If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Светлине,как ти се вижда идеята да се удължи сега?
Коментар
rosir
EUR/$
Коко, имам един въпрос - при толкова много индикатори на графиката как успяваш да вземеш някакво решение?
И една молба - виждам някакъв вид Andrew's pitchfork и на двете графики, но не се разбира къде е т. 1 - би ли ми изпратил графиките, но обхващащи и началото на тези АР (имам предвид йената и еврото)
Koko zamisli se sega im kypyvat mliakoto po 20 st. a zemia ima po 0.05c na kv.metar , v EZ takava cena niama a bg sirene sam vijdal na 10 pati po visoka cena navan
Supertrader Не се печели от това повярвай ми. Аз пробвах за две години не заради друго а защото си накупих нова техника много за безпари пробвах да гледам земя - бях арендовал няколко хиляди дка и влязох много вътре. Сега съм дал всичката техника под наем но зор да си събирам парите....
А за квотите си прав ако само търгуваш а не произвеждаш следейки 30 селянина да не те крадат но това е дълга тема и дядо господ да ти пусне дъжд.
Успех
Carevicata ne e tolkova losh variant , poviarvai mi pri nad 300 dekara shte otpyskat kvoti za iznos v EVROPA do momenta te sa dostapni za niakoi a saotnoshenieto e 1/10 , taka che shte doide vreme i s zemedelie v bg da se pecheli , ne moje da ne doide , vaprosa e da ne se predadesh i da prodadesh ..
Neshto bavi , iavno sa reshili da pootlojat , pak moje i da ne sa , no mnogo mi prilicha veche na kyco tova poevtiniavane , kraia na meseca nabliji - bi triabvalo da zatvori nadoly , no...
Iav, на твое място на fibo щях да разтоварвам равни части. Но преди всичко е стопа )) В общи линии щях да се вкл. по същия начин, като теб. Успех!
USD/JPY - много подходящо е онова изказване, че когато пада ножа трябва да го изчакаш да се забие и да спре да трепти. По друг начин аз се включвам само надолу.
Лека вечер!
systray къс съм със средна 1,2733
бях сложил стоп, но после размислих и го махнах - мога да издържа с позицията до 1,3030 което реших че няма да видя
чакам спускането, но сложих стоп на 1,2828
Iav, здравей. Не успях Тогава ми удари рано преместения стоп и usd/jpy само я скалпирвам за по 10п. Но това няма да помогне. Това е третото зануляване на 2-я акаунт и вече нямам нерви да се опитвам да го измъкна. Както казах, ще си отворя нов. Този помогна много, защото експериментирах на воля )) Само експериментите с неслагане на стопове имат наистина лош край
Защо не пишеш напоследък?
Коментар