият плаща осигуровки, като му потрямва здравна помощ, пак плаща - а мангалите, понеже били "социално слаби", ползват всичко безплатно - че и нападат лекарите с брадви и вили !!!

И ти ако си "един народ" с някакви гнусни същества, които дори не са хора, това си е твой проблем.

Рапанов - и това им е много - защото ми писна от мангали, отрупани със злато като коледни елхи, да се правят на "социално слаби" и да получават всякакви аванти, докато цял живот работилите възрастни хора, живеят на ръбът на гладната смърт !!!

Няма две мнения че си напълно прав. За съжаление (това ще ги убие) в съвремнните общества понятията дискриминация, расизъм, хуманно отношение, сегрегация итн са уникално изкривени и изобщо нямат връзка с реалността. За съжаление нарушаването им води до оптимизирана на бюджета на САЩ за военни цели и ще стане Сърбия....

Коментар

• Равонов - и кои "малцинства" обиждам? Щом Конституцията гарантира здравеопазване, защо тогава всички не спрем да плащаме здравни осигуровки? Да сме равни - ами и аз това искам !!!
      Но равни ли сме? Белият плаща осигуровки, като му потрямва здравна помощ, пак плаща - а мангалите, понеже били "социално слаби", ползват всичко безплатно - че и нападат лекарите с брадви и вили !!!

И ти ако си "един народ" с някакви гнусни същества, които дори не са хора, това си е твой проблем.

Рапанов - и това им е много - защото ми писна от мангали, отрупани със злато като коледни елхи, да се правят на "социално слаби" и да получават всякакви аванти, докато цял живот работилите възрастни хора, живеят на ръбът на гладната смърт !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
        Извинявай, но само с едно изречение ти от една страна обиждаш голяма част от малцинствата у нас, а от друга страна се обявяваш против конституцията ни, която гарантира здравеопазване за всички български граждани. Стига с подобни расистки изказвания, всички следва да сме равни, не трябва да се делим на малцинства и да се дискриминираме, а да сме един народ.
        Ти равен ли се поставяш с тези които живеят на катуни и достигат полова зрялост, от която се възползват на 12 годишна възраст? Най-великия момент в деня им е когато намерят панталон с почти здрав цип, захвърлен до някой контейнер за боклулк? Аз не искам да съм равна с подобни създания. Ако са склонни да постигат нещо в тоя живот, дето го сеят с лека ръка, аз съм склонна да си променя мисленето - шанс за всеки, стига да не го изгърми за туба лепило и кутия качак...

Коментар

Извинявай, но само с едно изречение ти от една страна обиждаш голяма част от малцинствата у нас, а от друга страна се обявяваш против конституцията ни, която гарантира здравеопазване за всички български граждани. Стига с подобни расистки изказвания, всички следва да сме равни, не трябва да се делим на малцинства и да се дискриминираме, а да сме един народ.
          Забравих да ти кажа че с подобни популистки постове, ме дразниш много и спирам да ти отговарям........

Коментар

Извинявай ама равенството трябва да тръгва от задълженията и тогава да стига до позитивите - плащаш ток - ползваш ток, плащаш осигуровки - ползваш здравна помощ - конституционното им право трябва да се ограничи само до определени, малък на брой лечебни заведения, предимно за спешна помощ.

Коментар

Мангалите, които не плащат осигуровки, трябва да бъдат лишени от здравна помощ.

Коментар

Браво на братята роми, ето как сами защитават правото си на здравеопазване и не позволяват да бъдат разигравани от лекари или от НЗОК. Добре е човек да знае правата си и да не позволява да бъде лесно дискриминиран:

Роми плашат доктори с убийство

Тумба роми се изсипали вчера пред болницата в Павликени и заплашили лекари с убийство заради техен близък, който бил покосен от масивен инфаркт.
                Екшънът се разиграл в понеделник по обяд. В Спешна помощ бил закаран Атанас Маринов (45 г.). Медиците установили, че е в кардиогенен шок. Мъжът направил белодробна емболия и изпаднал в кома. Освен това страдал и от цироза. През цялото време отделението било окупирано от около 30 роми, въоръжени с ножове, вили, брадви и лопати. Те сипели заплахи, че ако Атанас умре, ще има убити доктори.
                След като медиците видели, че състоянието на пациента се влошава, се обадили в кардиологичната клиника във В. Търново. Незабавно бил изпратен реаномобил и Маринов бил транспортиран. Специалистите в Търново установили обаче, че пациентът междувременно е издъхнал. Разярените роми също поели към града и се струпали пред кардиологията, но при пристигането на полицията се разпръснали.
                Това всички го знаем. Способни са на всичко, стига да е зло, противно и в разрез с нормите за нормално социално поведение. Този 'вид' не подлежи на моделиране, не и в позитивен аспект. Неприятно е, че сме допуснали да се стигне дотам, разни всякакви раси да ни разреждат и погнусяват обществото. Това е проблем, който касае всеки, но не се прави необходимото по въпроса. Те ще продължават да крадат, убиват и мизерстват, защото им минава номера. Нямат особени амбиции за развитие, така им е добре и ще продължават да гоправят, докато имат тази възможност. Възможност, която ние им даваме. Не искам да издържам тези паразити с данъците, които плащам!!!

Коментар

• Мангалите, които не плащат осигуровки, трябва да бъдат лишени от здравна помощ. Ето и това пукнало животно - колко осигуровки е платило, че да се полагат такива усилия за спасяването на излишният му живот?

А аз питам - колко от тия бандити, осмелили се да нападнат здравното заведение, са арестувани - и ако НИКОЙ (както се вижда от статията) - ЗАЩО ?!?

Крайно време е да се потърси сметка от т.нар. "министър" на вътрешните работи - Цецо Маймуната, защо подчинените му отказват демонстративно да озаптят мангалският бандитизъм.

Коментар

• Пич, нарочно ли го правиш???

Сериозно, с такива постове, като този долу, само създаваш напрежение във форума. Мога само да ти пожелая никога да не ти се случи получовеците да ти извадят нож на теб
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Браво на братята роми, ето как сами защитават правото си на здравеопазване и не позволяват да бъдат разигравани от лекари или от НЗОК. Добре е човек да знае правата си и да не позволява да бъде лесно дискриминиран:

Роми плашат доктори с убийство

Тумба роми се изсипали вчера пред болницата в Павликени и заплашили лекари с убийство заради техен близък, който бил покосен от масивен инфаркт.
                      Екшънът се разиграл в понеделник по обяд. В Спешна помощ бил закаран Атанас Маринов (45 г.). Медиците установили, че е в кардиогенен шок. Мъжът направил белодробна емболия и изпаднал в кома. Освен това страдал и от цироза. През цялото време отделението било окупирано от около 30 роми, въоръжени с ножове, вили, брадви и лопати. Те сипели заплахи, че ако Атанас умре, ще има убити доктори.
                      След като медиците видели, че състоянието на пациента се влошава, се обадили в кардиологичната клиника във В. Търново. Незабавно бил изпратен реаномобил и Маринов бил транспортиран. Специалистите в Търново установили обаче, че пациентът междувременно е издъхнал. Разярените роми също поели към града и се струпали пред кардиологията, но при пристигането на полицията се разпръснали.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        ти явно проблема с циганите не искаш да се решава и за това плещиш глупости.... Не искаш образовани цигани , а искаш непрекъснати цигански проблеми за да можеш ти великодушно да демонстрираш надменността си като ги плюеш анонимно по форумите.... Те са хъхряци ,а ти си едно лайно миризливо...
                        Пак се изказа неподготвен, седни си СЛАБ 2!!!
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          ти явно проблема с циганите не искаш да се решава и за това плещиш глупости.... Не искаш образовани цигани , а искаш непрекъснати цигански проблеми за да можеш ти великодушно да демонстрираш надменността си като ги плюеш анонимно по форумите.... Те са хъхряци ,а ти си едно лайно миризливо...
                          Проблемът с хъхряците никога няма да се реши, докато те имат привилегии, да не говорим, че това е нагло нарушение на Конституцията.

Още от малки така ги учат - докато белите деца бъхтят пеша или с градският транспорт до училище, въшливите чаавета ги возят със специални автобуси, като някакви господарски отрочета.

И циганите няма да станат наистина ОБРАЗОВАНИ, докато им дават дипломи даром, само заради етносът им, запомни го това.

И още нещо - без това л.йно миризливо и без останалите подобни л.йна, които ги хранят, любимите ти хъхряци няма да оцелеят и два месеца, защото за нищо не стават, дори хляб са неспособни да си произведат самостоятелно.
                          Last edited by Императорът; 07.02.2011, 17:26.

Коментар

Знам, че има кадърни роми, но не е това начинът. Проф. Чирков защо е станал най-добрият кардиохирург - защото е чел дебелите книги цяла нощ до сутринта, вместо да върти гюбеци по кръчмите - или защото е взел диплома на етнически принцип?
                            Абсолютно съм ЗА мнението, че който учи - той ще сполучи, без значение каква раса е, човек може да постигне всичко, стига да има желание и борбеност. Такава не е присъща за тукашните мангали... Не е лошо да си мангал, а да си с такъв манталитет!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Троле, как не е дискриминация да се дава стипендия на етнически принцип. Тва че са се родили хъхряци е стечение на обстоятелствата е не плод на делата им. И до сега никой не ги спира да ходят на училище. Те се спират.

Разбирам стипендия за умни хора да има да, ама за хухряци не ми се вижда разумно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobromir Manchev Разгледай мнение
                                Аз разбирам целта да бъде постигната -да се почувстват дойстойни граждани, но силно се съмнявам, че ще е така. юе, хубаво наистина има и кадърни роми, които искат да постигнат нещо в тоя живот, Но масата са тези, които виждаме да ровят по кофите и да просят, или чиито "квартали" избягваме да доближим. То си има причина затова, просто пълнопрасвни членове - НЕ трябва да стават. Може да звучи крайно, но за мен е истина
                                Знам, че има кадърни роми, но не е това начинът. Проф. Чирков защо е станал най-добрият кардиохирург - защото е чел дебелите книги цяла нощ до сутринта, вместо да върти гюбеци по кръчмите - или защото е взел диплома на етнически принцип?

Коментар

Working...
                                X