IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Do -DR

Sbarkal sam
    Pro6tavay
    Ti ob6topraktikuva6t li si ili ?

Коментар

• e/s

samo za dnes igra po 2 smetki s po 10000 oborot na vsiaka (++-)po goliam ot 10000

Коментар

• e/s

next target 1.3317

Коментар

• e/s

ИВО какво значи оборот колото са ми сметките? аз имам оборот доста пъти кокото ми е сметката... не те рзбрах ???

Коментар

• e/s

прилича ми на голямо прибиране на печалби след голямо чакане.... или пренасочване на потоци - например голямо купуване на паунди... а тези дни май имаше такова
            знам ли

Коментар

• e/s

topcho -obiasnenieto e prosto , ako si soros vreme e za igra - pochna se golemoto klatene - az dnes po 2 te smetki imam oborot kolkoto mi sa smetkite

Коментар

• e/s

Добьр вечер на всички !!Преди малко се завьрнах от ужасно напрегнат ден и както винаги прегледах постовете в сайта.Виждам че сте ми писали но за сьжаление просто е нямало как да ви отговоря.
                Krasu-mir какво си искал да ме питаш ??
                DDDDD -ти защо си мислиш че сьм Марио..???Писал си го а не разбирам защо ???Това като комплимент или обида да го вьзприемам ???
                Така че ако все още имате вьпроси -тук сьм и то в отлична кондиция тьй като денят ми беше перфектен в професионално отношение но от гледна точка за печалба...може да се счита като благотворителност...Но и утре е ден ..А освен медицина има и форекс..нали ???

Коментар

• e/s

за този януари говоря

Коментар

• e/s

не знам кво се е случило фундаментално, но на графиките виждам 4 фигури надолу за 3 дена... в края на седмицата и после пак обратно.
                    ако някой знае кво е ставало - моля да сподели. Петре ??

Коментар

• Do Koko

Experta e kas ot 1.3313 na 30min , az vliiazox s nego na 1.3314 pri men tolkova kotiraxa togava i ot tam ne e vrashtalo nazad dori i s 1p . Zatvorix na 1.3352 .Ne my li polzvash vxodovete -siniiata tochka , dobri sa.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• e/s

не знам кво се е случило фундаментално, но на графиките виждам 4 фигури надолу за 3 дена... в края на седмицата и после пак обратно.
                        ако някой знае кво е ставало - моля да сподели. Петре ??

Коментар

• e/s

top40 какво имаш предвид с тоя януари

Коментар

• e/s

top40 bi li obqsnil kakvo se e slu4ilo na 14 15 16 qnuari i koq godina.
                            Blagodarq

Коментар

• e/s

Здравейте!
                              Нов съм на този форум и искам да попитам за този експерт който се обсъжда, някой би ли ми дал линка откъдето мога да го изтегля.
                              Ще ви бъда много благодарен!
                              Успех на всички!

Коментар

• e/s

Pone edin maytap sloji
                                Pak to tay suho podneseno ne se pogla6ta

Коментар

X