IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• оправете го този час на темите най-накрая...то се един час напред после с два сега пък с три...направо да лудне човек....
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Това като се отвори началната страница и се стряскам кво става
      На вас харесва ли ви облика ви на сайта ?
      Ти прочети темите в рубриката "свят", че и встрани от тях - реват за редактор, та ке късат, ама да си наемат - нъцки. за какво "ниво" говорим в такъв случай? Навъртам се по навик само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Що кво става?
        Много реклами и се губи облика на сайта

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Това като се отвори началната страница и се стряскам кво става
          Що кво става?
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Това като се отвори началната страница и се стряскам кво става

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Има предложение: Звънни по телефона на техническата поддръжка, може да ти подскажат решение.
              Е, не е болка за умиране. Мерси за съвета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
                Някой има ли идея как мога да се сменя часа на профила? Защото като съм извън профила ми изписва, че мненията, които са написани, са си в точния час. А като вляза - и същото мнение ми дава, че е писано с 2-3 часа по-рано или по-късно.

Някой да има сходен проблем?
                Има предложение: Звънни по телефона на техническата поддръжка, може да ти подскажат решение.

Коментар

• Някой има ли идея как мога да се сменя часа на профила? Защото като съм извън профила ми изписва, че мненията, които са написани, са си в точния час. А като вляза - и същото мнение ми дава, че е писано с 2-3 часа по-рано или по-късно.

Някой да има сходен проблем?

Коментар

• Да опорочавате нещата ли ви плащат, за Бога ?

Коментар

• Стари Днес, 16:04
                      Pyramid
                      Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Ще ви банна, ако продължите да се заяждате.
                      Ще се отнеса снизходително /действията говорят за човек много по-безкомпромисно, отколкото думите му/ и известно време " ще си трая".

Нека попитам, обаче, нещо съвсем "по темата":

- Какво става, кога ще си наеме Инвестор-ът способен и в час редактор поне за статиите, които пускате за коментари и кога, най-сетне, ще има опция за поне еднократно редактиране на постове /не във форума, а в коментарите под статиите/? Имам чувството, системата от доста време не е рефрешвана а "политкоректният" автоматизиран "редактор" на текстове пуска "звездни пегели" на обикновени съществителни като "парцал", използвани в обикновени разказни изречения, изявително наклонение. С такива претенции към форумците, би трябвало да сте къде по-взискателни и към това, което виждаме и за ваше лице, в крайна сметка.

Освен това - нали още съм "в темата"?
                      - Докога ще продължава да се гази българският език и да се оставя, където пише "цената е в лева"? Кога ще се научат някои хора, че езикът е нещо, което ни определя и, замърсяваме ли него, слагаме петно на лицето си?

- ПОНЕ ВЪРХУ ТОВА можете ли да повлияете, модератори?
                      Last edited by Pyramid; 19.08.2016, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Абе няма ли модератор да спре тоя спамер? И продължава да ни залива с някаква безсмислена статистика.

Вземайте пример от модератора Andi11 - ето това е модератор за пример. Днес рано сутринта е станал и разчистил бълвоча.
                        от някаква куртоазия го търпят, но и за тях ще е по-лесно да не се налага да му трият чаршафите със статистика а да му дадат един постоянен банан. все някога ще се сетят и за тоя вариант.
                        препоръка е

Коментар

• Абе няма ли модератор да спре тоя спамер? И продължава да ни залива с някаква безсмислена статистика.

Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                          Руска медия публикува статия, в която пише, че в Русия жител на град Биробиджан, който е в Русия, е починал от гноен перитонит и интоксикация, тъй като преди това при хирургическа операция е била забравена хирургическа салфетка в коремната кухина на този жител на град Биробиджан, който е в Русия.

Да ви напомня, че здравеопазването в САЩ е на много по-високо ниво в сравнение с Русия.

http://www.rosbalt.ru/russia/2016/08/18/1542233.html
                          Вземайте пример от модератора Andi11 - ето това е модератор за пример. Днес рано сутринта е станал и разчистил бълвоча.
                          Attached Files
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            '' Амстердам '' не е ли жена ?
                            Някои я възприемат като жена, други като модератор.....

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Подкрепям , имам сходни наблюдения за модерацията " Амстердама " модерира по същия начин.

Във форума един от многоликовите герой ме беше нарекъл трол , аз му отговарям: Не аз а ти си трол !

Моя отговор се маха , поста - първопричината си стой.

Питам на лични защо така " Амстердама " - никакви действия от него , поста дразнител си стой, след два дни благоволява да ми отговори - в стил: аз съм модератор и ще си правя каквото ми е кеф.
                              '' Амстердам '' не е ли жена ?

Коментар

• привет, няма ли начин, след като съм настанил някой в игнора, да не ми се показват и коментарите му под статиите.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X