IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gbp/Usd

Иво, ако трябва да бъда честен, бих влязъл къс от 1,8790. Това обаче е доста далечко като време а ми се спи вече, а и ми се струва малко вероятно да пробие 1,8850 тази вечер. Затова дори си махам стопа на 1,8860, за да не го отнесе за 15-20 пипа ей така. Къса позиция в момента е повече от разумна постъпка.
    Работа и заплата?

Коментар

• Gbp/Usd

Иво, за 19 години все ще закачиш 20 пипса... а и Ман Юнайтед изравниха...лошо...

Коментар

• Gbp/Usd

ако закача 20 пипса излизам

Коментар

• Gbp/Usd

варна влезнах от 1.8833 само заради купона

Коментар

• Вече в час

Марио абсолютно си прав преди седмица обсъждахме тоя вариант и извода е подобен

Коментар

• Gbp/Usd

Продажба от 1,8828, стоп 1,8860, цел 1,8740.
              Работа и заплата?

Коментар

• Вече в час

Марио, нивото 0т 1.82 на този етап ми изглежда недостижимо - разбира се преекспонирано към настоящата геополитическа картина и глобална макрорамка.Това на този етап би довело до сериозни размествания и промяна в статуквото, а никой няма интерес от такива трусове.Може би при следващият цикъл (около 15-20години) да станем свидетели на тези нива, но лично за мен анализ по-дълъг от 3-5г. не е ефективен.Има твърде много фактори които могат да повлияят и да променят сентимента за твърде кратко време(войни,терор,природни бедствия,смърт на световен лидер и...)
                Поздрави и успех на теб и всички Спекуланти

Коментар

• Вече в час

Изглежда,че риториката пречи на този форум
                  Говорете по същество.
                  Успех
                  Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Вече в час

благодаря ти, Марио, извинявай, че те карам да постваш неща, които вече са били достояние на форумците, но аз следя форума сравнително от скоро, прегледах нещата назад, доколкото беше възможно, но не видях такава прогноза, затова числото 1,5500 ме шокира. сори още веднъж и извинения на всички участници във форума, ако съм досадил със стари истории.

Коментар

• Вече в час

на мен ще ми се наложи да спра цигарите

Коментар

• Вече в час

марио един реторичен въпрос - ще сме живи ли до 2024 г

Коментар

• Вече в час

Прагматик,това го бях постнал...не знам кога:
                          За eur/usd ще ви пусна моя тех. анализ.
                          Само искам,след като го прочетете,коментарите да запазите за себе си.
                          Прочетете,осмислете и след 2-3 дни(след като и Вие проверите)дайте да го обсъдим.

1.Равновесието на тази двойка е 1.04955 получено от най високо -най ниско.
                          2.Ако разгледаме триъгълника с горна страна 12.79г-12.03г
                          долна страна 01.85г-05.01г
                          само горната страна на този триъгълник 1.2516,може да върне тренда надолу.
                          3.Ако това е 3 вълна(което ми се струва вярно)която продължава и минимума е 1.8261.
                          4.При циклични линии от 2001 до 2002--0.1227п
                          2002 2003--0.1100п
                          2003 2004--0.1138п
                          приблезително по 0.1100п на година.
                          Тези п прибавени към годините= 2010год.(по 0.1100пипса на година)=1.86..
                          Тогава ще завърщи 3 вълна и едва тогава може да се пусне фибо и да се търсят 50%
                          Сами си отговорете къде ще е usd.
                          Според циклите на Кондратиев(дано не бъркам името) в 2024 свършва спада в US
                          което може би потвърждава по горе написаното.По скоро използвам в подтвърждение
                          на анализа.

За някой може да е странно,затова Ви моля:
                          ПЪРВО ПРОВЕРЕТЕ,ОБМИСЛЕТЕ И СЛЕД 2-3 ДНИ
                          НЕКА ГО ОБСЪДИМ.

Поздрави и дерзайте

Коментар

• Вече в час

Петър здравей,удоволствието е мое
                            1-1.3160-някъде там~
                            2-1.2850-от това ниво започвам да купувам.
                            Вече си прочел кога очаквам нивото 1.55.Съжалявам,че не уточних
                            Поувлякох се в дължината(пророкуване))).
                            1.86-това илюзия ли е??
                            Ти кажи........
                            Успех желая

Коментар

• Вече в час

Коко, сори, видях поправката, но ми е интересна тезата на Марио, доста смело предположение, основано, сигурно, на нещо. Марио, ако не ти досаждам с тъпотиите си, би ли споделил как го виждаш това развитие на курса във времето ина базата на какво смяташ, че ще бъде постигнато такова (или близко) съотношение

Коментар

• Вече в час

Петър, според мен няма да имаме посоката преди петък и БВП на щатите. А и тогава картинката, за която говориш, ще е доста по-ясна.

Коментар

Working...
                                X