IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гигов - за нещастие още 20 години и хъхряците ще унищожат страната ни !!!

Точно полиция, жандармерия и армия са нужни. Да не мислиш, че това означава да ги изтребим? Не-е-е, обзалагам се, че ако хъхряците тръгнат да скачат и въоръжените сили за седмица очистят 1000 мангала, другите ще станат по-ниски от тревата !!! От 1 000 000 няма и да се усети даже.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Ти да ни си някой мангал, дет знай да пиши.
      ъъъъъъ, моля? Аз пиша, че не мога да ги понасям, ти ме питаш да не съм от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobromir Manchev Разгледай мнение
        Не срам, ами погнуса. Хубаво, че им хрърлиха няколко бири и кебапчета, че да гласуват за тях. Просто е под всякакво достойнство за хора, наричащи се българи (говоря за партията)....

Ти да ни си някой мангал, дет знай да пиши.

Коментар

• Не срам, ами погнуса. Хубаво, че им хрърлиха няколко бири и кебапчета, че да гласуват за тях. Просто е под всякакво достойнство за хора, наричащи се българи (говоря за партията)....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed
            Кажи ми само, това не е ли причина да се срамуваш от предишното управление, дадено от БСП на ДПС.
            Въпросът ти е за тема "Политика". Задай ми го там и ще ти отговоря.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ха-ха-ха -само обърнете внимание:

„Открихме това открито място, вдигнахме си дървен подслон...

Хъхряците си мислят, че могат да си струпат вонящите колиби където си харесат, на чужда земя и после са страшно учудени, когато дойдат булдозерите... Хич не му пука на смърделът, че земята, която е заграбил, може да струва хиляди евро на метър, той си въобразява, че като се разположи на нея, тя вече е негова... че даже има и естественото право да тормози всички наоколо с боклуци, воня, циганска тупурдия и кражби.

Никой не наемал цигани... ами как така само тях не щат да наемат? Защото са цигани, или защото са мързеливи, крадливи и неграмотни?

И Равонов - хората не са равни и не могат да бъдат. Всеки човек има различни способности, умения и качества. Трудолюбивият и мързеливецът, 15-16 години училият и неграмотният, честният човек и крадецът - как могат те да бъдат равни?

Хората трябва само да бъдат равнопоставени,
              а точно това твоите любими хъхряци не искат - те искат привилегии, макар че са абсолютно безполезни за държава и общество и дори са зловредни.
              Ако през последните 20 години у нас бяха равнопоставени, а не привилегировани, не само че нямаше да се разплодят до 1 000 000, ами и щяха да се стопят под 100 000.
              Императоре, с повечето от последния ти пост съм съгласен. Много точно казано: Хората трябва да са РАВНОПОСТАВЕНИ. И за съжаление циганите от доста време са поставени НАД закона, но също и ИЗВЪН закона. Това е процес, който тече вече над 20 години. И до сега няма правителство или политическа сила, която да има политическата воля да промени тази тенденция. И сега е така. Както сами виждаме ГЕРБ дава възможност на циганите да печелят добри пари, като най-ниското ниво в дистрибуцията на контрабандни цигари.
              Но категорично не съм съгласен, че проблемът може да бъде разрешен с "полиция, армия и жандармерия". Историята е дала много доказателства за противното.
              Разрешаването на този проблем ще отнеме поне 15-20 години. И то ако обществото и политиците имат воля да го направят. Ако не го направят, то ние ще си останем най-бедната и застаряваща държава в Европа. А в перспектива това значи изчезване на българската нация.
              Дано не съм прав, ама .....

Коментар

Нима могат да бъдат поставяни на един кантар с възрастните хора, вече немощни след цял живот труд, които носят дрехи, купувани преди 20 години, защото не могат да си позволят не само нова дреха, но често и лекарства дори? Докога ще обричаме на гладна смърт собствените си родители, за да храним стадо мръсни, престъпни и неблагодарни диваци?.................

Откъде-накъде?
                Абсолютно не може, не трябва, не бива нашите родители, които са дали от себе си за изграждането на толкова много да живеят по-измъчено от тези гниди, които знаят само да крадат, рушат и просят! Никъде го няма това - народа да носи на гърба си жалки, никойпотребни същества.Пък и привилегии за тях, че и претенциии имат. Кой ги кара да раждат по 15 деца беее, направо побеснявам като се сетя!!!

Коментар

• Ха-ха-ха -само обърнете внимание:

„Открихме това открито място, вдигнахме си дървен подслон...

Хъхряците си мислят, че могат да си струпат вонящите колиби където си харесат, на чужда земя и после са страшно учудени, когато дойдат булдозерите... Хич не му пука на смърделът, че земята, която е заграбил, може да струва хиляди евро на метър, той си въобразява, че като се разположи на нея, тя вече е негова... че даже има и естественото право да тормози всички наоколо с боклуци, воня, циганска тупурдия и кражби.

Никой не наемал цигани... ами как така само тях не щат да наемат? Защото са цигани, или защото са мързеливи, крадливи и неграмотни?

И Равонов - хората не са равни и не могат да бъдат. Всеки човек има различни способности, умения и качества. Трудолюбивият и мързеливецът, 15-16 години училият и неграмотният, честният човек и крадецът - как могат те да бъдат равни?

Хората трябва само да бъдат равнопоставени, а точно това твоите любими хъхряци не искат - те искат привилегии, макар че са абсолютно безполезни за държава и общество и дори са зловредни.
                  Ако през последните 20 години у нас бяха равнопоставени, а не привилегировани, не само че нямаше да се разплодят до 1 000 000, ами и щяха да се стопят под 100 000.
                  Last edited by Императорът; 09.02.2011, 13:05.

Коментар

• Мажоритаров - наивно е да очакваш подобни мерки от ТОВА правителство - защото не е имало по-жалки хъхряшки подлоги от Картофоидът и нещастната му клика. Те са готови целият Български народ да докарат до гладна смърт, само и само да хранят мангалите.

Коментар

• Гигов - не ги съжалявай толкова много. Например гъгнивата маймуна от разследването на БТВ за далаверите с безплатните въглища, имаше по себе си толкова злато, че с парите от него би могла да се купи цяла къща на село за нея и за чааветата и... които не и пречи да получава помощи, въглища, всякакви аванти и нищо да не плаща. Освен това говорим за хъхряци в трудоспособна възраст, които са годни да работят, но просто не желаят.

Нима могат да бъдат поставяни на един кантар с възрастните хора, вече немощни след цял живот труд, които носят дрехи, купувани преди 20 години, защото не могат да си позволят не само нова дреха, но често и лекарства дори? Докога ще обричаме на гладна смърт собствените си родители, за да храним стадо мръсни, престъпни и неблагодарни диваци?

Щяло да има бунтове... полиция, жандармерия, армия - за какво са? Мисля, че с няколко хиляди разстреляни мангала, подчовешкият вид няма да влезе в Червената кника, нали?

Обратното би означавало цялата държава, цялото общество вечно да бъдат заложници на някакви престъпни изроди, защото хъхрещата гнус никога няма да започне да работи и да спазва законите, докато я храним и оставяме престъпленията и безнаказани. Откъде-накъде?

Коментар

• http://hristo27.blog.bg/zabavlenie/2...eshteto.681936

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          аз си мисля, че ти си готов сам да я свършиш тази работа , а правителството ако е на място ще те награди за това ти справедливо дело....
                          Право думаш Йосифе... , но не очаквам награда, а да ми дадат един багер.
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            Ще дам жокер... Правителството, което изравни със земята гетото при "Двореца на децата" в София ще ме спечели за избирател, а и не само мен.
                            аз си мисля, че ти си готов сам да я свършиш тази работа , а правителството ако е на място ще те награди за това ти справедливо дело....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Императоре, не пледирам да ги храним вечно. Но проблемът е натрупван вече 20 години. Преди циганите бяха принудени да работят. И нямаше глад при тях. Верно, че повечето бяха бедни, ама не чак така.
                              Не може с един замах да разрешиш проблем, който се е натрупвал толкова време. Опитвам се да предложа възможно решение. Защото ако изведнъж им вземеш парите, съм сигурен че ще има бунтове. Защото бунтовете се правят от бедните и гладните, а не от богатите и ситите.
                              Затова тези пари постепенно трябва да се намалят, а самите помощи не трябва да се индексират. Само мнение...
                              Моето мнение е че с мангустите трябва да се действа ясно и категорично с политическа воля затова. Убеден съм, че правителството, което се заеме да вкара нещата в релси с тия отвратителни хъхряци ще спечели дивиденти от това и подкрепа от обществото, като цяло. Омръзна ми, аз и моето семейство да храним урудливите хъхрещи хлебаркоподобни...

Ще дам жокер... Правителството, което изравни със земята гетото при "Двореца на децата" в София ще ме спечели за избирател, а и не само мен.
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Пешов - а защо въобще трябва да има такива помощи? За мен помощи за безработност трябва да се дават максимум 3 месеца и то веднъж на 3 години... защото всички знаем, че "Не`а ръбутъ би батееее..." е само нагла мангалска лъжа... защото само в Държавният поземлен фонд (земя, която по закон се раздава на желаещите да я обработват) има горе-долу по 3 декара за всеки хъхряк в тая държава !!!

Гигов - и какво - дай да ги храним вечно, щото можело да се разсърдят и разбунтуват? - Дава им се ултиматум, че след 6 месеца им се спира издръжката - да си търсят работа... след половин година - кръц - и готово. Колкото по-дълго сме заложници на хъхряшкият мързел и търпим хъхряшката наглост, толкова по-зле става.

Кефалов - много Българи, турци и т.н. също нямат собствен дом, но да не би да струпват колиби където си харесат? Не - плащат наеми или се загробват с кредити, понякога за цял живот !!! Защо хъхряците да имат привилегии? - Дава им се седмица срок да се ометат - после - Максуда (и другите гнусни развъдници) се помитат с булдозери, а ако трябва и с танкове. Самият факт, че копторите са незаконни, означава, че трябва да бъдат премахнати. Не знам да има закон, който да позволява запазването на незаконен коптор, щото видиш ли, обитаващите го нямали друго жилище.
                                Императоре, не пледирам да ги храним вечно. Но проблемът е натрупван вече 20 години. Преди циганите бяха принудени да работят. И нямаше глад при тях. Верно, че повечето бяха бедни, ама не чак така.
                                Не може с един замах да разрешиш проблем, който се е натрупвал толкова време. Опитвам се да предложа възможно решение. Защото ако изведнъж им вземеш парите, съм сигурен че ще има бунтове. Защото бунтовете се правят от бедните и гладните, а не от богатите и ситите.
                                Затова тези пари постепенно трябва да се намалят, а самите помощи не трябва да се индексират. Само мнение...

Коментар

Working...
                                X