Първоначално изпратено от Andi11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Най учтиво моля модераторите да се заемат с лицето с ник драгорад.Не за първи път си позволява да ми праща на лични простотията си.Най учтиво моля Амстердамма да се намеси.Ето вижте какво ми е изпратил тоя психопат
dragorad dragorad е онлайн в момента
dragorad's Avatar
Начално да го начукам на щерка ти, селяндур скапан
щерка ти такъв як минет ще ми врътне, че чак на тебе ще ти се прииска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдравейте,
Какво стана с форума?
Имената на темите са с шльоковица /кучета/, не се четат, част от съдържанието им също?!
При опит за зареждане на някои ми излиза само по едно мнение и то от нов акаунт?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКак решихте, че тема КАВГИ И РУГАТНИ е излишна?
Анкета ли правихте или еднолично го открихте??
сЕГА КАК ДА ИЗРАЗЯ МНЕНИЕТО СИ ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПОТРЕБИТЕЛ???
Коментар
-
Konsultant
Здравейте,
Какво стана с форума?
Имената на темите са с шльоковица /кучета/, не се четат, част от съдържанието им също?!
При опит за зареждане на някои ми излиза само по едно мнение и то от нов акаунт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИскам да ви кажа, че тези реклами дето ми пълзят по екрана са много гадни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеЩе потърся мнението, но не мислете, че сал един Амстердамм е модератор в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеЩе потърся мнението, но не мислете, че сал един Амстердамм е модератор в този форум.
Коментар
Коментар