If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Просто ми се струва, че имаше преди един такъв ник!
Коментар
Портфейл
Кабеларката - имаше една детска песничка от една приказка.Пееше я наскоро починалият голям актьор
Николай Бинев.Текста беше следния - " Трябва да си врял.Врял и кипял,много хляб да си изял, чак тогаз
ще си разбрал......." Надявам се че ме разбираш за какво ти говоря.Ако ли НЕ , много жалко за теб
Успех на всички Спекуланти
Нормално е да има разминавания, но защо new cable guy? Да не би да съм взел нечий ник? (аз от скоро следя форума, така че моля да бъда извинен, ако без да иакам съм клонирал някого)
Иначе съм дълъг в кабела от 1.8700, със стоп вече на 1.8870, добавяне на 1.8960 и таргет 1.9150.
Na predi dva dni Micro Soft sa priznali za dupka v sistemata prez koiato vseki moje da vleze i da iztrie File na proizvolen Comp
o4akvat se poredica ot hakerski ataki i virusi ....
Mislia 4e ima otno6enie kam targoviata ...
Коментар
Кабеларката
Портфейл
Петре все пак сме спекуланти. Нека не се вживяваме в ролята на фондове, защото ресурса е малък. Ние на фючърсите правим понякога портфейли но само със спекулативни позиции не за да намаляваме риска. Но при фючърсите пазарите не са свързани така както FX.
бщо взето сега започваш да се правиш на Хари Марковиц а си само един най-обикновен спекулант. Даже и опциите маи не ги разбираш нищо.
Куки дълъг съм от 2670, стопирал съм се на 2780!
За new cableguy: информацията ми е от MFR, INC. За да съм коректен трябва да кажа, че информацията за Treasury Budget от Yahoo.com пък е +2,3. Има някакви разминавания!
Median Forecast For US Jan Tsy Budget: -$1.0 Bln
Median Forecast For US Dec Business Inventories: +0.3%
Median Forecast For US Jan Retail Sales:Flat,Ex-Auto +0.5%
Median Forecast For US Jan Retail Sales:0.0%
Median Forecast For Weekly Jobless Claims: -11K To 345,000
cho ne me popravqsh vidq li kakva glupost sam napisal ?>?
"Smqtam che evrotot che vyrne do 1.8785 za da sybere malko sila i da vidim novata vylna"
da se chete Smqtam che evrotot che vyrne do 1.2785 za da sybere malko sila i da vidim novata vylna !!
sorry
Коментар