IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SAXO bank

milen , аз работя от 4години със САКСО и съм повече от доволен,а дали някой брокер ще ти помогне - НЕ
    те не помагат , а си прибират тяхното.Ако някой може да ти помогне то това са : Ти и Господ.

По надолу четох че някой пита за добри и безплатни сайтове.Отговорът ми е следният
    Всички добри са платени : Ройтерс,Телерейт,Блумбърг и т.н.т или за да използваш хубавото на САКСО
    например трябва да си им клиент.Всичко останало е шрот.

По отношение на пазара.
    Смятам че дългите позиции в евро и паунди продължават да са печеливши както и късите в $/йена и
    суиси.Промяна в настроенията ми може да има едва при пробив на 1.1510 в еврото и 111.90 в йената.

Успех на всички спекуланти

Коментар

• eurdoll

supp go vijdam v granivcite 65-54

Коментар

• eurdoll

kukuvica, shto ne si slojish s/l pod low da ti e mirna glavata

Коментар

• SAXO bank

niakoi raboti li sas SAXO bank i kakvi sa mu otzivite?tarsia si 4ugd online broker koito moge da mi pomogne 6te sa mnogo blagodaren

Коментар

• softuer

Blagodaria ti. A java grafikite ne sa li naj-tochni?

Коментар

• softuer

Най-доброто, което аз съм срещал и ползвам според мен е софтуера на charts and news, можеш да го изтеглиш от www.mgforex.com

По принцип много добра е платформата на Saxo, можеш да си направиш демо там и да я ползваш.
              Към FXCM също има добри графики, но аз по принцип бягам от java приложения, защото Windows XP бере много ядове с тях.

Сори, че отговарям с голямо закъснение.

Коментар

• eur/usd

jetpl, за момента стоях настрана, изчаквайки движение над 1.1725.

Нова позиция

Коментар

• kuki

mr kuki pls share your current positions if there are any

Коментар

• softuer

Kam kukuvicata.
                    Cheta foruma i vighdam che si opiten targovec. Moga li da te pomolia da napishesh sajtove kadeto mogat da se polzvat hubavi softueri za forex free !!!
                    Triabva mi neshto kadeto da ima tochni grafiki, logaritmichni i dobri vazmoghnosti za chertane, fibonachi i t.n.
                    Blagodaria ti mnogo!

Коментар

• the fan

Ima logika,lo6oto e 4e vlqzoh nabarzo i se okaza 4e e rano.blagodarq,i uspeh na vsi4ki

Коментар

• 22oct2003

Mnogo e trudno da se govori sas zadna data, no opita mi podskazva,che da chakash probiv e goljama greshka.
                        Kato go vidish se vkluchvaj, ne go li vidish gledaj napred. A ot 1530 na 6oct vidja k"vo stana. Taka che s/sell
                        1520 za 1445 e ok.
                        1711 = fibo proj 0.5 ot 1530-1860-1546
                        next res fibo proj 0.618 = 1750, no moje da produlji v mom do 1785-90/ tuk bi trjabvalo da zapochnat prikazki za head and shoulders/
                        ot tam short za 1740 i si ok na finala

Коментар

• the fan

ne ,nqma da mi e trudno pregla6tal sam i po golemi zagubi,no ot tam nakade ??

Коментар

• 22oct2003

mnogo e riskovano Alex, no e fakt.trudno li shte ti e da slojish s/l nad high za mom /20-23/ i da opitash otnovo

Коментар

• 22oct2003

kuku sam

Коментар

• недялко радев

Blagodarq Nedqlko,malko smelost mi vdahna.be6e mi nujna.

Коментар

Working...
                                X