IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

Ето какво мисля относно данните за неселскостопанската заетост. Два варианта:
    1. Данните са лоши. Това повлича индексите надолу, а те пък повличат евро/долар надолу, съгласно установилата се по време на кризата корелация, а и стремежа към валутата-убежище при режим RISK OFF.
    2. Данните са добри. Кратко колебание и следване на индексите /нагоре/ по инерция. След това обаче надделява мнението, че повишената заетост ще натежи при решенията на ФЕД за вливанията на ликвидност. Да не забравяме, че снощните минути на FOMC направиха мъглява заявка за преждевременно прекратяване на "улесненията". Във връзка с това силно влияние ще има и процента на безработица.
    Изводът: очерталият се тренд на юг ще продължи в крайна сметка, още повече, че това кореспондира тясно и с традиционните следновогодишни тенденции.
    Що се касае до изхода от късите евро/долар, поддържам мнението си за нивото 1.20, само не се наемам да гадая кога ще бъде това. Нещо повече /казвал съм го и друг път/ 1.20 е естествения гравитационен център за тази двойка - минимум и максимум по около 40 фигури - 0.80 и 1.60 съответно. Но не това е реалната цена. Тя по-скоро е цената при създаването на еврото, а имено 1.10/12. Но ако опасенията за краха на Еврозоната се материализират и ако евро въобще съществува, то не би трябвало да е по-скъпо от от 0.60/80 поне за известен период от време. Всичко зависи дали и в какъв формат ще я бъде Еврозоната. Ако си следил какво пиша, преди години още изказах мнение, че изненадите могат да дойдат от Германия - тя да е между първите напуснали. Това ще е логично, особено ако се осъществят мрачните прогнози на Бундесбанк. Тогава германците ще решат, че е крайно време да не плащат за чуждите грешки. Но това е много обширна и сложна материя.
    Желая ти успех!
    ПП. Не приемай мислите ми за чиста монета., това е само мое мнение. А точно тебе едва ли е нужно да убеждавам, че който копира сляпо чужда стратегия, рано или късно се проваля.
    ППП. Тъкмо излезе PMI. Германия и Франция /"центъра"/ продължават да се провалят. Е няма как еврото да е добре, освен ако някой крупен хедж фонд не реши за момента друго

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Ееее, млади стари приятелю, направо съм щастлив, че те срещам отново! Толкова се радвам! Добре че в съвсем необичайно за мене време надникнах във форума и видях поста ти. За много години, здраве и късмет ти желая!
      Знаеш, че силата ми не е в краткосрочните анализи, но специално за тебе ще се опитам да представя вижданията си за пейролс, но трябва да имаш малко търпение да помисля. Не съм привърженик на краткосрочните прогнози, защото ми навяват мисли за хазарт. Прекалено много случайни фактори, а и мащабни манипулации могат да хвърлят пазара за минути от едната в другата крайност. Тъй че, въпреки че преди доста години без мое знание Инвесторът ме беше обявил за един от тримата
      форекс експерти на България /другите двама бяха KOKO и supertrader/, не се имам за чак такъв експерт, че да мога да кажа какво ще стане след 2-3 часа.
      Но в твоя чест ще кажа поне какво мисля. Дай ми няколко минути.
      Желая ти успех!

ПП. Какво стана с твоето образование, до къде стигна? Навярно вече си завършил.

Не очаквах Донът да напише нещо, камо ли пък да прави анализи в 03:30 часа /помня, че той е в Щатите/. Такива са хората на честта, т.е. - тия, които могат да се мобилизират по всяко време в името на едно приятелство!
      Чест и почитания, Дон Карлос!
      /нямам време да пиша повече, но малко са нещата, които наистина заслужават нашето внимание напоследък..., за съжаление/

Успехи в очакване на голямото раздвижване около и до 15:30: причините вече описах, да не ви губя отново времето.
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        Хм ракетата на Тато не запали, гадно, ама аз вярвам в неговата прогноза. Обаче лошото е че съм дълъг и може и да не станат нещата. Аз като съм дълъг то върви надоле, и обратно
        а ТАТОвото шамаро врътна ли си или забрави ? ако си забравил може и сега да си врътнеш обаче няколко демек с лихва
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Хм ракетата на Тато не запали, гадно, ама аз вярвам в неговата прогноза. Обаче лошото е че съм дълъг и може и да не станат нещата. Аз като съм дълъг то върви надоле, и обратно
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• bnight

Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
            Дон Карлос, Първо честита нова година с пожелания за много здраве, успехи на валутните пазари и само хубави моменти !

Така или иначе хората който те познават вече близо десет години са къси още от преди нова година та въпроса е къде според теб следва да търсим изход от тези къси евро/долар че аз така като гледам еврото бая почва изгуби тия два дни но днес има бая новини. Какво очакваш за неселскостопанската заетост ?

Предварително благодаря за бързият анализ.

Успехи.
            Ееее, млади стари приятелю, направо съм щастлив, че те срещам отново! Толкова се радвам! Добре че в съвсем необичайно за мене време надникнах във форума и видях поста ти. За много години, здраве и късмет ти желая!
            Знаеш, че силата ми не е в краткосрочните анализи, но специално за тебе ще се опитам да представя вижданията си за пейролс, но трябва да имаш малко търпение да помисля. Не съм привърженик на краткосрочните прогнози, защото ми навяват мисли за хазарт. Прекалено много случайни фактори, а и мащабни манипулации могат да хвърлят пазара за минути от едната в другата крайност. Тъй че, въпреки че преди доста години без мое знание Инвесторът ме беше обявил за един от тримата
            форекс експерти на България /другите двама бяха KOKO и supertrader/, не се имам за чак такъв експерт, че да мога да кажа какво ще стане след 2-3 часа.
            Но в твоя чест ще кажа поне какво мисля. Дай ми няколко минути.
            Желая ти успех!

ПП. Какво стана с твоето образование, до къде стигна? Навярно вече си завършил.

Коментар

• следва тест на
              ъплинията

Коментар

Виж какво, човече, ако четеше внимателно какви препоръки давам и ако на първия работен ден от Новата година беше заел къса позиция в евро/долар, както съветвах, сега щеше да имаш близо 250 пипса в плюс. Да можеш да измислиш нещо по-позитивно от това?
                Освен това, хайде не бъди толкова мързелив, а вземи да прочетеш какво съм писал още преди много години и не ме обвинявай в егоизъм. Всичките си виждания за пазара, всичките си сделки и цялата си стратегия, известна като "Системата на дон Карлос" съм изложил и обяснил в детайли. Десетки и стотици страници съм изписал и ми омръзна всеки нов, който се появи във форума, вече близо десет години да иска да му обяснявам персонално нещата, вместо да си седне на трите букви и да чете.
                Освен това, ще ти кажа нещо, което всеки от по-старите колеги може да потвърди - през всичките тези години, с изключение на две грешни прогнози /от стотиците, които съм направил/, всички останали са коректни и нещата са станали както съм ги предвидил.
                Дон Карлос, Първо честита нова година с пожелания за много здраве, успехи на валутните пазари и само хубави моменти !

Така или иначе хората който те познават вече близо десет години са къси още от преди нова година та въпроса е къде според теб следва да търсим изход от тези къси евро/долар че аз така като гледам еврото бая почва изгуби тия два дни но днес има бая новини. Какво очакваш за неселскостопанската заетост ?

Предварително благодаря за бързият анализ.

Успехи.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Май си прав, бейби!

П.П. А за Обама не бери грижа, него поне да не го мислим. Само дето агенциите съобщиха, че не са били 3 пъти подред, а 3 пъти през един път
                  Хъх ... дръпнатите зъркели май ще пробият 1660 на златцето - ако стигнат 1645 се намърдвам веднага за проба да си байна малко - хихи

П.П. Тъкмо ми беше скучно - ма колко стоп-а са отнесли ся - хихи
                  Last edited by marandi; 04.01.2013, 02:15.

Коментар

• marandi

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Бебе Карлос,

ти па за к'во се обясняваш, че не мо'а стопля? Кат' им кажеш нещо си крив, че си им казал - кат' не им кажеш - ще си крив, щот' не си им казал.

П.П. Ма, аз и за Обама се притеснявам дали днес е опънал жена си 3 пъти подред или е трябвало да отида да му покажа как се прави, щот' и той ме пита: "Кажи как я опъваш ти жена ми, щот' вика си напред с мат'риала.

:
                    Май си прав, бейби!

П.П. А за Обама не бери грижа, него поне да не го мислим. Само дето агенциите съобщиха, че не са били 3 пъти подред, а 3 пъти през един път

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                      Нище да лети, чарковете китайски... ае чиърс и да не збравиш жената да набиеш
                      С фритюрника шъ я поря, че да не ме болят ръцете - хихи

Бе, влязох на йената на 87.35 и излязох на +20 пипса за 20 мин. - ся се псувам що излязох - хихи

Ръгнах малко злато и кат' видях к'ва греда е излязох с 30 цента +.

П.П. Шъ чакаме да го поеВа ...

Ма, не пречи да си къркаме - дръпнатите зъркели нищо няма да направят - утре ще пада боя

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        П.П.П. К'во стана с ракетата - излетя ли, че бях при комшията на гости да къркаме.

Чиърс-а дан' забрайкам
                        Нище да лети, чарковете китайски... ае чиърс и да не збравиш жената да набиеш
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Виж какво, човече, ако четеше внимателно какви препоръки давам и ако на първия работен ден от Новата година беше заел къса позиция в евро/долар, както съветвах, сега щеше да имаш близо 250 пипса в плюс. Да можеш да измислиш нещо по-позитивно от това?
                          Освен това, хайде не бъди толкова мързелив, а вземи да прочетеш какво съм писал още преди много години и не ме обвинявай в егоизъм. Всичките си виждания за пазара, всичките си сделки и цялата си стратегия, известна като "Системата на дон Карлос" съм изложил и обяснил в детайли. Десетки и стотици страници съм изписал и ми омръзна всеки нов, който се появи във форума, вече близо десет години да иска да му обяснявам персонално нещата, вместо да си седне на трите букви и да чете.
                          Освен това, ще ти кажа нещо, което всеки от по-старите колеги може да потвърди - през всичките тези години, с изключение на две грешни прогнози /от стотиците, които съм направил/, всички останали са коректни и нещата са станали както съм ги предвидил.
                          Бебе Карлос,

ти па за к'во се обясняваш, че не мо'а стопля? Кат' им кажеш нещо си крив, че си им казал - кат' не им кажеш - ще си крив, щот' не си им казал.

П.П. Ма, аз и за Обама се притеснявам дали днес е опънал жена си 3 пъти подред или е трябвало да отида да му покажа как се прави, щот' и той ме пита: "Кажи как я опъваш ти жена ми, щот' вика си напред с мат'риала.

Епаси ...

П.П.П. К'во стана с ракетата - излетя ли, че бях при комшията на гости да къркаме.

Чиърс-а дан' забрайкам

Коментар

Може ли да ми обясниш персонално нещата

Коментар

• Кой изтърва Санта Клаус с чувалите с долари - близо 300 пипса за два дни

Коментар

• titogb

Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
                                ДОН КАРЛОС ХАИДЕ КАЖИ И ТИ ВЕДНЪЖ НЕЩО ПОЗИТИВНИ И ГРАДИВНО ТИ ПОСТОЯННО КРИТИКУВАШ И НИЩО ПО-ВЕЧЕ ХАЙДЕ КАЖИ КАК ИГРАЕШ КАК ГО ПРАВИШ НАЛИ СИ НЕПРЕД С МАТЕРИАЛА НЕ БЪДИ ТАКЪВ ЕГОИСТ ЗА ДА МОЖЕ И НИЕ ПО ТЪПИЧКИТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ

Коментар

Working...
                                X