If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ШЕБЕК ти дълго евро и къс ДАКС,,,, как ги мислиш въобще ?????
Споко бря, глей ся как ще се потопи еврака а Дакс пак ще е във висините
Мааа му и прасе.
Обяснявам Реде, Търсим паритет у ДАУ с еврака. Демек нейде около 13200 да се срещнат. Понеже, ми е скъп ДАУ, лющя къс ДАКС Май и аз не разбрах какво искам да кажа
Исках къс, ама отвъртях шамара и хоп дълъг, после гледам че и ти си за дълги и викам баш. А тя каква стана
значи веке се успокоих щом правилно си направил няма да се тревожа и за мойта дълга позиция че може да ми вземе стопу ........ даже по надоле мога да отворя още една пак с същия стоп както е рекъл Стамбето
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Ееее, млади стари приятелю, направо съм щастлив, че те срещам отново! Толкова се радвам! Добре че в съвсем необичайно за мене време надникнах във форума и видях поста ти. За много години, здраве и късмет ти желая!
Знаеш, че силата ми не е в краткосрочните анализи, но специално за тебе ще се опитам да представя вижданията си за пейролс, но трябва да имаш малко търпение да помисля. Не съм привърженик на краткосрочните прогнози, защото ми навяват мисли за хазарт. Прекалено много случайни фактори, а и мащабни манипулации могат да хвърлят пазара за минути от едната в другата крайност. Тъй че, въпреки че преди доста години без мое знание Инвесторът ме беше обявил за един от тримата
форекс експерти на България /другите двама бяха KOKO и supertrader/, не се имам за чак такъв експерт, че да мога да кажа какво ще стане след 2-3 часа.
Но в твоя чест ще кажа поне какво мисля. Дай ми няколко минути.
Желая ти успех!
ПП. Какво стана с твоето образование, до къде стигна? Навярно вече си завършил.
Мерси за краткосрочният анализ Мисля че тоно съвпада с моето виждане по темата. Все пак очаквам да коригира малко преди да полетим още надоло но може и да бъркам. Къс съм 1.3195 стоп 1.3130 цел някъде надолу незнам къде точно.
Аз също се радвам че те виждам все още да пишеш из форумите
ПП. Така и не се образовах но за сметка на това градя ИТ кариера в известна западна компания та не се оплаквам. Форекса на този етап е само странична инвестиция
Коментар