IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

явно на този ден кукувицата и малкия са пълнили форума нонстоп

Коментар

• Forex

http://investor.bg/Comments/ViewRepl...EE%EA%E0%E6%E8

Коментар

• gbp/usd

Obache sum na rabota i ne moga da zyapam.
        Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

Varna 2:Индекса RPIX на годишна база е на ниво от 2.7%, което е под очакванията от 2.8%, като това е най-ниското годишно ниво от януари 2003г. Забавения растеж на цените на жилищата в сравнение
          Индекса RPIX на годишна база е на ниво от 2.7%, което е под очакванията от 2.8%, като това е най-ниското годишно ниво от януари 2003г. Забавения растеж на цените на жилищата в сравнение с миналата година е главната причина за спада. Влияние върху RPIX е оказал спада в цените на храните, почивките и жилищните услуги. Хармонизирания индекс на потребителските цени, който ще започне да се използва за таргетиране на инфлацията, остана стабилен, с годишно покачване от 1.4%, като спада в цените на жилищата не е включен в иследването. Разликата между RPIX и HICP от 1.3% е най-тясна от януари 2003г.
          http://finance.news.bg/vnews.php

Коментар

• gbp/usd

PO CNBC vsi4ko kazvat na momenta

Коментар

• gbp/usd

Thanx
              Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

http://www.forexnews.com/

Коментар

• gbp/usd

Imam predvid site?
                  Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Varna, otkude razbra za inflaciyata.
                    Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Kuks targuvam no vigdam 4e ti posledno vreme se spravia6 mnogo dobre samo taka az sam za nagore v euro/$ no moge bi malko ot po nadolu

Коментар

• gbp/usd

Imam predvid koftite danni za inflacyata deto izliazoha predi malko...

Коментар

• gbp/usd

варна, опасничко ми се вижда, кабела има потенциал докъм 1.7250/1.7330 според мен...

но с близки стопове си струва риска...

Коментар

• EUR/USD

ico,
                            за момента не е нужно - товари се капацитета с не повече от 25%

търгуваш ли ти, как върви при теб?

Коментар

• EUR/USD

KUKI dobra konfiguracia ima6 no si vdigni malko RAMa pone na 512 6te ti e ot polza ........uspe6en den na vsi4ki

Коментар

• gbp/usd

какво мислите за къса в кабела със стоп малко над върха.струва ми се риска е малък?

Коментар

Working...
                                X