IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eurdoll

Пепи, кога да затваряме?

Коментар

• eurdoll

PI$ - Мерси за комплимента,но ако искаш да можеш сам да си правиш анализите,то ти препоръчвам да
      си купиш книгата ми за вълните на Елиът - от другата седмица излиза на СД - цена 80лв.
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eurdoll

iskam samo da otbeleja che tova e sigurno nai-barzata mi pechalba do sega kato otcheta priznatelnostta si kum Petar za negovata neveroqtna prognoza samo minuti predi evroto da izhvarchi.
        E az veche prodadoh na 1.1836 zashtoto sum po konservativen moje bi. uspeh na vsichki i bravo na tebe Pesho!

Коментар

• eurdoll

А сетих се . Успех френд и не бързай да затваряш дългите евра.

Коментар

• eurdoll

Пепи не искам да казвам Финансовата къща,за да не правя реклама точно тук. Не отдавна се виждахме при Бойка в Болкан)

Коментар

• eurdoll

Цеци(само ме подсети кой-the fan или някой друг когото познавам ) то както виждаш вече отлетя и
              според мен ще тестваме 1.1850/0 а ако го пробиеме ........... сме на 1.1930/40 със цел 1.2020/50.
              Аз за сега само ще си вдигам стопа и ще гледам до къде ще отлети.

Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• eurdoll

Пепи, не мислиш ли,че покупката на евро/долар трябва да бъде на 1,1796.Единственно цени на аск на това ниво биха генерирали нови покупки към 1,1840.Забравих да ти се представя!Аз съм Цецо ,ако се сещаш..

Коментар

• eurdoll

Buy eur/usd at 1.1775/85 target 1.1840/60 S/L 1.1720

Коментар

• eurdoll

Фючърси
                    Indices
                    Инструмент Месец Last Change Open High Low Time
                    Dow Industrials Дек 2003 9720 +14 9725 9725 9720 18/11/03 15:20
                    S&P 500 Index Дек 2003 1044.90 +1.50 1043.40 1045.70 1042.10 18/11/03 15:20
                    Nasdaq 100 Дек 2003 1400.50 +5.50 1395.00 1401.50 1391.50 18/11/03 15:19

Коментар

• eurdoll

exit longs ... try short cur lvl s/l 95

Коментар

• Forex

vodoley, сори, бях изключил, а и хвърлих поглед само на 18.11.2002

относно пазара...тръгнах на 1.6877 да купувам кабели, и поради това затворих късите евро/долар и дългите долар/франк...
                        не мога да се откажа. целта ми на кабела е 1.6940, а ако я филне, ще оставя част от позицията отворена за по-дълъг период от време с подходящ стоп...
                        Успех на всички!

Коментар

• forex prognozi

прогнозките отново на :

www.chartsignals.com - >FX Outlook by Seafoam

ili na Word format http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.doc

http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Forex

pak sashtia priatelu

Коментар

• Forex

vodoley, кой е бил тогавашния ти ник?

Коментар

• Forex

e i az imam malak prinos

Коментар

Working...