If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
леле мале това chicago1 пак се е развихрило с простотиите.
Да не казвам колко хора не искат да посещават Форума именно, заради това че един тъпанар
помрачава удоволствието от общуването тук.
Един път го изгонихме - той обеща да се поправи - ама лошия нрав с обещания не се променя...
бех решил да не пиша повече на човека, накичил се с името на американски град, но то неговото край нема
значи според мен като мразиш някой или имаш причина да го правиш, или искаш да се докажеш на негов гръб, отричайки го..
понеже аз нито те знам нито те познавам, значи явно е второто.. е обаче как да го направиш, след като ти си явно толкова нервен тип, че дори и 1000 пъти да познаеш смяна на тренда, ти няма как да спечелиш от това, защото няма да заемеш точната позиция.
това е естествено мое мнение, но достатъчно се наслушах за "капацитетите от форума", "уважаемите анализатори" и т.н.
не приемам анализите които поствам нито като състезание, още по-малко като доказване - на мене са ми помагали, и аз искам да помогна с каквото мога на новите трейдъри, а не като теб да им се присмивам - дори да успея да убедя хора като недялко радев че е по-добре да не слагат стопове на 150 пипса защото това не е смисъла на форекс-трейдинга, пак е нещо...
заради това и се съгласих да участвам във секцията за анализи - защото Репортера ме убеди, че това не е състезание, а опит за обобщаване на мненията на различни трейдъри - нещо, което предложих в същия ден, когато той ми предложи това, във форума на Делтасток...
така че ако мислиш че аз трябва да се доказвам тука - жестоко се лъжеш.
не бих искал пари от никого да го обучавам, нито да му давам съвети - аз искам споделяйки моите очаквания, да чуя повече мнение и това да ни бъде като сигнална лампа - 100 пъти поне съм го повтарял..
в същото време не виждам нищо лошо други да взимат пари за обучение, или за съвети, консултации... и това е бизнес нали? между другото, колко пари си похарчил през живота си за софтуер? въпроса е страничен, но понеже отговора ти ще е "николко", това искам да ти кажа - че ти не уважаваш труда на другите... и опитваш да изпъкнеш като го омаловажаваш...
относно прогнозите ти - нищо няма да кажа - само ще ти напомня че аз първи те поздравих когато евро/долар падна на 1.1220... след това ти ми прати мейл, който ме убеди че нещо при теб не е като хората... както и да е...
за днешните ти постинги - хората сами могат да ги разгледат и установят колко последователен си... не искам да задълбавам в това.
съжалявам за този постинг, че губя времето на хората,. това е последния път, когато пиша нещо свързано с теб.
въпреки всичко ти желая успех, защото тук всички искат да спечелят от този пазар.... и аз не съм човек,който би ти пожелал падение... напротив....
Коментар
Sluchaino minavast
fx
Kakto vijdam nqma smisal da pradaljavam da pisha zastoto qvno e bezpolezno. Az ti kazvam nesto a ti vmesto da mi otgovorish biesh nqkade po tacha. Taka ako prodaljim ste ima da si sporim do utre koeto edva li e ot polza za kogoto i da bilo. Kazah ti kakvoto iskah, napravi si sam izvodite
GL
Vse pak dva vaprosa:
1.Za razlika ot "uvajavanite analizatori" ,pri poslednata korekziq do 1.075 mai az izlqzoh prav za nivata za reverse...Ili barkam,a?
2.Izlqzoh prav i za parite iskani ot Karaivanov 100 euro i ot Seafoam 150 $ za "obuchenie".
Spravka- vlezte vav foruma na vseki ruski sait....
Otgovorite na tezi dva vaprosa za redovnite uchastnizi vav Foruma sa izlishni...
Kakto i da e - uspeh ti jelaq.
Коментар
Sluchaino minavast
fx
OK pecheli si togava i nedej da lajesh koi kakvo kazal. A i tova che si se dokazal e prosto bqgstvo ot otgovornost - istinata e che ne ti stiska da se probvash
Berzrodny si e uvajavan analizator.Az obache si imam sobstveno mnenie.I darja na nego.
Za men e vajen accounta mi.Nachina mi na rabota mo nosi uspeh.A "sekziqta za analizi" e tochno za hora,koito imat jelanie da dokazvat sebe si na ostanalite.Nezavisimo kade i po kakav nachin.
No i v tova nqma nishto losho.
GL
Коментар
Sluchaino minavast
usd/chf
Chicago mnogo mi e interesno kak taka bezrodni e opredelil cel 1.3590 kato toi kazva nesto korenno razlichno, a imenno che ako ste pada ne trqbva da hodi nad tova nivo. I nai-loshoto e che ne za parvi pat izpolzvash uvajavani analizatori za da podkrepish ideqta si, a te v deistvitelnost sa na protivopolojno mnenie.
Razbiram che iskash da izpaknesh, ama sega veche imash vazmojnost - davai v sekciqta za analizi prognozi i ste se vidi dobar li si ili ne
Коментар