Първоначално изпратено от mauricio84
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
После перонци, влакогонци и не знам си к'ви още, били нервни и завистливи.
Имотните и хазяите ( с намалени наеми и лабави доходи), са спокойни, уравновесени, и чудесни люде.
Нищо не става от това хартиено злато,
нито може да го пипнеш, ни да го видиш, абе общо взето нищо
(само сп.... а), к'во да правиш
Коментар
-
От време на време се смея с глас като чета "у форумо"
Готин отговор
Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнениеНЕ !!!! !!!!!!!!!!!! .............................
Но е добър сюжет ,за аматьорски апокалиптичен роман или разказ ...... Някой от съфорумците тук , имат опит и с подходящ издател , биха могли да направят някой лев , а защо не и някой третокласен режисьор , да се заинтересува от сценария
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеВъзможно ли е от този месец да започне разпаденето на американската империя. И януари февр златото да стигне 5000 долара???
Но е добър сюжет ,за аматьорски апокалиптичен роман или разказ ...... Някой от съфорумците тук , имат опит и с подходящ издател , биха могли да направят някой лев , а защо не и някой третокласен режисьор , да се заинтересува от сценария
- 5 Харесвания
Коментар
-
Внимателно , и с кеф .... позатворих доста от дългите позиции ............ Почти 80 % .... 73 $ печалба от унция
А унциите не бяха малко .......... Бърта , например , няма толкова физически закупени .........
Внимателно , продадох ( отворих къси) от цена 1839 $.... Да поуберем каквото има изнанадоле
Стопчето е доста близо ........ Защо и какви са основанията за сделката , няма да пиша ......
Бърта и приятелите му ме помолиха , че се комплексирали ............ А и темата не била за това ...
Требвало само за рЕптиле , ваксини , Нов Световен Ред и ...................масово загиване на всички без 100 куруша , да се пишело ..............Last edited by Big Brother 666; 03.12.2020, 12:10.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Тц. Не го правиш на ниво. Отказвам се. Кътай си ги тези 500 със здраве.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има обезпокоителни факти, но я има и обратната страна на медала - в средните векове страшно много хора са били линчувани и изгорени като вещици, а голяма част от тях просто са се занимавали с народна медицина или наука... та недей бързо да зачеркваш всички като слуги на сатаната.
лека нощ на всички.
Няма причина да игнорираме очевидната логика, а за сметка на това да търсим под "вола теле"!
Ако си в ситуация на война или битка, или нещо, от което ти зависи живота..... на кое ще заложиш?
На логиката или ще допуснеш до себе си въоръжен до зъби враг, само защото носи и развява бяло знаме(в търсене на обратна логика)???
Last edited by X_Y; 03.12.2020, 08:48.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Аз винаги съм се опитвал да бъда коректен! Това ще рече, да казвам каквото мисля и да не се опитвам да манипулирам, с оглед на някакви мои виждания!
Във ваксините може да има много неща, но може и да няма нещо, което преднамерено да иска да навреди на хората или да ги промени по някакъв начин! Ние не знаем със сигурност! Изначално!
Едно обаче ЗНАЕМ на 100% и със сигурност! Това е, че има сценарий с вируса и това, че има яростна пропаганда от псевдоелитите за ваксините!
От тук на сетне като се опираме само на това, което знаем, трябва да ни светне, че ЗЛОТО няма как да роди добро! Не мисля, че е необходимо дори повече да се обяснява! Трябва човек да е абсолютно безумен, за да не може да свърже горното съждение!
Доктор Менгеле, никога не е давал нещо хубаво на "пациентите си"! Ако следваме тази логика излиза така, че на нас не ни е необходимо да знаем какво точно има във веществото, а само да знаем КОЙ ни го предлага!
лека нощ на всички.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
според мен драмата с тези ваксини се преекспонира. ефектът им според мен ще бъде по-скоро слаб отколкото силен.
какво очаквате да има в тях? нещо, което да изтрепа народа.....ами нали ще нащракат първо лекари, полиция и военни... кой ще пази после новия ред?
за мен е по-скоро една организирана яка криза + ваксините ще са 50% макс действащи + ще се развие стаден имунитет докато се развие логистиката
но в крайна сметка планината от дългове (частен и държавен) ще бъде двойна като размине всичко, а кукловодите точно това искат - ДА ИМАТ ДА ВЗИМАТ.
Във ваксините може да има много неща, но може и да няма нещо, което преднамерено да иска да навреди на хората или да ги промени по някакъв начин! Ние не знаем със сигурност! Изначално!
Едно обаче ЗНАЕМ на 100% и със сигурност! Това е, че има сценарий с вируса и това, че има яростна пропаганда от псевдоелитите за ваксините!
От тук на сетне като се опираме само на това, което знаем, трябва да ни светне, че ЗЛОТО няма как да роди добро! Не мисля, че е необходимо дори повече да се обяснява! Трябва човек да е абсолютно безумен, за да не може да свърже горното съждение!
Доктор Менгеле, никога не е давал нещо хубаво на "пациентите си"! Ако следваме тази логика излиза така, че на нас не ни е необходимо да знаем какво точно има във веществото, а само да знаем КОЙ ни го предлага!
- 4 Харесвания
Коментар
-
според мен драмата с тези ваксини се преекспонира. ефектът им според мен ще бъде по-скоро слаб отколкото силен.
какво очаквате да има в тях? нещо, което да изтрепа народа.....ами нали ще нащракат първо лекари, полиция и военни... кой ще пази после новия ред?
за мен е по-скоро една организирана яка криза + ваксините ще са 50% макс действащи + ще се развие стаден имунитет докато се развие логистиката
но в крайна сметка планината от дългове (частен и държавен) ще бъде двойна като размине всичко, а кукловодите точно това искат - ДА ИМАТ ДА ВЗИМАТ.
Коментар
-
Не е и нужно да се занимават. Ще си послушно зайче на каишка - всяка година да те ваксинират за да можеш да работиш, пътуваш, почиваш. Който не слуша господарите на новия световен ред е "убиец". Ваксината може да си е чиста водичка дето ще си я плащаш по 50лв 10мгНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Берти не е задължително ваксината да е една за всички....Ще има ваксини и ваксини....накрая след завършването на процеса и посочените от теб групи служители ще бъдат реимунизирани с общата ваксина.......Почисване след работа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение.....
Относно ваксините.... наистина е важно повече хора да си отворят очите и да "прогледнат", за да не си слагат такива! Реално вече знаем, че това НЕособено опасен вирус, с много ниска смъртност! Истинско безумие е някой да си слага ваксина и да се превръща в ГМО, при вирус с преживяемост от 99,8%. Несъмнено обаче ще се намерят и глупци...
Винаги има надежда! Трябва да сме оптимисти!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар