If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ицо,надявам се да си понаправил печалби.
Аз лично смятам че след корекцията до 1.0730 започва развитие на 3-та вълна в месечна графика.
Лично аз не очаквах да видим нива под 1.0850 но пазарът си е пазар и за пореден път доказа че тех.
анализ може да се използва само за коректив но не и за категорични анализи.
Очаквам в следвашите дни до края на месеца да видим отново нива от 1.15-1.16 евро/$, но все още не
съм "влязъл в час" по отношение на другите мейжърс и кросове.
Успех на всички.
zdr nai setne mai ne6tata mai si otivat na miastoto dano si otpo4inal dobre ta da napalni6 foruma s 4isla 4e ne6to posledno vreme samo pisateli ))))))))))))))))))))))
uspe6en den
Коментар
Hello
Здравейте Спекуланти.
Снощи късно се прибрах от морето - за съжаление свърши.
Не че не ледях пазара и коментарите във форума но си бях обещал да не пиша докъто съм на море -
все пак нали за това е почивката?
Виждам че освен клонинги вече имам и "дистрибутори" на книгата си ,само дето са си сложили 120%
профит отгоре , а пък начинът им на изразяване е меко казано - Просташки.
Е ако някой ме е послушали за покупка на long call EUR option от нивата 1.08 със страйк 1.12 и експайъри
около 20 януари значи има повод за Почерпка.
Здравей,значи книгата я купих от Хеликон-Бургас.Виждам,че издателството е бургаско и мисля,че все още
не са я разпространили по другите градове/поне така си мисля/Няма проблем да попитам ако искаш,офиса ми съвсем близо.
Коментар