IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

Имах един много добър съквартирант там и всички без мен му викаха Карлос, а се казваше Кирил. От повече от 8 години не съм чувал нищо за него. Щях да се изненадам ако те бях нацелил. Извини ме и благодаря. Късмет.

Коментар

• eur/usd

Varna2 от София сьм.Защо питаш ???

Коментар

• Малко хумор

А този е като наща игра на Форекс:

Летят в един самолет на съседни седалки програмист и инженер и инженерът вика на програмиста:
        - Аре да играеме на думи. Аз ти обяснявам дума ти ако я познаеш печелиш ако не - аз печеля.
        А програмиста:
        - Абе я ме остави на мира...не виждаш ли че ми се спи...
        инженера:
        - Аре бе аре...ше сложиме и пари да е по - интересно. Даже ше напраиме така: ако ти спечелиш ти давам 50 кинта, а ако аз спечеля ти ми даваш само 5.
        програмиста:
        - Ми добре аре...почвай...
        - Кажи ми кво ее...здрав, неугаваем прът, който се върти около една опорна точка.
        Чудил се програмиста ма не могъл да каже...
        - Добре де кво е..?
        - Хаха...лост...дължиш ми 5 панча.
        Дал му ги програмиста и казал:
        - Аре сега е мой ред. Кво е .. има четири крака ма ползва пет, седи на челна стойка и хапе.....??
        Чудил се инженера чудил се, дзверил се и нищо ... дал на програмиста 50 кинта и се замислил, а оня се обърнал да спи...след няколко минути видимо ядосан инженера казал:
        - Добре де...какво е това дето има четири крака ма ползва пет, седи на челна стойка и хапе.....????
        Програмиста се обърнал...зачесал се...дал на инженера 5 кинта, обърнал се и заспал...

Коментар

• Малко хумор

Програмист не се явил на работа, няколко дни. Работата тръгнала да изостава, клиентите започнали да побесняват. Трагедия! Шефът звъни по телефона у програмиста - никой не се обажда.

Накрая решили да отидат и да проверят какво става.

Пристигат, звънят на вратата - никой не отваря. Решили да я разбият. Разбиват я, влизат, викат го по име - никой не отговаря. Накрая чуват шум на течаща вода от банята. Отиват в банята и гледат - програмистът седи във ваната, целия посинял, кожата му се сбръчкала, а в едната му ръка огромна бутилка шампоан. Спрели водата, извадили го, а той не реагира. С труд му разтворили пръстите на ръцете, извадили бутилката с шампоана и четат упътването: "Шампоан за нормална коса. Употреба: Нанесете шампоана на мокра коса. Втрийте го добре в косъма. Изплакнете с топла вода. Повторете още веднъж".

Коментар

• didon

Не съм работил в Хановер. Защо питаш?

Коментар

• eur/usd

-DR, откъде си?

Коментар

• Кабел

Mislia ,che ne dobra idea da se udaljava sega,po-dobre da se stoi nastrana,Forex niama da izbiaga)
                Parvo she vidim 1.91, v predvid che Petar karaivanov predi vreme kaza ,che Arabite testvat nivata prez weekenda kato nishto she vidim i 1.89

Коментар

• Кабел

сложих вече плаващ стоп 15п

Коментар

• Кабел

KOKO britancite ostaviha lihvite nepromeneni nali si vidql.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Кабел

Влязох малко дълъг кабел на 1.9174 и ще добавям ако пада хеджиращ стоп 1.9100
                      Успехи

Коментар

• Кабел

КОКО,това за лихвата е само предположение??
                        не знам какво ще стане.В gbp/jpy пак влязох на 200.48
                        но спирам да обявявам-0.02л-само пробвам.
                        Успех
                        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Кабел

As vijdam H&S na 15 min eur/usd no tova e druga tema na razgovor.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Кабел

Марио здравей тази корекциика в паунд йена се очакваше но май пак поема нагоре.
                            Аз пак ще рискувам да удължа кабел - евро или ауд - което първо ми даде сигнал. Вчера рискувах с кабела но излязох на плюс сега мисля че ще се повтори движението на горе.
                            За лихвата в САЩ не бъди толкова сигурен
                            Успехи

Коментар

• Кабел

KOKO ti 6te6e da se obajda6 kakvo stana. Vlez v Q-to da se razberem.

Коментар

• gbp/jpy

Това е абсолютно вярно, ASO, и двамата с Марио сте прави, просто в момента пазарът е никъде.

Коментар

Working...
                                X