If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PI$ - Мерси за комплимента,но ако искаш да можеш сам да си правиш анализите,то ти препоръчвам да
си купиш книгата ми за вълните на Елиът - от другата седмица излиза на СД - цена 80лв.
Успех на всички Спекуланти
iskam samo da otbeleja che tova e sigurno nai-barzata mi pechalba do sega kato otcheta priznatelnostta si kum Petar za negovata neveroqtna prognoza samo minuti predi evroto da izhvarchi.
E az veche prodadoh na 1.1836 zashtoto sum po konservativen moje bi. uspeh na vsichki i bravo na tebe Pesho!
Коментар
eurdoll
А сетих се . Успех френд и не бързай да затваряш дългите евра.
Пепи не искам да казвам Финансовата къща,за да не правя реклама точно тук. Не отдавна се виждахме при Бойка в Болкан)
Коментар
eurdoll
Цеци(само ме подсети кой-the fan или някой друг когото познавам ) то както виждаш вече отлетя и
според мен ще тестваме 1.1850/0 а ако го пробиеме ........... сме на 1.1930/40 със цел 1.2020/50.
Аз за сега само ще си вдигам стопа и ще гледам до къде ще отлети.
Пепи, не мислиш ли,че покупката на евро/долар трябва да бъде на 1,1796.Единственно цени на аск на това ниво биха генерирали нови покупки към 1,1840.Забравих да ти се представя!Аз съм Цецо ,ако се сещаш..
Коментар
eurdoll
Buy eur/usd at 1.1775/85 target 1.1840/60 S/L 1.1720
vodoley, сори, бях изключил, а и хвърлих поглед само на 18.11.2002
относно пазара...тръгнах на 1.6877 да купувам кабели, и поради това затворих късите евро/долар и дългите долар/франк...
не мога да се откажа. целта ми на кабела е 1.6940, а ако я филне, ще оставя част от позицията отворена за по-дълъг период от време с подходящ стоп...
Успех на всички!
Коментар