оправете го този час на темите най-накрая...то се един час напред после с два сега пък с три...направо да лудне човек....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТова като се отвори началната страница и се стряскам кво става
На вас харесва ли ви облика ви на сайта ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЩо кво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТова като се отвори началната страница и се стряскам кво става
На вас харесва ли ви облика ви на сайта ?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИма предложение: Звънни по телефона на техническата поддръжка, може да ти подскажат решение.Мерси за съвета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеНякой има ли идея как мога да се сменя часа на профила? Защото като съм извън профила ми изписва, че мненията, които са написани, са си в точния час. А като вляза - и същото мнение ми дава, че е писано с 2-3 часа по-рано или по-късно.
Някой да има сходен проблем?
Коментар
-
Стари Днес, 16:04
Pyramid
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Ще ви банна, ако продължите да се заяждате.
Нека попитам, обаче, нещо съвсем "по темата":
- Какво става, кога ще си наеме Инвестор-ът способен и в час редактор поне за статиите, които пускате за коментари и кога, най-сетне, ще има опция за поне еднократно редактиране на постове /не във форума, а в коментарите под статиите/? Имам чувството, системата от доста време не е рефрешвана а "политкоректният" автоматизиран "редактор" на текстове пуска "звездни пегели" на обикновени съществителни като "парцал", използвани в обикновени разказни изречения, изявително наклонение. С такива претенции към форумците, би трябвало да сте къде по-взискателни и към това, което виждаме и за ваше лице, в крайна сметка.
Освен това - нали още съм "в темата"?
- Докога ще продължава да се гази българският език и да се оставя, където пише "цената е в лева"? Кога ще се научат някои хора, че езикът е нещо, което ни определя и, замърсяваме ли него, слагаме петно на лицето си?
- ПОНЕ ВЪРХУ ТОВА можете ли да повлияете, модератори?Last edited by Pyramid; 19.08.2016, 16:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе няма ли модератор да спре тоя спамер? И продължава да ни залива с някаква безсмислена статистика.
Вземайте пример от модератора Andi11 - ето това е модератор за пример. Днес рано сутринта е станал и разчистил бълвоча.препоръка е
Коментар
-
Абе няма ли модератор да спре тоя спамер? И продължава да ни залива с някаква безсмислена статистика.
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеРуска медия публикува статия, в която пише, че в Русия жител на град Биробиджан, който е в Русия, е починал от гноен перитонит и интоксикация, тъй като преди това при хирургическа операция е била забравена хирургическа салфетка в коремната кухина на този жител на град Биробиджан, който е в Русия.
Да ви напомня, че здравеопазването в САЩ е на много по-високо ниво в сравнение с Русия.
http://www.rosbalt.ru/russia/2016/08/18/1542233.htmlHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение'' Амстердам '' не е ли жена ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеПодкрепям , имам сходни наблюдения за модерацията " Амстердама " модерира по същия начин.
Във форума един от многоликовите герой ме беше нарекъл трол , аз му отговарям: Не аз а ти си трол !
Моя отговор се маха , поста - първопричината си стой.
Питам на лични защо така " Амстердама " - никакви действия от него , поста дразнител си стой, след два дни благоволява да ми отговори - в стил: аз съм модератор и ще си правя каквото ми е кеф.
Коментар
Коментар