If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май ми се привиждат някакви H&S на 1ч.
Може ли някой да погледне?
Последното на какво ви прилича-триъгълник,флаг или само ми се
привижда и търся под вола теле )
Понеже пак се обсъжда великата тема системи за търговия .До тези ,които се интересуват , експерта е страхотен Чертожник и може без проблеми да се ползва за резачка от по 5 п на отворена от него позиция , на 10 входа прави 1-2 лоши .Фабрика за пари е направо.Нека бадем реалисти Брокерите не фалират , когато стъпката им е 3-4 п , 5п са много а и вече не виждам защо трябва да са 50-100 от позиция , за мен това е алчност.Всеки ден има поне по 3 входа и ако 1 е грешен той елиминира печалбата от 2 и пак остават 5п .Според мен е страхотен резултат....
niama takova poniatie -obctoprieti forex pravila-pone az sam chel 10 raznovidnosti-poslednia meses-vseki sam si slaga takiva pravila koito za da imat smisal triabva da se spazvat-forexa ne e uchilichte , a e borba za pari a tam pravila nema
Ami ako sistemata e izmislena ot teb i ne e bazirana na ob6toprietite Foreks pravila, a ti ot tvoq strana ne gi spodelq6, to nqma i na4in nie da igraem to4no na tazi sistema, kamo li pak da se svetnem za nqkoi neyni tankosti Tay 4e ne se trevoji - za6titeni sme)
vsichki kazvat - ako ivsichki praviha tova koeto kazvaha ...riska po niakoga si struva , koga moge da kage tozi koito e pechelil pri takav risk - na men mi se e sluchvalo ,no niamam sistema , a don karlos ima -sega iasno li e
Коментар