IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Въпрос до модератора на Инвестор - Х_У.
    Моля за отговор.

Каква е причината за едностранното триене?

Защо се изтрива моето обръщение към някои форумци - "НПО-тки" и "Трол", А
    в същото време, техните обръщения - "Комонета", "Комунистка", "червена лелка" ...често и обидни квалификации си стоят?

Т.е., приемате, че техните квалификации са истина и правомерно обръщение, а моите - неверни и обида???
    E и аз тва питам от години ама получавам бан.А форума се превърна от двама трима човека с по десет ника в клоака.какво да обсъждаш с никовете математика сганта многониковия кандитко.Аз обикновено ги ругая тия съсипаха форума но щом модераторите са решили да допускат луди да пишат тука техен проблем.Те могат да обиждат ние не.Аз ако съм модератор лудите няма да имат достъп до форума.При първа обида забележка при втора бан за десет дена и при трета бан завинаги.Да видим на кого ще викат комунист и то разни дето не са искали да си хвърлят партийните книжки и са били комсомолски секретари

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Това и чакат гадовете. Аз реших да не им доставя това удоволствие.

До модераторите: Видя се, нямате нито доблест, нито нужното самоуважение. Не ми благодарете.
      Точно пък ти да говориш за доблест?
      Засрамисебе!
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не, Пирамид, само си защитавам правото да пиша във форума!
        Ако, ме цензурират без правила, ако има петорни стандарти, ако истината няма значение, разбира се, субективната, но подкрепена с ...мисъл ...аз също нямам място тук.
        Това и чакат гадовете. Аз реших да не им доставя това удоволствие.

До модераторите: Видя се, нямате нито доблест, нито нужното самоуважение. Не ми благодарете.

Коментар

• Не, Пирамид, само си защитавам правото да пиша във форума!
          Ако, ме цензурират без правила, ако има петорни стандарти, ако истината няма значение, разбира се, субективната, но подкрепена с ...мисъл ...аз също нямам място тук.

Коментар

Въпрос до модератора на Инвестор - Х_У.
            Моля за отговор.

в същото време, техните обръщения - "Комонета", "Комунистка", "червена лелка" ...често и обидни квалификации си стоят?

Т.е., приемате, че техните квалификации са истина и правомерно обръщение, а моите - неверни и обида???
            Опитвах и аз някога с такива въпроси, номерът не мина. Едва ли ще ти признаят, мила, защо го правят. Но, отрицателният резултат също е резултат, липсата на отговор също е отговор. Предлагам ти да си спестиш нервите, някои хора с това се хранят, нашето огорчение, гняв и т.н. ги хранят. ТОВА са енергийни вампири. Не им влизай в орбитата, ще се постараят да ти вгорчат живота.

Коментар

• Въпрос до модератора на Инвестор - Х_У.
              Моля за отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Инвесторе, моля да обърнете внимание на модераторите да пишат стриктно причината за триене на мнения. Конкретната причина да повдигна въпроса е следната:

В темата за ПИБ един потребител пусна мнение. Аз му опонирах цитирайки неговото мнение. В последствие модераторът mibova изтри и двете мнения, както и мнения на други потребители, цитиращи това мнение. Като причина за изтриването на всички мнения беше посочено "спекулация". Тази квалификация обаче е вярна само за първоначалното мнение. За другите мнения трябваше да бъде посочена причина "цитат на изтрито мнение".

На някого това може да му се види дребнаво искане, но аз държа на репутацията си във форума и не желая мненията ми да бъдат свързвани без причина със "спекулации". Явно модератторът го е мързяло да пише всеки път различна причина за триене и му е било по-лесно да плесне "спекулация" на всички.

На всичкото отгоре, когато отправих тази забележка към модератора в темата, той я изтри по причина "извън темата".

Моля да вземете мерки модераторът mibova да си върши съвестно работата.
                Надежда всяка тука оставете...
                The strongest stand last.

Коментар

• Инвесторе, моля да обърнете внимание на модераторите да пишат стриктно причината за триене на мнения. Конкретната причина да повдигна въпроса е следната:

В темата за ПИБ един потребител пусна мнение. Аз му опонирах цитирайки неговото мнение. В последствие модераторът mibova изтри и двете мнения, както и мнения на други потребители, цитиращи това мнение. Като причина за изтриването на всички мнения беше посочено "спекулация". Тази квалификация обаче е вярна само за първоначалното мнение. За другите мнения трябваше да бъде посочена причина "цитат на изтрито мнение".

На някого това може да му се види дребнаво искане, но аз държа на репутацията си във форума и не желая мненията ми да бъдат свързвани без причина със "спекулации". Явно модератторът го е мързяло да пише всеки път различна причина за триене и му е било по-лесно да плесне "спекулация" на всички.

На всичкото отгоре, когато отправих тази забележка към модератора в темата, той я изтри по причина "извън темата".

Моля да вземете мерки модераторът mibova да си върши съвестно работата.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да не плащате на Монти и още 2-3 ника да пишат нонстоп във форума, че ди ви правят импресии

То стана ебах го и тролнатия форум

Коментар

• Може ли когато Х_У е на смяна да драсне 2 думи за какво бях баннат, по спомен не съм казал/написал нищо обидно за никого. В този ред на мисли банана дето го ядох май не беше за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Имаше си тема "Кавги и ругатни", но изчезна))))
                        Дали не е удачно да се пусне някакво ново заглавие ?!
                        да пуснем, но ще дойде тя на смяна и край..
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
                          Тази тема не е за политика, или тема в която да си се заяждате!
                          Моля престанете!!!
                          Имаше си тема "Кавги и ругатни", но изчезна))))
                          Дали не е удачно да се пусне някакво ново заглавие ?!
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Това не е тема политика!

Тази тема не е за политика, или тема в която да си се заяждате!
                            Моля престанете!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

па кеф му е било на душицата....шише ракия е това, ей!
                              мисля си, тия къде така скачат и викат срещу кукунистите...дали не са едни прее**бани от комунистите комунисти.
                              само свой човек може така силно да вие
                              +1
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                по онова време, кандитко, руския флаг беше червен със сърп и чук на нега, понимаеш? или се правиш на забьил?
                                обикалял си и ти улиците със знамето ама не искаш да си кажеш
                                Аааа не, в грешка си, никога не е преставал да бъде червен със сърп и чук...

Союююююююз нерушимый республик свободных...
                                https://www.youtube.com/watch?v=87xwz3V4F3c

Коментар

Working...
                                X