Първоначално изпратено от 6969
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениее да де 3309 и какво ? на 3316 е и 23,6% от 2042 до 3710
Коментар
� -
Умувах - дали мога да търся аналогии в близки рисунки на дневна и се сетих какво стана с кабела преди време. Тогава видях едно второ рамо на фигурата H&S. Тогава не познах, защото цената скочи с около 50 пипа и формира ново, по-голямо второ рамо и чак тогава се почна движението под вратната линия.
Ето как стоят сега нещата при еврото на дневна, с много въпросителни, които дават очаквани от мен развития. Най-важно е, разбира се, че те могат да бъдат анулирани, ако нещата тръгнат към двоен връх...
http://prikachi.com/images/281/5870281t.jpg
Под секрет: забелязал съм, че когато напиша нещо, в следващите дни нещата тръгват в противоположната посока...
Успех!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениее да де 3309 и какво ?
....а и 50 така ти подпира ...Last edited by 6969; 14.02.2013, 18:51.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO
...38,2 %.......oт 2660....?!
...сети ли се бря....ся разбра ли защо те питах....Last edited by ТАТО; 14.02.2013, 18:47.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеаз пуснах па къси от 3350 да видим как ще е ...Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеза да получиш треба да дадешправо хортуваш ТАТОвото
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеLast edited by ggnore13; 14.02.2013, 15:40.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениещо не обърна надолу да изкараш за загубата или казваш за да получиш треба да дадеш ...право хортуваш ТАТОвото
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеTATO изяде един шамар преди малко обаче не мож изтърпя и пак ке купи 1/4 лот от линийката на дейли дет минава през дъната 2660 и 2996 вход - 3282 , стоп 3250 , таргет - 3366
пп. 160 доларя първа загуба за последните два месеца не е зле
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеМОймуне, днеска кака ще ги пише дъждовни.
Коментар
�
Коментар