IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Do PLam

Ti onq Plam li si - ot comexgrup?

Коментар

• Отново скъсяване

Ivo kogato tyrguvam real , ne tyrguvam Demo , prosto principi . A i Demo tyrgoviata niama nishto obshto s real , mislia che go biah pisal predi mesec. Tam te podlygvat s niakakvi mijavi pechalbi 100 , 200 lv na mesec , koito mogat da se postignat s igra na 100% ot akaunta , a tova znaem do kakvo vodi! Taka che Demoto ima i dosta vredi , ne samo polzi

Коментар

• Do supertrader:

Supertrader, извинявай за нахалството, но би ли ми дал линка да го погледна този супер експерт.
        Благодаря предварително!
        С уважение Плам!

Коментар

• Pak 6e mi pravqt hedj font

4u6ki 6e pravqt
          Kak samo se hvalqt tuka nqkoy ekzemplqri
          4ak se za4ervqvam ot sram zaradi tqh (:

Коментар

• Отново скъсяване

Mersi Koko , ti vinagi si bil korekten kym vsichki ! A 100 pipsa na 1 % ot Akaunta sa si 1% dnevna pechalba koeto naistina e dobre

Коментар

• Отново скъсяване

Караиванов и още нещо искам да ти кажа..Защо се притесняваш от критиките..???Откакто чета форума и зная какво се пише ...би трябвало отдавна да си надживял тези неща и да не обрьщаш внимание.

Коментар

• Отново скъсяване

novichak imam smetka i za 1 000 000 dolara .... na demo -mogech da si otvorich i ti v sts

Коментар

• Sme6ki

Ama za kakvo gi pita6???
                  Te v4era gi pitaha za mese4nite im pe4albi kav procent sa ot smetkata i mal4aha kato ribi.
                  Sigurno vsi4ki sa na zaguba i ne znaqt kvo da izmislqt.
                  Sme6ki

Коментар

• Отново скъсяване

Новичък защото 100п са си 100п и не е редно да се казват сумите с които се играе. Играех с малко над 1% от акаунта и съм доволен от печалбата която направих днес
                    Успехи

Коментар

• Отново скъсяване

Abe hora zashto ne govorite s malko poveche konkretika kato Don Karlos naprimer ? 30 , 60 , 100 pipsa pechalba na kakva baza sa 1,10,100 lota?

Коментар

• Отново скъсяване

Караиванов-разбира се трябва да си лоялен кьм клиентите си .Щом е така си прав.
                        Явно обьрках медицината с форекса..но мисля че ми е простено..И при нас е така никой нищо не казва но хора страдат от това -докато тук вьв форекса това мьлчание е безопасно.Напьлно разбирам .

Коментар

• Отново скъсяване

Отново ударен плаващ стоп +30п печалба аз май от такива глупости днес ще направя над 100

Коментар

• Отново скъсяване

Petre , Petre za vseki vlak si ima pytnici , ama ti da imash klienti za forex , te takyv vlak niama)

Коментар

• Отново скъсяване

Петре просто питам за малко история. тогава още нямах акаунт и не съм следил новини и анализи - това ме интересува от тези дати.

Коментар

• Отново скъсяване

Д-Р не ме карай да се смея :-)) Петре ако те черпя едно хубаво питие става ли? :-))

Коментар

Working...
                                X