IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Kami, chestito i ne se vruzvai Az otdavna sprqh da go pravq... Inache si prava - foruma e da si pomagame, i mislq che v poslednite nqkolko meseca otnovo uspeshno go pravim...
    Otnosno cross-ovete - vsushnost te sa si i golqma doza hazart... Tova e moe mnenie. Ot edna strana ti si prava, kato tvurdish che cross-a sushto podleji na tech analys kakto osnovnite dvoiki...
    No ot druga strana crossa e tochno cross - mejdu 2 osnovni valutni dvoiki i vliqnieto vurhu nego e ne ot 2 a ot 3 strani...

Коментар

• eur/$

FXTRADER,prav si bil za dobavianeto.Premesti i stopa o6te nagore,makar 4e mai niama osobeno zna4enie-
      o6te asiatcite zapo4naha.Pozdravi na Petar za povtornia vhod v GBP/CHF.Az si ostanah s malkoto lotove-
      4akah ne6to nad 2.27 i estestveno ne go do4akah.Iskam samo da otbeleja,4e predi sedmica tuk me obiaviha za
      luda za na4ina,koito predlojih za short v crossa...Pri spomenavaneto ot moia strana za cena ot 2.25 ima6e nameci za igra
      na TOTO.Smiatam,4e kotirovkite v momenta otgovariat dostoino na vsi4ki tezi huli.Pisah iskreno,za6toto vse o6te
      smiatam,4e tozi forum e za vzaimopomo6t,a ne za zaiajdane na drebno.Spodelih mnenieto si na bazata na 2-godi6en
      opit samo v tozi cross,samo "on-line" i mnogo,mnogo zagubi.Prestanah da gubia edva ot fevruari tazi godina.
      Ne syjaliavam za tezi zagubi,za6toto te sa nai-lesnia na4in za istinskoto nau4avane.I o6te- ako na men ne moje6e
      da mi se viarva zaradi malkia mi opit i pola mi dano pone niakoi e poslu6al Petar,koito ima 10 god.opit v tozi cross
      i ridko dava neverni prognozi...Uspe6en den na vsi4ki!

Коментар

• eur/$

Dami i gospoda sus udovolstvie shte vi saobshtia che vremeto za zdrav short shte nastapi mnogo skoro.
        GL

Коментар

• eur/$

Kameliq-mnogo si prava..
          Nikoga ne igraite sreshtu trenda..The trend is your friend..
          Az vdigam stopa na parvonachalnata poziciq do 1.1675..
          Na dopalnitelnata- stopa e 1.1701..
          Izkushavam se da dobavia, ako dobavq,shte vi darja v techenie...

Коментар

• eur/$

Sre6tu trenda ne se igrae lesno.O4evidno e i niama smisyl

Коментар

• Metaquotes

Dmitri, по-вероятно е ти да не си много умен!

Коментар

• eur/$

zdraveite kolegi spekulanti
                kakvo shte pravim s tova eur/$.ami sega?

Коментар

• brokers

raised the s/l of the initial position to 1.167..
                  The s/l of the additional position continues to be 1.168..
                  Important levels
                  to the upside-1.1734 /1.174
                  to the downside :1.169

Коментар

• brokers

i koi ti e brokera

Коментар

• brokers

Pojelavam na vsi4ki da imat broker kato moja. Dnes ne mi izpylniha limita na eur/jpy pri spike, no sled tova se korigiraha i mi zaveriha smetkata s pe4albata.

Коментар

• EUR/USD

raised s/l of the initial position up to 1.1662
                        raised s/l of the additional position to 1.168.
                        Might look to exit all of them if the current weakness continues..And reenter long or short depending on the market conditions..

Коментар

• EUR/USD

Petre, selna li eur ili oshte mu se chudish?

Коментар

• EUR/USD

natiskash greshniq buton

Коментар

• EUR/USD

stranna rabota. kato ima6 edin otvoren lot v ednata posoka na Metaquotes i otvori6 na drugata, kato zatvori6 ediniq, zatvaria i dvata avtomati4no. tova ne e li malko typo?

Коментар

• EUR/USD

tova evro tragna kato olimpiec nagore. dano da prodalji che i nie da se oblajim

Коментар

Working...
                                X