IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• !

Още по- лесно е човек да хвърли няколко цифри на аудиторията и да каже: напред, а аз след вас! Не ми се влиза в диалог, но ще кажа какво аз виждам, а колко е вярно, пазарът ще каже, но имайте предвид и това, че и изводите са различни за различно- времевите графики...
    Дневната е тази, на която вярвам повече за избор на основното движение. На нея кабелът връща към Sell Zone, като не беше стигнал и до средата на Канала на Болинджър. Това еврото го направи /това имах предвид, когато писах, че EUR/USD води с 2 - 3 денонощия пред кабела, т.е. на дневна еврото е в Buy Zone /в момента опитва да я напусне, но кога ще стане това и дали ще се случи скоро.../

Това са противоречията, но нищо ново не ви казвам, оттук всеки по собствената си стратегия ... /питката си търкаляла, а те след нея.../

Успех! ;-)

Коментар

• безименен

И на мен така ми изглежда и за утре фундамента уж е все лош за долара и изобщо с тази уговорка че такъв дефицит е добър , прекалено добре го бяха договорили днес с пазара.Но още снощи имах чувството , че ще върнат движението и ще го заформят като по трайна посока за север и затворих една дълга , а мислите ми бяха точно в такава последователност и мотивите дори опитвах при кабела дали ще може да се отскалпирва дългата посока там където трябваше да го затворя по Н1 , отскалпирваше се за по 3-4 пипса няколко пъти.А като че ли този метод малко лъже , обикновенно позиция която ти прави веднага малка печалба щом я отвориш ти губи много после , ако входа ти е само психологически.Иначе хубаво си обсъждаме само не бива да стигаме до колективно набутване!Затова търси опонента е верния път , не е въпрос на заяждане а да не стигаме до пристрастяване !Успех и приятна почивка , че този пазар почивка няма :-)))
      D.Y.F-091066

Коментар

• безимен

http://www.finance.sts.bg/forum/view...8f9e807e6a4eff

Тук са всички графики .
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• безимен

-DR,това е графиката за комента предния комент.

Коментар

• безимен

МнениеПуснато на: 13 Юли 2005, 09:44
            Сега се подпря на 23%.
            Ако това е корекцията и край на 4,предполагам:
            100% за 5=1 която е 731п =>1.7796-731=1.7065
            Ново дъно и дивер на дневна.
            Разбирате,че коментирам движение,което не зная дали е завършило!!
            Поздрави и успех

На МА100 =1.7535 се поспря.
            В момента се мотае около 50%(от последно дъно до последен връх).
            Ако ще прави петица и последния връх е 3_та,сега 50% за 4 е добре и 5=1.
            Ако ще прави тройка и последния връх е 3(завършена 1),очаквам 62% или 76% за 2_ра.
            Ако ще отрботва дивергенция на дневна ..........

Коментар

• Supertrader

Че това са 20 фигури за толкова кратко време ..Някой ,здраво ще се облагодетелства ...И са знаели преди атентатите ..Сигурен съм !

Коментар

• Supertrader

Supertrader ,да разбирам хода на мислите ти ..Движението на север е обусновано ,но какво диктува движението на юг ???При мен излиза 1.6650...То ,че е нива ..ниво е .но защо ..???

Коментар

• !

Варна знам аз съм нетно дълъг

Коментар

• безимен

Безимен и как си обясняваш по своему противоречията с кабела ??
                    То е лесно да се каже противоречие ...!!???Да ,ама ,защо ??И да кога ?? Много лесно е да се говори с общи изрази ..

Коментар

• -DR

H4 , така изглежда , така наречената H&S -глава и рамене - обърната и тогава на север , таргета е много нависоко.От тех гледна точка е правилно , иначе не изглежда реално! Затова го питам безименния , но той в момента пък е неутрален.Поне е ясно , че ще има сериозна съпротива там , ако я пробие също е ясно страховете за 1.66 че не са безпочвени , но не я ли пробие сигурно месеци ще се влачи все на север.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• !

Koko, докато не мине фибо 62 на 2020,движението нагоре е все още вероятно.

Коментар

• !

1.1950-80 напърво време ако падне 2050

Коментар

• !

Супертрейдър, следя движенията. Много се наслагват данните от различните индикатори, сигурно при по- прогнозируем пазар се вързват изводите, а в случая- и двата сериозни аргумента, вкл. свещите, но ако ситуацията беше отнесена към утре- след обяд, грешка нямаше да има...
                            Да не се повтарям, но в близките часове ми е много мътна обстановката /според мен движенията са свързани със скъсяване под 1,21 и ... за кабела се получава противоречие с това, което вече писах - модели, индикатори.../

Коментар

• КОКО

КОКО ,много общо казано ..за надолу
                              .Ама до къде ..?????.Виж на мен какви данни ми излизат за кабела ..
                              За това те питах !

Коментар

• КОКО

Много вероятно - там е фибо 50. Сега не ми харесват свещите на часовия.

Коментар

Working...
                                X