If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kuks, чак сега разбрах защо сутринта мислеше да го купуваш еврото от 1.1925. А и оня образ Фибоначи го уважавам от известно време. Но, ако днес пробие 1.19, изоставям всякакво бичо настроение спрямо еврото, даже и по принцип.
az da vzema da se krystq typiq trader 2 li?
3 poredni dni samo se nabutvam, pove4eto stopove, ama nqkyde igrah i bez takiva i... ole male!
poslednata nabutka ot sutrinta - vmesto da si sloja stopa na eur/usd kakto mu be6e reda sled po-verniq R 1,2020
az vzeh 4e go zabih na 2011 - i na ti sega....
TT, ok. Ще се обръщам така към теб, защото иначе е по-добре да не се обръщам. Успех ти пожелавам в кабела. Нямам отворена позиция, така че изразявам мнение без да съм пристрастен
Някой има ли идеи за eur/usd?
Петък е. Няма да отварям, че ми се ще да почивам през уикенда.
Ще си насваля малко литература от Бараков и отдих.
Коментар
Тъпия трейдър
cable
systray, за съжаление мое ника ми отговаря точно на действителното ми сътояние, пък и пазара ми го доказа мноооого пъти че съм ТЪП ((( Това е тъжната истина и аз немога да избягам от нея колкото и да ми се иска.
По отношение на коментарите за движението на кабела нали знаеш че всеки си говори това което му е изгодно. За последващи тестове на 1.7950 ДА възможни са, но по-малко вероятни, така че и да ми падне стопа ще дебна пак за скъсяване.
Успех!
Защо ти е такъв ника?
(не слагам обръщение, че ще прозвучи смешно)
За кабела прегледах някои прогнози. Споменават се дъна около 1.78хх. И, освен това se spomenawa, че сме на неприятно ниво.
Изказвам само предположение, че ще тества 1.7950 още веднъж...
Коментар
Тъпия трейдър
cable
sorry za floodvaneto, no neshto formata pri men beshe blokirala
Коментар
Тъпия трейдър
eur/usd
short @1.7955, stop 1.7940 TARGET 1.7550!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ СПЕКУЛАНТИ!
Коментар