IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Друже имаш мейл

Супертейдър, дано си прав, че се набълбуках пак с долари и то от бая надолу.
    Избягаха разбирачите и вече хич не ги чувам))
    Тия нашите профите да не си направиха собствена лига? Kъде изчезнаха тия хора?
    Ивчо и той се губи нещо... Да взема да му изпратя една книга за ММ, че да спре с тези 50% от акаунта да влиза. Дано да не се е удавил пак, ама не вярвам - Мизухо хванаха пак вълната))

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

До 1.3080-1.31. и после корекция , до 1.2730.
      D.Y.F-091066

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

Благодарен за успокоителните думи към мен, след няколкочасово прекъсване, отново сядам , за да умувам пред монитора.
        Ако трябва да Ви кажа какво ми се привижда, то това е отново фигура, която потвърждава тренда. Не знам при вас как е, но моите индикатори, отново /И ОЩЕ ПО- СИЛНО / ги следва синдрома на слънчогледа, независимо, че слънцето залезе отдавна /в някои географски ширини то, очевидно, е в своя апогей/.

Да не подведа някого, но си оставам с дългите, поне до утре в ранни зори.

Коментар

• CHF/JPY

ch/jpy-правилно мислиш според мен

Коментар

• CHF/JPY;GBP/JPY

Аз си мисля,че ако йената започне дългоочакваното си движение на юг,то кросовете на йената биха получили порция сила и ще ни зарадват с добри печалби.Е,има и вариант 110 Д/Й,че и повече,ноще видим.

Коментар

• CHF/JPY;GBP/JPY

мисля че е почти да скъсяваш евро йена само разликата е в суап-а там ти е по изгодно а йената си е за скъсяване още повече тази седмица има важни новини за япония които биха дали сили на йената да една корекция на първо време в повечето двойки паунда от доста време показва мускули предполагам заради очакваното покачване на лихвите през май и след изборите не ми се мисли ако не ги променят, тогава с едни добри данни от япония ще отидем мног бързо на нива от 194-192 в GBP/JPY това е лично мнение моля никой да не се съобразява с него.

Коментар

• CHF/JPY

Мислейки какво да правя,при положение,че Д/Ш започне корекция,реших,че няма да е лошо да пробвам Ш/Й как ще се представи,а и е доста евтина .И пак къси,разбира се,селл 90.54 с цел незнайна засега.Някой има ли наблюдения по този крос?

Коментар

• Супертрейдър

Гледам всичко, разбира се, кабела си достигна 4часовият канал и за това го продадох, а иначе мисля че последните дни напротив движенията баха точно технически и пренебрегваха фундамента, за това и аз минах изцяло на техника и даже не гледам фундамент, само не падам под 4ч.
                  Успех

Коментар

• Коко

Успех и минавай на търговия в канали , на 4 -ка Метатрейдър се чертаят добре.В момента на пазара са най-едрите , и те много много не чуват от теории особенно вълнови.Принудиха ги обаче да се включат , поради това че продаваха долара като се обезценяваше и сега трейдват през марджин , от страх долара да не поскъпне , и Щатите не искат скъп долар?
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Супертрейдър

Не сме завършли 4д това ще стане на 1.3350, обикновенно д вълната е тривълнова, от 1.3050-1.31 би трябвало да последва корекция от 50п или втората вълна след което ще следва третата до 1.3350, но в кабела ще е по-голяма втората.
                      Това е субективно виждане и не е предпоставка за нищо
                      Успех

Коментар

• Коко

Защо не скъсяваш евро-долар и да удължаваш кабела , така правят предимно!
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

- Надявам се , чак на 1.31 да обърнат посоката и движението да е сериозно , до по южно дъно .
                          D.Y.F-091066

Коментар

• sidewinder sleeps tonight

Отварям къс кабел с цел 1.8990 за да отиграя а на 4д, от там отново удължавам за 1.33-1.3350 откъдето скъсявам за 1.28
                            Успех

Коментар

• sidewinder sleeps tonight

как сте фенове???

морите ли пазара или само си чешете езиците??

Ще обръщаме ли посоката на евро/долар за 1.40, дано се сбъдне прогнозата на Петър К. за 1.97 при кабела.

Късмет на всички !!!
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• USD/CAD

sell USD/CAD 1.2485 t/p1 1.2450, t/p2 1.2433, t/p3 1.2413; s/l 1.2510

Коментар

Working...
                                X