IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

kuks - evroto go udrqt s lopatata po glavata.....

Коментар

• EUR/USD

е то не са много във форума по това време на денонощието пък и за какво им е да ме спукват от подигравки...
      аз не го правя, пък и все някой и добро е видял от мене, не само лошо ))

Коментар

• EUR/USD

мен не ме е срам от вижданията ми за пазара - дори и да се направя на велик и да ги покрия - те пак са си отразени върху акаунта, и ако са в отрицателна посока, това мен специално хич няма да ме стопли...

иначе - да възможна е реакция надолу след затварянето - като реакция на добрата борсова търговия от днес... както и обратното в резултат на позагубилия се импулс след това... аз не бих търсил никой от двата варианта, макар че за момента по-изгоден ми е втория...
        в крайна сметка - и да не се получи - пада ми последния стоп за деня на 1.1081 и даже и на профит ще изляза от 9 сделки, от които 2 затворени на профит, 3 на нула (като сложим и тая с единия пипс профит), 4 на загуба...
        кой знае,утре може да е по-успешен ден...
        лека нощ от мен че вече и почивните дни не остава време за сън и става ужас вече!

поне докато се развихрят японците (ако въобще го направят)

Коментар

• EUR/USD

pozdravleniq shtoto ne se kriesh kato mishok.Zatova.Shtoto ako sbarkam dve ot 10 prognozi,shte me spukat ot podigravki.I naroda si pravi pas!

Коментар

• EUR/USD

мерси все пак

Коментар

• EUR/USD

а, поздравления, нещо не ме влече тоя начин на търговия, ама няма как...
              времето на големите гювечи отмина

Коментар

• EUR/USD

pozdravleniq kuks,a za bankata shte pomislq...

Коментар

• EUR/USD

това 1.1965 естествено е 1.1065
                  иначе нямаше да имам акаунт

Коментар

• forexboy

chicago, на твое място просто щях да купя банката и парите да си останат в нея.
                    айде, и аз отивам до видеотерката да си взема малко фантастични филми

)))

Коментар

• EUR/USD

chicago, ми почти така го правя, още съм 25 пипса на плюс, но ако не го бях изтъргувал така - и 50-те пипса дето гепих първоначално - и тях нямаше да гепя...
                      опитвам се да спечеля войната а не битката
                      ето ти хистори от днес:
                      eur/jpy sell 06:11 130.11 close 129.66 09:25 plus 45 pips
                      eur/jpy buy 12:00 129.59 close 129.39 13:46 minus 7 pips
                      usd/jpy sell 15:00 116.87 close 116.87 15:45 zero
                      eur/usd buy 15:19 1.1965 close 1.1117 19:15 plus 52 pips
                      eur/jpy buy 16:00 129.35 close 129.17 17:01 minus 18 pips
                      gbp/usd sell 18:00 1.5861 close 1.5860 18:42 plus 1 pips
                      eur/usd sell 19:11 1.1119 close 1.1119 19:51 zero
                      eur/usd buy 20:26 1.1108 close 1.1089 20:56 minus 19 pips
                      eur/usd buy 21:04 1.1101 current 1.1094 minus 7 pips
                      total plus 47 pips

Това мога, това правя...
                      На кръгъл час отварям, в без 15 затварям
                      Който му стиска да се пробва - и безплатно мога да ги давам тия идеи само че не поемам загуби нито цент ))

Между другото, Петре, цената гледам се е повишила. Това 10% по-високо качество ли означава на услугата? 10х.

Коментар

• forexboy

Da ti kaja kakav problem imah dnes.Otivam az v bankata da si vzema parichkite,a te mi vikat:g-ne neobhodima vi e vaorajena ohrana(sumata bila tvarde golqma).
                        I az kvo - obadih se na bat Boiko,vikam taka i taka ,pomagai.
                        I toi,nali e maj - gotovo.Ama posle drug problem.Blindiraniq avtomobil bil malak za parite.Ami sega.Aide reshih i toq problem - bat Boiko prati dva avtomobila s ohranata.
                        I nakraq - treti problem - nqmali tolkova chuvalcheta za parite v bankata.Aide otzepiha raiona za 15 min,nameriha mi chuvali za parite i nakraq si gi vzeh!
                        Za tova drug pat shte pechelq po-malko.Obeshtavam ti,forexboy!
                        Maximalen - nazdrave!

Коментар

• EUR/USD

Kuku, Chicago, Forexboy - nazdrave . Az veche sam na 2-ra obikolka )

Ne vsi4ko e pari - vajnoto e trapkata

Коментар

• EUR/USD

ha sega vzemete se skaraite, napsuvaite se kato karucari, pa dano da se opraviat gubeshtite pozicii.....

Коментар

• EUR/USD

Bazikam se,ti ot maitap ne razbirash li?
                              Mnogo sam malak za da se podigravam na nqkogo.

Коментар

• EUR/USD

Chicago - nevijdash li , che machat e nerven - zasto se podigravash ?

Коментар

Working...
                                X