IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PREPORAKA

kukuvicata: da predlojixa da mi stornirat pochakata v 18.00 kogato be dostignato nivo ot 1.2030, i az otkazax, a mai netryabvashe.

Коментар

• PREPORAKA

Написал съм "викенд".Явно загубите се отразяват не само на акаунта ми)
      Дори и да затворим над 1.20 не считам,че низходящият потенциал е окончателно
      изчерпан.Но дори итака да се случи,винаги можем да се качим в движение...
      Аз няма да търгувам до вторник,но считам за уместно,който иска да пробва:
      Sell gbp/nzd @ 2.8138 -текуща с 1 лотче
      Re-sell @ 2.8203 if seen ( едва ли днес ще стане ). ТР - 2.8070.GL

Коментар

• PREPORAKA

forexmen, предполагам че веднага са се коригирали?

Коментар

• PREPORAKA

Porachkata koyato podadox v 14.58ch. beshe stop porachka podadena ot GSM-a mi, no te sa ya prieli tip"pazarna" i ya izpalnyavat vednaga sled podavaneto, no mojete sami da proverite imalo li e takiva kotirovki po tova vreme. Stopa bi tryabvalo da mi e udaren v 16.00.

Коментар

• PREPORAKA

Сори ,едва сега видях отговора ти.Приятен викенд на всички от мен.

Коментар

• PREPORAKA

forexmen, защо да не се ползва ,би ли казал? Мерси предварително.

Коментар

• PREPORAKA

POPRAVKA-koyato be dostignata v 16.00ch.

Коментар

• PREPORAKA

Pri kotirovka v 14.58ch. 1.1928 mi izpalnyavat stop 1.1980, koyato kotirovka be dostignata edva v 14.00ch.

Коментар

• PREPORAKA

S cyaloto si uvajenie kam DELTASTOCK, zashtoto sam texen klient, i blagodarya za liubeznoto sadeistivie na brokera s koito govorexme po telefona, ne izpolzvaite vazmojnosta koyato Vi predlagat "PODAVANE NA PORACHKI PREZ WAP-a NA VASHIYAT GSM.

Коментар

• eur/usd

Priatna pochivka na vsichki...)

Dneshniat den i za men beshe dobar....za razlika ot predishnite...
                      Mai tazi sedmica povecheto biahme nazad...dano da sam samo az....no...drugata sedmica e pred nas...)
                      Samo da sme jivi i zdravi...)
                      Kuki ...da ne se napivash mnogo...sheguvam se...)

cHAO NA VSICHKI...)

Коментар

• eur/usd

da widim dali ste zatwori week nad uj klu4owoto 1.20

Коментар

• eur/usd

DR, определено често ми пречат на концентрацията...
                          Но какво да се прави.
                          Не може средата да е идеална.

Коментар

• Cable

Systray, тук ли си още.Сега преглеждам форума и видях прогнозата ти за шорт на кабела до 1,7950.
                            Оказа се много прав, но аз го хванах от1,8006 в 17,45 часа и донякъде благодарение на теб измъкнах
                            66 пипса. Ще ми дойдат добре на фона загубите от предните дни. Успех.

Коментар

• eur/usd

Moje bi da,a moje bi ne....!!!!E lirisheskite otklonenia sa dare,ako ne vliaiat na koncentraciata ti...No ne se treviji chte subludavam za psiholgisheskiat ti balans/termin v medicinatapokazvacht sustoianieto za nai-optimalna proiava na umstvennata deinost/Ti si priatel na vsishki8 dokolkoto vijdam v tazi stranica i imach nachieto otnochenie...

Коментар

• eur/usd

DR, сигурно защото много добре уцелих днес диапазона (1.1925 - 1.2040) ))

Коментар

X