IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

ако 2050-60 обаче падне сме надолу

Коментар

• КОКО

Докторе аз гледам сега еврото и играя кабела защото заради атентатите техниката даде фира, еврото ми5слех че ще се спре от 2180 но и това ниво става, трябва да си тества дневният канал от 13450 и до там да прави 5та

Коментар

• Supertrader

Supertrader...за какво двойно дъно говориш ..??

Коментар

• EUR/USD- КОКО

Момчета, ако имате къси, слагайте стопа малко над 1.21 да вземем онова което имаме ако корекцията на долара не е завършила още. Ако пък е завършила, ще имаме още много възможности за скъсяване.
          Успех!

Коментар

• КОКО

Проблемът е ,ще отива ли толкова надолу както ми излиза диаграмата ..Че то какво е това 1.7309-1.7164 ?? А за за 1.6817 да не мислим ..,че ми става зле ..
            Какво мислиш ти по въпросът ??

Коментар

• безименен

Кабела сигурно ще си тества посоката към дъното и ще се оттласне вероятно от по -високо ниво от сегашното най-ниско , ако успее да оформи двойно дъно а не коридор на север.Остава фундаментално да издържи , на графиката на търговския дефицит също се оформя двойно дъно и като че ли ще намалява , при скъп долар няма да стане такова нещо.От друга страна говорят че ще расте дефицита , анализатори и политици са на това мнение .Днес тази не съвсем добра цифра я приеха радушно защото така ги настроиха предварително , бяха на мнение че 60 е лоша цифра , а тази е хубава и неутрална.Ако не бе тази настройка сега курса щеше да лети на север.
              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD- КОКО

Кабела бях къс от 7782 затворих ненавреме и пропуснах поне 80п и сега съм дълъг от 7545 последно, какъв е проблема

Коментар

• EUR/USD- КОКО

За кабела КОКО !!Виж какво съм писал преди това ...!

Коментар

• EUR/USD- КОКО

Докторе за какво става на дума

Коментар

• безименен

Виж ги тези неща , които ти посочих по-надолу !!!!!!!!!!!
                      D.Y.F-091066

Коментар

• !

Регистрирах AWE - модел на Елиът, но дали сме се разминали с над 100 пипса дълги от 1,7545 ? Не искам да рискувам ..., но за всеки случай затворих късия кабел ...

Останалите индикации клонят за близките часове ПО- СКОРО към скъсяване на кабела...
                        Тия противоречия не ми харесват, затова най- разумното решение според мен е вън от пазара!

Успех!

Коментар

• коко

когато ония идиоти гръмнаха бомбите ми беше черен ден -670дол
                          майката ми ......

Коментар

• EUR/USD- КОКО

Коко Здравей ! Виждам ,че си на линия ..Това ,което виждам от умора ли е ,или е така в действителност ??

Коментар

• EUR/USD- varna

Nass Какво се оплакваш с по над 100п наден бе човек, такива неща рядко стават всеки ден, аз започнах деня с 140п и сега съм с 76п печалба, нищо чудно да хвръкне до довечера, абе ти по 100п ако правиш на ден си най-великият от нас

Коментар

• Кабелът

Добър вечер на всички !!Желая ви здраве и успех !!
                                От преди малко съм пред компютъра ,но като гледам работата с кабела е ..много ..за надоло .
                                По моята диаграмяа излиза на седмична 1.7309 -1.7164...
                                А от там нататък ,ако пробие що за ужасна картина ..То ,ако се спре на 1.6817 ..пак добре ..
                                Някой с мнение по въпросът или от професионалната умора през деня ..нещо не съм прав ..А бих искал да не съм !
                                Успех !!

Коментар

Working...
                                X