Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Относно ваксините, мисля, че това е дълготраен план, който към момента няма да може да се състои в БГ. Мисля, че въпреки пропагандата ще се ваксинират НЕ повече от 20% и то предимно възрастни!
За мен такива като Бойко не са наясно какъв точно е плана! На него просто му се обажда някой като Меркел и му казва: Виж какво слагайте и вие карантини, тука ние ще помагаме после да финансирате заеми, няма да се притесняваш.... НЕ може ние да слагаме карантини, а вие да не правите..... "нашите хора гледат....", трябва да действаме координирано и тн.... И според мен даже такива като Тиквун, хал хабер си нямат какво престъпление извършват, не, че го оневинявам, де.... просто личната ми убеденост е, че това е пътя на схемата! Именно по такива команди, се случват сега тези карантини, които нямат нито здравна нито политическа логика!
Имаше едно видео с Лукашенко, как той говори, че от МВФ му предлагали финансиране срещу карантини.... въпреки, че думите на подобен човек, не могат да се приемат като чиста монета, в случая смятам, че не си измисляше, за който го е гледал това видео... Това е схемата.... Има го в нета още...
Личното ми мнение е, че псевдоелитите не владеят на 100% глобалната картина, което ще рече, че все още не вярвам да се стигне до натурално стопанство или "Белега на Звяра", НО, ДА, ще има много голяма криза и тотално изпарение на кеша през инфлация. Златото ще белсти....
Относно ваксините.... наистина е важно повече хора да си отворят очите и да "прогледнат", за да не си слагат такива! Реално вече знаем, че това е НЕособено опасен вирус, с много ниска смъртност! Истинско безумие е някой да си слага ваксина и да се превръща в ГМО, при вирус с преживяемост от 99,8%. Несъмнено обаче ще се намерят и глупци...
Винаги има надежда! Трябва да сме оптимисти!

Коментар