Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
hemilio
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕй туй е музика за Ушите ми
Да, ама г-жа Меркел го иска силен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениегледам че си говорите за дакса да постна една меча прогноза на саксо банк
Немският индекс DAX ще падне с една трета.
DAX бе един от най-успешните индекси през 2012 година, а когато водещата европейска икономика се развива добре, това дава сили и на другите европейски икономики. Но е възможно през 2013 година икономическия спад в Китай да удари приходите на най-големите немски компании сред които “Сименс”, “Даймлер” и BASF. Заедно с неизвестностите около новото германско правителство, което ще се излъчи след изборите през есента, може да се стигне до падане на индекса до 5000 пункта.Ей туй е музика за Ушите ми
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
гледам че си говорите за дакса да постна една меча прогноза на саксо банк
Немският индекс DAX ще падне с една трета.
DAX бе един от най-успешните индекси през 2012 година, а когато водещата европейска икономика се развива добре, това дава сили и на другите европейски икономики. Но е възможно през 2013 година икономическия спад в Китай да удари приходите на най-големите немски компании сред които “Сименс”, “Даймлер” и BASF. Заедно с неизвестностите около новото германско правителство, което ще се излъчи след изборите през есента, може да се стигне до падане на индекса до 5000 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеЗащото все още няма причина от фундаментална гледна точка. Последните новини бяха все добри и утре като излезе хубав лейбор от САЩ може да качи и още малко. Като цяло ако прегледаме водещите събития от последните 6 месеца (с връхната точка на лихвата по испанските облигации) ще стигнем до извод, че икономиката се възстановява, както и ни убеждават. Според мен, текущите високи нива са предизвикани от обещанията на Драги през лятото + монетарните стимули в САЩ + последвалото предизборно рали в САЩ + коледното рали + еуфорията от фискалния клиф. В дългосрочен план нито едно от посочените не е надежден индикатор за възстановяване. Очаквам този месец индексите да достигнат връхните си точки, след което да започне въпросното падане на ДАКС.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕ всичко много убаво,ама Дакса,що не пада-не моа се сетя
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕ как реши?
На дейли се очертава червен бар при затваряне.
RSI -пробива 70-те пункта от горе надолу!!!
По скоро се придържа към СИПА и ДАУ,отколкото към Еврото.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениещото Емильо предстои поскъпване на еврака заедно с Даксуи двете на дейли графика
На дейли се очертава червен бар при затваряне.
RSI -пробива 70-те пункта от горе надолу!!!
По скоро се придържа към СИПА и ДАУ,отколкото към Еврото.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕ всичко много убаво,ама Дакса,що не пада-не моа се сетяи двете на дейли графика
Last edited by ТАТО; 03.01.2013, 22:08.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеПо мое мнение минутите са малко изненадващи. Пазарът преминава в режим RISK OFF. Всъщност такава тенденция се появи още в първите часове на Новата година, т.е. веднага след като еуфорията от бюджетното "споразумение" попремина и инвеститорите осъзнаха тъжната истина.
Впрочем винаги съм казвал, че еуфорията е лош съветник. А тя като по правило обладава пазара, когато анализаторите го подкокоросат, че макрорамката била "позитивна".Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеОдъртяваме ТАТОО, недовиждам, ма`а му и графика...
Коригирахпък може и да го изтъргуваш ако ти позволява Ъкаунто
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар