IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Карлос

Тука доста хора гледам удвоявате и учетворявате акаунтите си на всеки 3 месеца. Много добре. Бил Гейтс може само да завижда.

Коментар

• H&S

На часовия по цени на затваряне е даже вече пробита.
      Най-малкото, трябва да се следи.

Коментар

• usd/cad - e/y

по кад затворена на +60 пипса в очакване на добри нива за отваряне на къса - по е/и дълга от 134.58

Коментар

• H&S

Нещо ми е много съмнителен ....., но във петък на дневна се образува Bulish Engulfing, на Neck line затворих 2/3 от позицията, ще изчакам евентуална корекция.

Коментар

• Карлос

Карлос, иронията ти е меко казано неуместна.
            Относно твоите два примера - казано кратко предпочиташ да имаш акаунт от $100 000 вместо от $500.
            Доста ограничено мислене бих казал, но то си е твое, на мен не ми пречи.
            Ще ти кажа само едно: ако аз успявам да учетворявам акаунта си всеки 3 месеца, а ти само да го удвояваш за същото време, то след 2 години акаунта ми ще е по-голям от твоя: ти би имал ~25 000 000, а аз ~ 30 000 000.

Няма да скрия, че ме дразниш. Моля те, не си позволявай повече да говориш за мисленето ми. От своя страна аз няма да се занимавам нито с личността ти, нито със системата ти на игра.

Коментар

• xxx : Карлос

Поста на Нов трейдър имаше много ценен анализ, но беше за хора с открито мислене.
              jeyjey даде също много добър цитат. Хората искат да разсъждават така както им идва от вътре. Не може някой да им налага своето само защото на него му е провървяло да е богат. Мисля, че трябва да се уважава мнението на другия, особено ако е поднесено с труд за да го прочетем и ние. А ехидните забележки може всеки, ако има толкова здрави нерви, да си ги спести. На фона на сметки от 1000 до 10000$, с които разполагат хората във форума, да се натъртва МНОГОКРАТНО колко си богат не прави чест на никого. Моля не приемайте думите ми със зло, но съм огорчен, когато на опити да се проведе културна дискусия се отговаря не дотам толерантно.

Коментар

• EUR/USD

Закрих позицията (20к) със средна цена 1,3039 на 1,3099 +60п

Коментар

• blatimir

Обърнете внимание на поста му!
                  Аз ще държа по око тая H&S.

Коментар

• EUR/USD

Indirect bidding at the two-year auction was weaker than anticipating
                    with their award falling to its lowest level since August 2003. Indirect bids
                    totaled $7.410 bln and they were awarded $6.589 bln or 28.6% of the auction.
                    This is down from a five month average of 38.6%. Their take-down rate was
                    92.6%, the highest since October (99.8%).
                    Primary dealers bid on $39.75 bln and were awarded just over $16 bln or 67.2%.
                    This was the strongest dealer award since August 2003 (69.1%). Their take-down
                    rate was 40.6%, up slightly from 40.1% in December and a five-period average of
                    35.3%. Direct bidders were awarded 0.6% of the auction.
                    The softness in the indirect bid seemed inconsistent with reports of strong
                    foreign central bank buying. It is suspected that the BOJ not have been as
                    active in the auction given that its foreign security holdings only increased
                    slightly last month. Other countries such as China may have picked up some, but
                    not all of the slack

Коментар

• Карлос , д-р

здравеите и от мен - доне проблема с които се сблъскваш в форума се нарича " след като аз съм профукал няколко акаунта и се мисля за умен как може някои да печели " е това си е проблем ама не за теб тъи че изпращаи доброжелателите по живо по здраво докторе благодаря за пожеланията що се отнася до описанието на характери по китаиски тертип - веднъж взех един доста солиден хороскоп и го препрочетох - какво да ти кажа всяка една зодия идеално ми подхождаше и не само на мен а и на всеки

Коментар

• xxx : Карлос

Сега сядам пред монитора и виждам едно невероятно съждение на г-н три хикса, направено
                        в пост от 16:48 ч.
                        Аз съм сравнително отскоро на този пазар, година и 8-9 месеца не са кой знае колко време.
                        Когато започвах, се надпреварваха да ме уверяват, че непременно ме чакат загуби в този
                        бизнес като начало, пък и най-вероятно и след това. Самият факт, обаче, че без да прочета и един
                        ред от литература за форекса, със собствени сили и мисъл съм изградил система, от която се
                        печели, напук на предупрежденията, ме кара да се радвам, независимо от размера на печалбата.
                        Оказа се, че форексът е нещо като перпетуум мобиле, машина за правене на пари от нищо,
                        буквално от въздуха.
                        За да съм по-ясен, ще направя сравнение с един домат, посаден и отгледан от мене и то на почва,
                        за която специалистите казват, че не става за домати. Та този един единствен домат ще ми е толкова
                        скъп, че с удоволствие ще пратя заради него по дяволите цял ТИР с домати, точно защото имам
                        достатъчно средства да си купя много ТИР-ове с домати.
                        А що се касае до твърдението, че единствено процентният ръст на сметката за определен
                        период от време значи нещо, това съждение трудно се поддава на коментар. Но все пак ще опитам с
                        два примера. Първият. Имам акаунт от $ 500 и за единица време, примерно три месеца, го правя 2000.
                        Вторият. Имам акаунт от $100 000 и за същото време го правя 200 000. При първият пример
                        процентния ръст е несравнимо по-добър, но кой знае защо от десет предложения десет пъти бих
                        избрал втория.
                        Бих помолил господина да се замисли над мисленето си преди да раздава толкова крайни оценки. Уверявам го, че това ще му е от полза, особено във форекса, който люби логиката.

Коментар

• EUR/USD

Сега сме в горната част на рейнджа аз правя добавка въпреки изказванията на ецб и отварям дълъг швейцарец в допълнение
                          Успех

Tumpel-Gugerell is quoted by Dow Jones saying that today"s modestly stronger Ifo
                          supports the ECB"s growth forecast. Issing earlier commented that the Euro zone
                          economy is better than many think. It is a tough sell getting people to buy into
                          the European recovery story given slack domestic demand, reliance on exports in
                          the face of a strong currency and lowered forecasts for growth in Germany, the
                          Euro zone"s largest economy

Коментар

• EUR/USD

За тази двойка писах,че на 4ч двойно дъно!!~~1.31(60)!!
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• До -Др

Ta da te pitam ceni li sa i moje li da gi dade6 da gi pregledam dori i sre6tu nqkoi lev

Коментар

• EUR/USD

На 4h се образува H&S

Коментар

X