IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/CHF

Сигурно и Христо Боянов не познаваш, ама като гледам той много добре те познава, не мога да разбера как толкова много хора сме на едно и също мнение за теб а никой не те познава.

Може би написаното по-долу е лъжа.

.................................................. .................................................. .................................................. ................

"С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на спота или интрадей"

Това сигурно означава че не повече от 20 – 30 сделки на ден

"Освен това не знам за кой път ще повторя че аз държа отворени минимум 6 позици"
    "Аз от 3г. вече търгувам само опции и не си късам нервите на спота"

А това и Петър не знае какво означава

"И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "
    "Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож"
    "Не търгувам евро на падащ долар защото печалбите са в $ и респективно намаляват от курсови разлики"

"Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога"

Че ти ако правиш 50% не на месец а на година, няма изобщо да погледнеш във форума камо ли курсове да водиш

"аз нямам претенции да съм полезен за някого във форума тъй като тук правя абсолютно безплатни коментари."

Малко по-скромно не можеш ли да се представиш

"Аз лично нямам никакво намерение да не купувам всеки имот който ми се стори перспективен и отговаря на възможностите ми.
    За следващата година съм планирал покупка на няколко имота"

Ти ли бе, що първо не си купиш кола?

"аз няма да гоня никого.Имам застрахователна полица в "ръката си" на меко казано РЕСПЕКТИРАЩА застрахователна компания.От битове и килобитове не разбирам(предполагам и застрахователите) но със сигурност ако някой реши че може да си позволи да експериментира, със сигурност ще има "санкции" които дори не искам да знач какви са. Интересува ме само това че застрахователят ще ми плати мноооооогооооо.... прилична сума - тя и застрахователната ми премия е мноооооогоооо... прилична де :-)"

Защо си така наплашен, нали си №1, всички които са били на курс при тебе са доволни, а тея дето пишат “глупости” просто ти завиждат.

Не знам как може да имате доверие на човек, чиято фирма носи името "АВАНТА"

Коментар

• GBP/CHF

Ne znam za Ivan ama az da moga da te vidia niakade ................

Коментар

• GBP/CHF

Аз съм Иван Петров не Колчо слепеца

Коментар

• GBP/CHF

Ivan Petrov :-(
          Чудно ми е как можеш да говориш за някой който никога не си виждал ?

Коментар

• GBP/CHF

1.Издават твоята несигурност,липса на опит и страх

За липса на опит не го и помисляй

2.Доказват, че стремейки се да си на противоположно мнение от моето, си акумулирал прилични загуби(за жалост)

Никога не се съобразявам с твоите или на когото и да било прогнози, и за разлика от твоите бивши клиенти не съм на загуба

3.Липса на възпитание - никой възпитан човек не говори по този начин, а още по-малко ако има претенции да се занимава с тази работа(за съжаление България е все още едно неприятно изключение)

Може би е по-добре да лъжа възпитано като тебе а?

4.Какво всъщност очакваш да постигнеш с този тон ?

Както вече много пъти е писано - да те представя в истинския образ, какъвто си. - НЕУСПЯЛ ТРЕЙДЪР

5.Преди да тръгнеш да правиш каквото и да било, първо се понаучи как се прави

Най-добре ще е да изкарам курс при тебе и някой и друг семинар. Но това ще стане само ако някой ден ми издадат жълта книжка

Коментар

• GBP/NZD

sell 2.6350 t/p 1/2 2.62 1/2 2.615

Коментар

• да добавяме ли?

Петре добави ли на 1.2050, щото повече няма да го видиш

Коментар

• GBP/CHF

Ivan Petrov - искам да ти благодаря от все сърце за "топлите" думи които написа по мой адрес.
                  Те могат да имат само обратен ефект на желаният от теб по няколко причини.
                  1.Издават твоята несигурност,липса на опит и страх
                  2.Доказват, че стремейки се да си на противоположно мнение от моето, си акумулирал прилични загуби(за жалост)
                  3.Липса на възпитание - никой възпитан човек не говори по този начин, а още по-малко ако има претенции да се занимава с тази работа(за съжаление България е все още едно неприятно изключение)
                  4.Какво всъщност очакваш да постигнеш с този тон ?
                  5.Преди да тръгнеш да правиш каквото и да било, първо се понаучи как се прави
                  .......
                  Има още много какво да напиша но наистина не си струва.
                  Ако отново не си ме разбрал...............

Коментар

• Смешките

Хехе,некой май е изпържил другитееее.Кофти работа,налага се силово възвръщане на вложеното май.

Коментар

• Смешките

Жека, докато тоя боклук е тука, вечно ще е така, съжалявам но не понасям измамници

Коментар

• Петър Кара Иванов

И Велинградска също ;-)

Коментар

• Смешките

Абе само се джавкате тука,като...Мамата си е ебало,вместо да си помагаме един друг,всеки натиска другия надолу,е това си е българина-не е важно аз да съм добре,а комшията да е зле)))!Стегайте се и дайте да правим милионите,че ми се бега оттука!Лека,доходна и безаварийна на всички играчи!

Коментар

• GBP/CHF

Да голяма Хисарска от семинара

Коментар

• GBP/CHF

Това няма да доведе до + в сметката ми, но се надявам с постингите, да не доведе някой друг бъдещ твой клиент до минус
                              Истината е че си жалък неудачник.
                              Успех на всички спекуланти, без Петър Караиванов, защото той не е такъв

Коментар

• korekciiata

Mnogo se otlaga , ako neshto triiabva da bade otlojeno to tova e korekciiata , zashtoto triabva da ima edno poskapvane napravo ,ne korekciia , izglejda taka go zamisliiat , ako izobshto ima takav zamisal niakade )))))
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X