Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН изказвам ти официални благодарности
за оказаната морална и не само ПОДКРЕПА.
Искам да те запитам обаче защо от там
влезна на ДАКСа, че беше дъното тогаз????
Не можа ли по-отгоре да влезнеш или
искаш отново ШЕБЕК да ставаш????
Това е за днес. Ако качи 7700, пак продавамХайде, време за приключване е вече. Ориентирайте се към вино и моми
Коментар
-
TATO изяде един шамар преди малко обаче не мож изтърпя и пак ке купи 1/4 лот от линийката на дейли дет минава през дъната 2660 и 2996 вход - 3282 , стоп 3250 , таргет - 3366
пп. 160 доларя първа загуба за последните два месеца не е злеLast edited by ТАТО; 14.02.2013, 13:35.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХайдеее и Реда намаза легендарно
Аз си зех едно 7636 у Дакс
за оказаната морална и не само ПОДКРЕПА.
Искам да те запитам обаче защо от там
влезна на ДАКСа, че беше дъното тогаз????
Не можа ли по-отгоре да влезнеш или
искаш отново ШЕБЕК да ставаш????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеКаке,съмнява ме начина ти на добиване на изпреварваща информация. Да няма втори епизод на аферата Моника Люински - Кака Лизински .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПривет на газарите...и успешна търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеЗнаете ли как познавам? Ами просто играя на обратно на вас.
ордер купува на 3318 цел около 1 фигура
стоп 3280
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениена 4 ч. проби вратната линия на глава с таргет 4 фигури. 1.29.
ордер купува на 3318 цел около 1 фигура
стоп 3280
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеВчера Тарантулата сподели,че пуска и къса евро/кабел.Тая валутна тройка си я представям така:Паунда води орото,с бяла кърпичка.Отзад мазно го оноде Гущера,а Еврото е посуедно и оноде и двамата.Ама се коуебае-оно ли ги оноде,или они-него.
Коментар
-
Вчера Тарантулата сподели,че пуска и къса евро/кабел.Тая валутна тройка си я представям така:Паунда води орото,с бяла кърпичка.Отзад мазно го оноде Гущера,а Еврото е посуедно и оноде и двамата.Ама се коуебае-оно ли ги оноде,или они-него.
Last edited by ExtraRange; 14.02.2013, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеВ 12.00 като излязат лоши данните за БВП на ЕС а те ще са лоши ще има второ суркане до 1.3250- ТАТОв стоп.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕй на - Яж!!! Ама като те знам, чакаш легендарното. А според мен ще го добутаме на идея по отгоре. Справка на Кака ти Доби дневната. А ако стигнем легендарното и 3250 днес и на ТАТО стопа и мътна и кърфафа
Коментар
Коментар