IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/$ Bezimen

Кабела би трябвало като го гледам да се коригира до МА 100 на дневна 1.898 поне

Коментар

• EUR/$ Bezimen

Еврото трябва да се отблъсне от 50-55 или от 80-88, но корекцията ще му е малка и отново би трябвало да поеме за 1.33-1.3350 където да завърши 4д

Коментар

• EUR/$ Bezimen

аз имах една дълга която се затвори на 1.9049 (20+) и сега съм отворил една къса много малка от там и на 1.9030 ще я удвоя...иначе съм готов ако пробие до 1.9070 да пусна дълга поне до 1.91.

Коментар

• EUR/$ Bezimen

Не знам но поне 100п ако не пробие канала си на 4ч на 65, но не съм го гледал подробно, затворих един дълъг и смятам да скъся от 60 за 100п

Коментар

• EUR/$ Bezimen

КОКО, до къде виждаш да отиде корекцията при кабела? че там имам една малка къса

Коментар

• EUR/$ Bezimen

Ако сме в д4 трябва скоро да се коригираме, завършихме а на д4 според мен, така че който иска да излиза, ако искате да отиграете корекцията по-добре кабел от някъде 50-60
              Успех

Коментар

• EUR/$ Bezimen

ако ще са къси да са със стопове на 1,3035

Коментар

• EUR/$ Bezimen

Безимен,успокой се бе ,човек!Ще получиш мозчно разстройство от вълнение.На Форекс няма думата никога.Извади си я от речника,ще ти е по-леко.

Коментар

• EUR/$

no az vse pak mislia da izleza pone dokato si otkorigira dvigenieto niakade okolo 1.305/07

Коментар

• EUR/$

da golemite ribi ili akuli se ka4vat

Коментар

• EUR/$

мизухо в деиствие

Коментар

• EUR/$

Нещо не ми е ясно: онези, класиците /нарочно търсих/ нищо не казват точно за тази ситуация, кога ще слизаме надолу, защо не са го обяснили като хората?
                          Имам чувството , че скоро няма да видим обратната посока /то не бяха индикатори.. .и те- всички нагоре гледат: симптома на слънчогледа.../.

...или аз нещо не мога да чета, което е най- вероятно...

Коментар

• AUD/$

buy at 0.7641, stop 0.7620

Коментар

• EUR/USD

Затворих дългите 50к със ср. цена 1,2900 на 1,3008 +108п.
                              Скъсих 10к при канадците от 1,2475. Обща позиция 20к ср. цена 1,2428.
                              Смятам, че еврото ще ходи още нагоре, но имам дълги йени с/у долара и това се явява частично закриване на късите долари.

Коментар

• EUR/$

mislai 4e baia xora 6e zapo4nat da se ka4vat na vlaka ot texi niva sega 4eta analizite i se ka4vat ot 1.3015do kam 1.306 pove4eto

Коментар

X