IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/EUR

Добьр ден на всички !!!След тежко нощно дежурство вьзтанових и сега пиейки си кафето четох днешните ви постове...Ами.. развалихте ми настроението...То бива бива но някои прекаляват и то много..Смятам ви за интелигентни хора и ще е добре ако се дьржите така -отнася се за някои ..Много гадно звучат някои изказвания ..И защо ..???Добре е човек да даде изход на негативната си енергия но не по този начин..Не мога да се начудя защо нападките са срещу Караиванов - Писал си мнението човека и не виждам какво толкова престьпно е направил за да се реагира така..???Грозно е ..
    Не искам да ви се меся но нека по-конкретно да се пише и да не се избива на емоции особенно негативни....!!Все пак това форум а не чат..нали ??Всеки може да е изнервен но това не оправдава грубостта ..

Коментар

• Коментар

• USD/jpy

май иената и е време да обръща скоро

Коментар

• USD/EUR

Petar pro4etoh za spekulata
          Moze bi si prav balona ne e spekulativen.
          Mozem da go nare4em Psihologi4iski, no kakvto i da e mislq si 4e skoro shte se spuka.

Коментар

• Karaivanov

Мдааа, явно вълновата теория отразява всевъзможни аспекти на битието.

Коментар

• malko nazad

Затворих дългите eur/usd на 1.2563 и ще купувам отново около 1.2530
              Затворих дългите кабели на 1.8077 и ще следя пазара за нови покупки от 1.8020/30
              Успех на всички Спекуланти -10.59ч – 20/10/2004
              За днес таргет EUR/USD - 1.2560/70, следващ 1.2630/40 за GBP/USD - 1.8070/80, следващ 1.8130/50
              Успех на всички Спекуланти 10.40ч. – 20/10/2004

Добра работа Петър.
              За пореден път доказа класа.
              Аз обърнах на горе от 1.2450 но все пак загубих доста днес.
              Успех - 17.58ч – 15/10/2004

Petre : pozdravleniq. Dano dosta tvoi klienti da sa vlezli dugli i sega da ti se otplatqt podobavshto.
              Dosta oblaci sa se subrali nad USD ama da vidim.
              pozdravi i uspeh na vsi4ki – 17.24ч. – 15/10/2004

the fan* - приятелю,аз съм твърдо за 1.2510/20 , сложил съм СТОП и дори да го удари пак,ще приключа денят на печалба(освен това имах и една къса $/суиси),дет се вика...... :-)
              Нали видя,че каквито и да са новините , за момента те са само повод за продажба на $
              Успех на теб и всички Спекуланти -16.02ч. – 15/10/2004

Buy EUR/USD at 1.2360/70 S/L at 1.2340/45 target 1.2430/40
              Успех на всички Спекуланти – 16.50ч -14/10/2004

Коментар

• Karaivanov

От една година прескачам през форума и ми прави впечетление, че по време на петите под вълни всички са против Петър. Пешо бъркам ли в броенето и заключението ;-)

Коментар

• GBP/CHF

mom4eta izbivate na emocii . tova nyama da pomogne na nikoy ot vas . pravite bezplatno 6oy za nas

Коментар

• GBP/CHF

TUKA СТАНА ПО ВЕСЕЛО ОТ "BIG BROTHER" САМО МИ СЕ ИСКА ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ КОЙ КОЙ Е ОТ ГЕРОИТЕ. а лично аз ако напрявя операция по нечий съвет и се набутам - ще знам че сам съм си виновен. така че ТУКА НЕ Е БИГ БРАДЪР. СПРЕТЕ СЕ МАЛКО

Коментар

• GBP/CHF

kato gledam kolko narod se celqt v karaEBAnov mai skoro shte glatne neshto, dali nqma da bade neshto izvan tozi forum

Коментар

• Otnosno Petar

Zashto ne ostavite choveka na mira
                        Da ne vbi da vi e bil da igraete prognozite mu,vseki si ima glava na ramenete ?
                        Dobre e,che Petar dava prognozi,az sashto glatnah voda s USD/CAD , ama kvo da kaja ?
                        Da mu ........ na Petar shot kaza che parvo she probie 1.27.
                        Detska rabota !!!!!

Коментар

• GBP/CHF

Мнооооооогооооооо се изпростя тук.
                          Оставям ви да ме плюете на воля, пък дано ви олекне , а може и загубите ви печалби да станат ???

Коментар

• 911

Станахме много с този nick.

Коментар

• GBP/CHF

Ivan Petrov - очакваш ли че само защото някой е казал че съм камила да тръгна да доказвам че не съм ?

Коментар

• GBP/CHF

911 - ми да се видим , да се запознаем

Коментар

Working...
                                X