If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИВО какво значи оборот колото са ми сметките? аз имам оборот доста пъти кокото ми е сметката... не те рзбрах ???
Коментар
�
top40
e/s
прилича ми на голямо прибиране на печалби след голямо чакане.... или пренасочване на потоци - например голямо купуване на паунди... а тези дни май имаше такова
знам ли
Добьр вечер на всички !!Преди малко се завьрнах от ужасно напрегнат ден и както винаги прегледах постовете в сайта.Виждам че сте ми писали но за сьжаление просто е нямало как да ви отговоря.
Krasu-mir какво си искал да ме питаш ??
DDDDD -ти защо си мислиш че сьм Марио..???Писал си го а не разбирам защо ???Това като комплимент или обида да го вьзприемам ???
Така че ако все още имате вьпроси -тук сьм и то в отлична кондиция тьй като денят ми беше перфектен в професионално отношение но от гледна точка за печалба...може да се счита като благотворителност...Но и утре е ден ..А освен медицина има и форекс..нали ???
Коментар
�
top40
e/s
за този януари говоря
Коментар
�
top40
e/s
не знам кво се е случило фундаментално, но на графиките виждам 4 фигури надолу за 3 дена... в края на седмицата и после пак обратно.
ако някой знае кво е ставало - моля да сподели. Петре ??
Experta e kas ot 1.3313 na 30min , az vliiazox s nego na 1.3314 pri men tolkova kotiraxa togava i ot tam ne e vrashtalo nazad dori i s 1p . Zatvorix na 1.3352 .Ne my li polzvash vxodovete -siniiata tochka , dobri sa.
D.Y.F-091066
Коментар
�
top40
e/s
не знам кво се е случило фундаментално, но на графиките виждам 4 фигури надолу за 3 дена... в края на седмицата и после пак обратно.
ако някой знае кво е ставало - моля да сподели. Петре ??
top40 bi li obqsnil kakvo se e slu4ilo na 14 15 16 qnuari i koq godina.
Blagodarq
Коментар
�
Плам
e/s
Здравейте!
Нов съм на този форум и искам да попитам за този експерт който се обсъжда, някой би ли ми дал линка откъдето мога да го изтегля.
Ще ви бъда много благодарен!
Успех на всички!
Коментар