IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$

Светлине,как ти се вижда идеята да се удължи сега?

Коментар

• EUR/$

Коко, имам един въпрос - при толкова много индикатори на графиката как успяваш да вземеш някакво решение?

И една молба - виждам някакъв вид Andrew's pitchfork и на двете графики, но не се разбира къде е т. 1 - би ли ми изпратил графиките, но обхващащи и началото на тези АР (имам предвид йената и еврото)

лека вечер

Коментар

• EUR/$

Utre fnimatelskata s long eur/usd 6toto mozhe da ne galsuvat novata burokrati4na sbir6tina.

Коментар

• Коментар

• DO KOKO

Koko zamisli se sega im kypyvat mliakoto po 20 st. a zemia ima po 0.05c na kv.metar , v EZ takava cena niama a bg sirene sam vijdal na 10 pati po visoka cena navan
            D.Y.F-091066

Коментар

• DO KOKO

Supertrader Не се печели от това повярвай ми. Аз пробвах за две години не заради друго а защото си накупих нова техника много за безпари пробвах да гледам земя - бях арендовал няколко хиляди дка и влязох много вътре. Сега съм дал всичката техника под наем но зор да си събирам парите....
              А за квотите си прав ако само търгуваш а не произвеждаш следейки 30 селянина да не те крадат но това е дълга тема и дядо господ да ти пусне дъжд.
              Успех

Коментар

• DO KOKO

Carevicata ne e tolkova losh variant , poviarvai mi pri nad 300 dekara shte otpyskat kvoti za iznos v EVROPA do momenta te sa dostapni za niakoi a saotnoshenieto e 1/10 , taka che shte doide vreme i s zemedelie v bg da se pecheli , ne moje da ne doide , vaprosa e da ne se predadesh i da prodadesh ..
                D.Y.F-091066

Коментар

• e/$

Успех systray

Коментар

• e/$

Neshto bavi , iavno sa reshili da pootlojat , pak moje i da ne sa , no mnogo mi prilicha veche na kyco tova poevtiniavane , kraia na meseca nabliji - bi triabvalo da zatvori nadoly , no...
                    D.Y.F-091066

Коментар

• e/$

Iav, на твое място на fibo щях да разтоварвам равни части. Но преди всичко е стопа )) В общи линии щях да се вкл. по същия начин, като теб. Успех!
                      USD/JPY - много подходящо е онова изказване, че когато пада ножа трябва да го изчакаш да се забие и да спре да трепти. По друг начин аз се включвам само надолу.
                      Лека вечер!

Коментар

• e/$

systray къс съм със средна 1,2733
                        бях сложил стоп, но после размислих и го махнах - мога да издържа с позицията до 1,3030 което реших че няма да видя
                        чакам спускането, но сложих стоп на 1,2828

Коментар

• USD/JPY

Как ви се вижда тази седмица USD/JPY?

Коментар

• e/$

Обърнах на горе до 1.2840 там чакам и ще наблюдавам теста на 1.2925 ще играя на марж малко и с яка поръчка за надолу от 1.2733

Коментар

• e/$

Iav, здравей. Не успях Тогава ми удари рано преместения стоп и usd/jpy само я скалпирвам за по 10п. Но това няма да помогне. Това е третото зануляване на 2-я акаунт и вече нямам нерви да се опитвам да го измъкна. Както казах, ще си отворя нов. Този помогна много, защото експериментирах на воля )) Само експериментите с неслагане на стопове имат наистина лош край
                              Защо не пишеш напоследък?

Коментар

• e/$

koko ti tuk zatvariach ili chakach?

Коментар

Working...
                                X