IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eurdoll

franklin, София, но 2 години съм бил в Бургас през 2000 и 2001ва
    Идвам по работа и ще съм предимно във фаза прелитане и вечерта срещи със стари познати...
    Но ако искаш - остави ми координати на ceco1973@cablenet.bg, ако остане време - ще звънна.

Коментар

• eurdoll

ico, в такива случаи майка ми ми казваше сентенция на неин професор по математика - "кое е по-малко - голяма муха или малък слон?"
      200 пипса наистина са много, но не са и някакъв абсолютен максимум.
      предполагам че ще се съгласиш с мен, че е много възможно да видим импулсивно движение, дори само ако приближим нивото 1.1931...
      Него се опитвам да изтъргувам - естествено че ще изляза бързо от такава позиция...
      Между другото интересно ще стане и под 108 в долар/йена мисля...
      Пазара е интересен повече за гледане в момента, не за изстискване Тръпка си е...

Коментар

• eurdoll

kuki, ot kade si i po rabota li 6e hodi6 v Burgas? Moje da te posre6na i razhodia, ako ima6 jelanie?!)))
        uspeh na vsi4ki

Коментар

• eurdoll

kuki ako ima6 entri na 1..1935 ...............az bih go anuliral to4no za dnes pri 200 pipsa rendg niama kak da otide ot tam direktno nagore ili nai mnogo da testne nivoto i da go prodadat no mislia 4e testa e 6te e po japanskata targovia .......pone taka go vigdam vse pak vnimavai s dalgite na 1.1935 za dnes ne e dobre spored men uspe6na targovia na vsi4ki

Коментар

• eurdoll

Утре съм в Бургас, днеска искам да го видя )
            Утре ще почивам и ще следя пазара само на алертс (какъв кеф, няма графики, няма никой )
            Не съм много съгласен за теста - може да е неуспешен, но може и да е успешен, особено ако пак удари около 1.1907/10
            Ще видим

Коментар

• eurdoll

e kuki niama da stane probiv na 1.1935 dnes taka4e otivai da polee6 --))))vig za utre nov den nov kasmet (vapreki 4e smitam 4e utre 6te e den za obirane na stopovete nadolu 4e mnogo bikove se narediha ...........vse pak 6te go vidim utre .....

Коментар

• eurdoll

chavo, цяло лято го чакаме тоя пробив на 1.1850.. най-после!
                радвам се, че и други имат повод да почерпят... и аз бих оставил пазара настрани, но ме сърбят ръцете за евентуален тест на 1.1935 - дори като зрител поне искам да го погледам

Коментар

• eurdoll

Takava krasota ne bjah vijdal otdavna! V kombinacija s kasite gbp/chf ot 2407 mislja che moje da se polee! )
                  Stiga za dnes. Uspeh na vsichki koito ostavat pred PC-to (ili puk go gasjat no ostavat na pazara)!

Коментар

• eurdoll

такова чудо скоро не бях правил и съм много доволен - пласирах ентри купува на 1.1795 (бях го сложил още преди началото на американската търговия
                    в 16:46 се филна, а след 30 минути се изпълни лимита на 1.1880...
                    май е време да се полее това... макар че ще остана още малко на линия - имам ново ентри купува на 1.1935, за да оттъргувам евентуален пробив на върха при 1.1931

успех на всички

Коментар

• eur/usd

Don Pero e velikan be!!! )))))
                      uspeh na vsi4ki!!!

Коментар

• eurdoll

Според дилъри, една от причините за на пръв поглед презпричинният срив на долара е слуха, че САЩ обмислят квоти (т.е.ограничаване) за вноса на китайски дрехи и че това може да доведе до намляване интерес за покупки от китайска страна на американски съкровищни бондове.
                        Друга причини за този срив на долара вероятно е и забавната реакция на новината за резкият спад изкупуването на америк.бондове от страна на чуждестранни инвестиротие през септември

Коментар

• eurdoll

Едно голямо мерси.
                          Играя на реал от миналата седмица и всяка помощ ми е добре дошла.

Коментар

• eurdoll

PI$ - натисни с десният бутон върху името ми,след това иди на пропъртис , ще видиш мейла ми.Пиши
                            ми и ще се уточним.Поздрави и само профити

Коментар

• eurdoll

Не под 1.1905 - поне аз така мисля.Вдигнах си стопа на 1.1845 а таргетът ми е 1.1925
                              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eurdoll

moje i taka da napravq-kato gledam qvno si nadejden avtor. samo kaji kakvo e CD ili po tochno kade moje da se nameri tazi kniga?

Коментар

Working...
                                X