IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    седя и си мисля или по-скоро си мисля, че мисля ... златото до другият петък трябва да е над 1700$ за унция.. защо :

1. jobless claims си еб.ха капаците
    2. Фед налива панически, но консуматора е дома и го е страх да мърда
    3. при колите краш
    4. NON farm payrolls-a другият петък ще е лошо-гошо , а преди това jobles claims в четвъртък ще подгрее яко паниката
    5. САЩ влиза в якото покачване на заразените и вероятно ще са пълен локдаун другата седмица
    6. не ми се мислят повече гадости

на фона на това ще се говори само и единствено за това какви ПАРИ ще се налеят за 'борба' с кризата.... предвид на предходни наливания това ще вдигне златото до нови висоти...

вълни, фибо-мибо... който разбира да се изказва по темата.. няма претенции
    Айде сега , не се прави ............... Онова ''инвеститирчето'' от Папура където му определи модела '' Ипотека - Наем - Собственост '' за '' успешен модел '' - често пише тук .......... Има виждане по въпроса , без аз да го разбирам ............
    Сигурно на ЛС ти е нахвърлял 3 те възможни варианти , и ти сега , само се гъбаркаш с нас .............

Я .... раздухай какво ти е написал ratten / хамстер/ ddb ........... на ЛС , за златото
    Драги ми , умен и красив Берджамунян .............

пп Модела ще стане '' ипотека - наем - ЧСИ '' - ама не му казвай ...................

Коментар

• Май месец. Когато зеленината и пролетта обхване света, а вишните на Аббе цъфнат. Ноември когато мракът отново се спусне над света-

Коментар

• седя и си мисля или по-скоро си мисля, че мисля ... златото до другият петък трябва да е над 1700$ за унция.. защо :

1. jobless claims си еб.ха капаците
        2. Фед налива панически, но консуматора е дома и го е страх да мърда
        3. при колите краш
        4. NON farm payrolls-a другият петък ще е лошо-гошо , а преди това jobles claims в четвъртък ще подгрее яко паниката
        5. САЩ влиза в якото покачване на заразените и вероятно ще са пълен локдаун другата седмица
        6. не ми се мислят повече гадости

на фона на това ще се говори само и единствено за това какви ПАРИ ще се налеят за 'борба' с кризата.... предвид на предходни наливания това ще вдигне златото до нови висоти...

вълни, фибо-мибо... който разбира да се изказва по темата.. няма претенции
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          https://money.bg/macro/bogatashite-p...campaign=title
          Какво ли следва от това? Обяснете, моля!
          НИЩО НЕ СЛЕДВА!

Това е поредна статия, която иска да създаде някакво ШОУ!!!

Златото ще се изтреля, не защото сега няма физика на пазара, не защото има Корона, а защото трябва да се пълнят финансови дупки от поне 500 трилиона, което е Х2 на глобалния държавен дълг!

Ако търсиш злато, сега заради Короната, това е голяма грешка! Тя ще мине! Ще има дефлационна дупка за много кратко, която не е ясно къде ще завари златото. Дмек ако днес купиш, не е ясно дали ще имаш пропуснати ползи, за по-ниска цена или ще си спечелил, защото дефлацията ще го свали по-малко от скока му преди това!

Накрая ще има една депресивно-инфлационна икономика, която ще повиши стойността на златото, независимо на каква номинална цена, а останалите активи, ще свали рязко от към реална стойност!

Предстои най-голямата икономическа дупка за последните 100 години! Дали ще е за 5-10-15 год, не се знае! При всички положения, ще я борят по един единствен начин. С печатане!

Борсата ще е влакче на ужасите и ще съсипе бичетата, ще им прибира парите, при всяка илюзия за стабилизация, след което рязко ще сваля до пълно отчаяние. С времето ръстовете и ще бъдат изцяло и единствено НОМИНАЛНИ! Ще дойде време след 5 год и DOW може и да е 100К, въпросът е че тези 100К, може да са много по-малко, към реална стойност, спрямо днешна на индекса от 4-5К!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Корективното покачване е вероятно флат корекция И тук някъде трябва да завърши C вълна.

Шампаня си е в доста в час за разлика от други бърборковци . Малко повечко бърза от колкото трябва.
            Но пък златото удари 1700 и тези които са купили физическо преди няколко години на 1200 при спокоен пазар и нисък спред са си о кей. Но мисля че тогава доста хора пропуснаха ситуацията.Тогава в темата почити никой не пишеше , а сега едни фермани.

ПП Поне сравнително далечен стоп се опитах да изцедя ситуацията. А с много близки стопове не ми се трейдва щот може да маже и да доближава върхът няколко пъти и да ми удря стоповете.
            Ако те разбирам правилно .... без графика ............ Трудно бих разглеждал флат на който С надвишава вече А с 1.62 .......
            Аз съм за двоен зигзаг WXY ........... kато Х-а е триъгълника долу - 17.03 / 23 .03 ................
            Шампаньолата е по в час от другите бърборани , дотолкова че е приел за верую , че НОВИНИТЕ не движат нищо ...........
            И толкова ..............
            Нищо не разбира и за това го е страх да качи графика ............ с ''някакви'' обяснения ...........
            Ако знам , че ще отговори , ще кача даже моя ......... и ще му задам само 3 въпроса .............

Момчурляка ще избяга с кански писък : комплексаааар , комплексааар .............. Ралиииии Ралииииииииии .......

Иначе , за купилите на 1200 си прав ........ Но тук са малко такива .......
            Аз купих тогава , значителна част от моето , ( е , имам и от по високо от преди ) .......... но - никакво продаване
            Просто ми е хедж на имотите и кеша .........
            Макар и да очаквам понижение - айде , да не сме толкова лакуми .........
            Като иде пак където си заслужава - ще се докупува ..........

Коментар

• https://money.bg/macro/bogatashite-p...campaign=title
              Какво ли следва от това? Обяснете, моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Много добре .......... !!!!

Това щях да ти напиша преди малко , че може за стотинки да го не ''пипне'' .............. и да си влезеш ако трябва и няколко долара по ниско .....................
                Ама ''шампаня '' ме държи на полусъединител , и забравих .............
                Корективното покачване е вероятно флат корекция И тук някъде трябва да завърши C вълна.

Шампаня си е в доста в час за разлика от други бърборковци . Малко повечко бърза от колкото трябва.
                Но пък златото удари 1700 и тези които са купили физическо преди няколко години на 1200 при спокоен пазар и нисък спред са си о кей. Но мисля че тогава доста хора пропуснаха ситуацията.Тогава в темата почити никой не пишеше , а сега едни фермани.

ПП. Поне сравнително далечен стоп се опитах да изцедя ситуацията. А с много близки стопове не ми се трейдва щот може да маже и да доближава върхът няколко пъти и да ми удря стоповете.
                Last edited by Todor Sabev; 26.03.2020, 18:52.

Коментар

Отмяна на чакаща позиция, влизане късо злато ръчно, стоп 1715.
                  Много добре .......... !!!!

Това щях да ти напиша преди малко , че може за стотинки да го не ''пипне'' .............. и да си влезеш ако трябва и няколко долара по ниско .....................
                  Ама ''шампаня '' ме държи на полусъединител , и забравих .............

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                    ДАУ са върна на нивата от преди четири години, без фирмите да са публикували данни за 1 и 2 тримесечие.
                    На Хубей и трябваше един месец, на Щатите -да предположим поне два, да спре вируса.
                    Още един-два месеца застой в Щатите и избирането на Тръмп ще бъде трудно (днес е със 50% веоятност).
                    Повечето пенсии на хората са инвестирани на борсата, която загуби доста, пенсионни и взаимни фондове също.
                    Неуравновесения Байдън е доста бичи за златото.
                    Хората го обичат Тръмпа, че дава от сърце и си искат "бест евър булл маркет" (объркал е само бул с бъбъл...ама..)
                    най-вероятно ще отложат изборите за след олимпиадата в токио
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Чакаща поръчка .. sell limit.. 1650 stop 1715 .
                      Отмяна на чакаща позиция, влизане късо злато ръчно, стоп 1715.

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение

Ексчо графика няма да качи, защото пък на него познай през къде му е за твоето признание.
                        Достатъчно ясно съм казал какво очаквам. Достатъчно ясен бях и преди 2-3 години.
                        Гащите да ми сваляш, хайде няма нужда, че кой знае накъде ще те избие, а си те влече, усеща се. Пък и комплексите да ти изостряме, зарежи я тая.

Кажи ни за растящият тренд на еврото, за който писа от върха на 1.14 /нещо май не е удобно, че послезе в повечко след това, ама чакай да позная, и там беше успешен трейда ) или за това как покупателната способност на златото не се променя, имаш култови попадения, наистина. Първото, хайде, всеки греши /даже и ти, хах/, обаче неща като второто са си просто некомпетенетност. Или как чакал дефлация, и всичко падало...29-32ра периода, най-страшната дефлация на 20ти век, отиди да видиш как пада златото.
                        Чул, недочул и все чака.

Нали го раздавам социално дистанциран и аз, имам повече време. Загледах се в Като две капки вода и една фолк баба Луна. Много криндж поведение, но някак особено ми напомни за теб, БАЦЕнце. Нов ник скоро няма ли да има? Или над 1800 мислиш да "изчистиш имижда".
                        E ............. .всички те четат .......... как вдигаш гаките с малко петънце отзад и бягаш .............
                        Защо бягаш бе ехххххчо ........... време имаме , под карантина сме ...........
                        Страх ли те е ????
                        Ще ти дам 2 точки - няма да е на нула ( обещавам ) .............пъзльо . С Литературените есета , с които '' ясно си казал '' можеш да изтриеш кафявото петънце на панталонките
                        И пак ли като си на земята , ревеш за тия никове ............. Нали се разбрахме - не ги сменям доброволно !!! И има последователност и приемственост ..................

ПП Всичко което съм написал е така :
                        - Идва Дефлация
                        - Златото НЕ расте Никога - то е Еталон .........Другите неща поевтиняват или поскъпват спрямо него .........( какво си разбрал за покупателната способност на златото е само в твойта руса главица )
                        - Все още мисля и предполагам ( не използвай '' греша '' , защото всъщност никой не '' знае '' ) че сме в евров тренд , който поне ще пробие 1.25.............
                        Тов означава ( айде да те открехна малко ) че разглеждам 1.03 / 1,25 като 1 ви импулс .
                        А не като завършващ корекцията от 03. 2015 ...........................

ще е валидно до пробив на 1.0323.

Коментар

• ДАУ са върна на нивата от преди четири години, без фирмите да са публикували данни за 1 и 2 тримесечие.
                          На Хубей и трябваше един месец, на Щатите -да предположим поне два, да спре вируса.
                          Още един-два месеца застой в Щатите и избирането на Тръмп ще бъде трудно (днес е със 50% веоятност).
                          Повечето пенсии на хората са инвестирани на борсата, която загуби доста, пенсионни и взаимни фондове също.
                          Неуравновесения Байдън е доста бичи за златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

За теб може , ако си плащаш ................

А и не ми е необходимо признанието ти ..................... Няма да варя супички , нито ще ора нивата !!!!

Шампанския безплатно ще му сваля панталонките .............

Но при условие , че качва графики , с обяснения .... защо мисли така ..... какво разглежда , къде му е входа - таргета ..........

Веднага след него съм АЗ .......... Със същото ...................

Само че се съмнявам да стане ............ Защото ехххххчето , момченцето е просто един списвател на есета ............

И ХАЛ ХАБЕР си няма от това което пише .................

Да си му виждал графика ?????

Аз ей сега мога да кача моята с пост 30 реда ЗАЩО ОЧАКВАМ ТОВА , КОЕТО ГОВОРЯ !!!!!!!

Ексчо графика няма да качи, защото пък на него познай през къде му е за твоето признание.
                            Достатъчно ясно съм казал какво очаквам. Достатъчно ясен бях и преди 2-3 години.
                            Гащите да ми сваляш, хайде няма нужда, че кой знае накъде ще те избие, а си те влече, усеща се. Пък и комплексите да ти изостряме, зарежи я тая.

Кажи ни за растящият тренд на еврото, за който писа от върха на 1.14 /нещо май не е удобно, че послезе в повечко след това, ама чакай да позная, и там беше успешен трейда ) или за това как покупателната способност на златото не се променя, имаш култови попадения, наистина. Първото, хайде, всеки греши /даже и ти, хах/, обаче неща като второто са си просто некомпетенетност. Или как чакал дефлация, и всичко падало...29-32ра периода, най-страшната дефлация на 20ти век, отиди да видиш как пада златото.
                            Чул, недочул и все чака.

Нали го раздавам социално дистанциран и аз, имам повече време. Загледах се в Като две капки вода и една фолк баба Луна. Много криндж поведение, но някак особено ми напомни за теб, БАЦЕнце. Нов ник скоро няма ли да има? Или над 1800 мислиш да "изчистиш имижда".

Коментар

• ехххсчо , бре .......... къде си бре .................. що не отговаряш на комплексираната ми покана ........

Да си премерим графиките и вижданията ........... С думи прости и цифрички .................

Кеф ти всеки ден , кеф ти един път на седмица ........... кеф ти един път на месец ..............

БЕЗ ЕСЕТА !!!!

Графики , нива , цени , цели ........... ЗАЩО , така мислим ........... И ако е грешно предположението , каква би била алтернативата .....

Айде , ехххххчо да изложиш на показ какъв съм ''комлексар'' ...........

ЕХХХХХЧООООООООО ????? Аде , бе да направим малко шоу на форумчето , бееееее ....................

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

остей го екса

чакай малко сега.. айде давай входове за физиката
                                аз не се заяждам с тебе и съм те признал за трейдър N:1 във форума (там с архитекта се уточнете, че той може и да не е съгласен с моята оценка)
                                За теб може , ако си плащаш ................

А и не ми е необходимо признанието ти ..................... Няма да варя супички , нито ще ора нивата !!!!

Шампанския безплатно ще му сваля панталонките .............

Но при условие , че качва графики , с обяснения .... защо мисли така ..... какво разглежда , къде му е входа - таргета ..........

Веднага след него съм АЗ .......... Със същото ...................

Само че се съмнявам да стане ............ Защото ехххххчето , момченцето е просто един списвател на есета ............

И ХАЛ ХАБЕР си няма от това което пише .................

Да си му виждал графика ?????

Аз ей сега мога да кача моята с пост 30 реда ЗАЩО ОЧАКВАМ ТОВА , КОЕТО ГОВОРЯ !!!!!!!
                                Last edited by Correctively objective; 26.03.2020, 17:02.

Коментар

Working...
                                X