IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Маранди дай си мнението и за индексите-може ли толкова време да сме на този ол тайм хай?

Писна ми от фалшив и надут оптимизъм

Утре е 1 март-ще се заговори за автоматични икономии и тогава...........
    Сус бря Нямаме хай в Дъртия

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Май, ще дължа извинение, понеже се получи неприятен сплит при валутите и петрола, в частност еврото. Ще ви сметна седмичните барове и ще ги дам, понеже ангажиментът си е ангажимент.

Имам 2 дълги в евро и е вярно, че днес имаме най-високият сентимент за седмицата от пазара за дълги от 51% селл, в момента е на 62% бай, но неприятно съвпадат ниския петрол за сезона, спрямо предната година и тия дет' освобождават постоянно злато.

Ще имаш малка водка за извинение предполагам, но да не гадаем - все пак петък е ден за лудории обиковено

Маранди дай си мнението и за индексите-може ли толкова време да сме на този ол тайм хай?

Писна ми от фалшив и надут оптимизъм

Утре е 1 март-ще се заговори за автоматични икономии и тогава...........
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Спирай с късите,
        влизам дълъг при Е/$ с цел 1,35-6 ... +++++ Дакс,макс ... всичко ще избуша
        Май, ще дължа извинение, понеже се получи неприятен сплит при валутите и петрола, в частност еврото. Ще ви сметна седмичните барове и ще ги дам, понеже ангажиментът си е ангажимент.

Имам 2 дълги в евро и е вярно, че днес имаме най-високият сентимент за седмицата от пазара за дълги от 51% селл, в момента е на 62% бай, но неприятно съвпадат ниския петрол за сезона, спрямо предната година и тия дет' освобождават постоянно злато.

Ще имаш малка водка за извинение предполагам, но да не гадаем - все пак петък е ден за лудории обиковено

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Никви ви няма. Не скъсявате Късичко 7750 и 7777 задължително ако даде
          Спирай с късите,
          влизам дълъг при Е/$ с цел 1,35-6 ... +++++ Дакс,макс ... всичко ще избуша
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Никви ви няма. Не скъсявате Късичко 7750 и 7777 задължително ако даде

Коментар

• Къде сте бре, спекулантииии??
              Кусо дакси 7740 ша пробвам аз

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                Bubbles, сам ли си? Къде е Ricky?
                В караваната
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
                  Тато май припали ракетата.
                  На Тато му продали фалшиво гориво и сега го притоква с маркуча,като кисело зеле
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Лееееееееееле каква анархия тука-Я по стегната ша ва замоля
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                      Тишината вали във прозореца........Тия 5 леФа,дет Бат Светльо ги даде,ги прибрах на сигурно!
                      Тато май припали ракетата.
                      Last edited by hari55; 28.02.2013, 13:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                        Абе забравих да ви кажа , да ме приветствате.
                        Bubbles, сам ли си? Къде е Ricky?

Коментар

• Тишината вали във прозореца........Тия 5 леФа,дет Бат Светльо ги даде,ги прибрах на сигурно!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Има статистики за инфлация спрямо злато, имоти и прочие, но никой не мери инфлацията с тях. Също, както още никой не мери инфалция само с електронни пари, а ти ги приравни директно на книжните.

Спри да ми манипулираш постовете, както виждаш казах "касае", но не съм цепил твоите глупости, че са едно и също и по формулите за инфлация да гледаме електронни пари.

Инфлация е имало още през Римско време, даже когато е нямало книжни пари още, па камо ли електронни, но няма да се учудя, ако изкараш, че още от Римско време се е е мерела чрез елетронни стинки.

Още на колко тъп може да се направиш!? ( просто ми е интересно, че все не си разбрал, какво ти се казва в прав текст? Демек, тъп ли си наистина или те кефи да се правиш на такъв? )
                            Точно така касае ги!
                            И аз това казах и нищо повече.Другото са твои свободни съчинения.
                            Та,след като изяснихме този въпрос,може любезно да ми благодариш,че съм ти отворил очите и да прекратим този разговор,а?
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Тъъъй, ся да почнем отначало Какво е електронни пари. Парите ми в кредитна електронни ли са, а в дебитна? А ако дебитната и тя е с кредитно салдо? Обърках се Имам и 200 кинта у баМкова сметка. Те какви са? А тези при бъкета?
                              Много е просто. Ако продължаваш да окъсяваш индекси,парите ти са МОИ !
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                                Абе забравих да ви кажа , да ме приветствате.

След като занулих 3 акаунта до 2009 г. и три години не припарих до ш...ия форекс, от 5 дни пак съм в играта. Само че , сега съм много по-мъдър и хитър
                                Дано си и с нови очелки
                                Ха да ти е честито поредното предизвикателство
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X