Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениекак сте контрели
МАМУНЕ взел си да одъртявашостави индексите намира,че ще те почна с винкела
П.П. Тато, да не пусна ракетата?????Last edited by kaka89; 15.02.2013, 11:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеотново пуснаха тока по кабелаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеотново пуснаха тока по кабела
Продажбите на дребно без горива за януари на годишна база са 0.2%, очакваше се да достигнат 1.6%
Продажбите на дребно за януари на годишна база са -0.6%, очакваше се да достигнат 0.9%Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеаз за дневен бар говоря
За какъв дневен бар ми говориш(твоя си работа)
УспехиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа съм казал някъде,че тези 3!!!,не 4 фигури ще са само с един бар????????
аз за дневен бар говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениепрекалено големия ентусиазъм не е полезен
колко бара можеш да намериш на графиката с 4 фигури движение?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТова го виждам на дневна,така,че направи си сметка
колко бара можеш да намериш на графиката с 4 фигури движение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениетова как го виждаш във времето до когаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениевиждам ,че проблеми за достигане до 1,30xx-въобще няма
Коментар
Коментар