IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/chf

spored men e vreme usd/chf da korigira. Stignahme seriozno duno.
    Mnenija?

Коментар

• eurdoll

Franklin , ako si ot Burgas mojesh da mi se obadish i da obmenim idei ...OK ?

Коментар

• gbp/chf

PETAR AKO si nalinia kakvo misli6 za dvoikata dali e dobre da se kupi za cel okolo 2.2250 ili gre6a

Коментар

• eurdoll

Kuki , ako utre naistina si v Bs , zvunni mi edin telefon , shte se radvam da se zapoznaya s teb !
          Pozdravi
          098 718 397

Коментар

• forex

okay, само да си се прибера в къщи, щото съм още в офиса....
            стопирах кабела тънко на 1.6994 с 24 пипса за мен, цел 1.7045, ако докато си тръгна пробие 1.7010, ще целя 1.7280

засега от мен приятна вечер, след около половин час ще съм пак онлайн евентуално

Коментар

• forex

kuki i az nemoga da ti izpratia, sunward@mail.bg, prati ti )
              GL

Коментар

• forex

прибрах му още 12 пипса на eur/usd

в кабела съм 26 пипса напред, мисля и там да прибера поне 16 от тях в най-лошия случай

Коментар

• eur/chf

niakoi mojeli da mi kaje kak vijda eur/chf

Коментар

• forex

drugari spekulanti,
                    tri pati ura za Petar

Коментар

• eurdoll

ceco,utre bih iskal da se vidim v Burgas.Pratih ti e-mail,no ot yahoo mi suobshtiha ,che ne mogat da go dostaviat,izprati mi nomera na GSM si na plamennv@yahoo.com
                      iskam da te pitam neshto.

Коментар

• eurdoll

мерси ico
                        купих и кабел на 1.6970, но него след минута и половина вече стопирах на нула и целя в 1.7045, ако не изяде стопа....

Коментар

• eurdoll

Parite sa si tvoi pravi6 kakvoto ti re6i6 smitam 4e 6te ima pak test pone nad 1.19 taka 4e pogelavam ti uspeh

Коментар

• eurdoll

ico, мечка страх мене не ))

ще видим, нищо не е сигурно
                            най-много да загубя няколко пипса

Коментар

• eurdoll

купих на 1.1880 пак

Коментар

• eurdoll

kuki prav si ama 200 pipsa sa mnogo i probiv na super kliu4ovoto nivo sa6to taka 4e prosto mnogo 6te doide da ne zabraviame 4e mnogo hora sa kupili i kupuvat a pri probiv na 1.1935 prosto 6te im oberat stopovete ni6to 4udno da vidim i 200 pipsa nadolu .....vse pak test na 1.1935 6te ima no nai veroiatno ti niama da go vidi6 --)))) ponege 6te si v BURGAS no pak za smetka na tova tam ima kvo da vidi6 vapreki 4e liatoto svar6i ...... --)))

Коментар

Working...
                                X