IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
    ДОН КАРЛОС ХАИДЕ КАЖИ И ТИ ВЕДНЪЖ НЕЩО ПОЗИТИВНИ И ГРАДИВНО ТИ ПОСТОЯННО КРИТИКУВАШ И НИЩО ПО-ВЕЧЕ ХАЙДЕ КАЖИ КАК ИГРАЕШ КАК ГО ПРАВИШ НАЛИ СИ НЕПРЕД С МАТЕРИАЛА НЕ БЪДИ ТАКЪВ ЕГОИСТ ЗА ДА МОЖЕ И НИЕ ПО ТЪПИЧКИТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ
    Така е... Спекулант ниеден е
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• ДОН КАРЛОС ХАИДЕ КАЖИ И ТИ ВЕДНЪЖ НЕЩО ПОЗИТИВНИ И ГРАДИВНО ТИ ПОСТОЯННО КРИТИКУВАШ И НИЩО ПО-ВЕЧЕ ХАЙДЕ КАЖИ КАК ИГРАЕШ КАК ГО ПРАВИШ НАЛИ СИ НЕПРЕД С МАТЕРИАЛА НЕ БЪДИ ТАКЪВ ЕГОИСТ ЗА ДА МОЖЕ И НИЕ ПО ТЪПИЧКИТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ

Коментар

• ЧНГ 2013

За много години, юнаци! Много здрави пачки... абе здраве и пари да е
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• hemilio

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Ей туй е музика за Ушите ми
          Дакс е един смешен балон в момента. Не е нормално при общоевропейската и световна кризи и при неотдавнашните мрачни прогнози за икономиката на Германия индексът да гони върха си за настоящето хилядолетие.
          Да, ама г-жа Меркел го иска силен...

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
            гледам че си говорите за дакса да постна една меча прогноза на саксо банк

Немският индекс DAX ще падне с една трета.
            DAX бе един от най-успешните индекси през 2012 година, а когато водещата европейска икономика се развива добре, това дава сили и на другите европейски икономики. Но е възможно през 2013 година икономическия спад в Китай да удари приходите на най-големите немски компании сред които “Сименс”, “Даймлер” и BASF. Заедно с неизвестностите около новото германско правителство, което ще се излъчи след изборите през есента, може да се стигне до падане на индекса до 5000 пункта.
            Ей туй е музика за Ушите ми
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• гледам че си говорите за дакса да постна една меча прогноза на саксо банк

Немският индекс DAX ще падне с една трета.
              DAX бе един от най-успешните индекси през 2012 година, а когато водещата европейска икономика се развива добре, това дава сили и на другите европейски икономики. Но е възможно през 2013 година икономическия спад в Китай да удари приходите на най-големите немски компании сред които “Сименс”, “Даймлер” и BASF. Заедно с неизвестностите около новото германско правителство, което ще се излъчи след изборите през есента, може да се стигне до падане на индекса до 5000 пункта.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                Защото все още няма причина от фундаментална гледна точка. Последните новини бяха все добри и утре като излезе хубав лейбор от САЩ може да качи и още малко. Като цяло ако прегледаме водещите събития от последните 6 месеца (с връхната точка на лихвата по испанските облигации) ще стигнем до извод, че икономиката се възстановява, както и ни убеждават. Според мен, текущите високи нива са предизвикани от обещанията на Драги през лятото + монетарните стимули в САЩ + последвалото предизборно рали в САЩ + коледното рали + еуфорията от фискалния клиф. В дългосрочен план нито едно от посочените не е надежден индикатор за възстановяване. Очаквам този месец индексите да достигнат връхните си точки, след което да започне въпросното падане на ДАКС.
                Благодаря за мнението ти,и аз си мисля,че доста време се задържа на високи нива,въпроса е дали ще устискам,че над 8000 нивото ще ми стане много напечено

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Е всичко много убаво,ама Дакса,що не пада-не моа се сетя
                  Защото все още няма причина от фундаментална гледна точка. Последните новини бяха все добри и утре като излезе хубав лейбор от САЩ може да качи и още малко. Като цяло ако прегледаме водещите събития от последните 6 месеца (с връхната точка на лихвата по испанските облигации) ще стигнем до извод, че икономиката се възстановява, както и ни убеждават. Според мен, текущите високи нива са предизвикани от обещанията на Драги през лятото + монетарните стимули в САЩ + последвалото предизборно рали в САЩ + коледното рали + еуфорията от фискалния клиф. В дългосрочен план нито едно от посочените не е надежден индикатор за възстановяване. Очаквам този месец индексите да достигнат връхните си точки, след което да започне въпросното падане на ДАКС.

Коментар

Е как реши?
                    На дейли се очертава червен бар при затваряне.
                    RSI -пробива 70-те пункта от горе надолу!!!
                    По скоро се придържа към СИПА и ДАУ,отколкото към Еврото.
                    И Дау и Сип имат да изпълняват флагове нанагоре -гледай и на двете М15 графика
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      щото Емильо предстои поскъпване на еврака заедно с Даксу и двете на дейли графика
                      Е как реши?
                      На дейли се очертава червен бар при затваряне.
                      RSI -пробива 70-те пункта от горе надолу!!!
                      По скоро се придържа към СИПА и ДАУ,отколкото към Еврото.

Коментар

Е всичко много убаво,ама Дакса,що не пада-не моа се сетя
                        щото Емильо предстои поскъпване на еврака заедно с Даксу и двете на дейли графика
                        Last edited by ТАТО; 03.01.2013, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          По мое мнение минутите са малко изненадващи. Пазарът преминава в режим RISK OFF. Всъщност такава тенденция се появи още в първите часове на Новата година, т.е. веднага след като еуфорията от бюджетното "споразумение" попремина и инвеститорите осъзнаха тъжната истина.
                          Впрочем винаги съм казвал, че еуфорията е лош съветник. А тя като по правило обладава пазара, когато анализаторите го подкокоросат, че макрорамката била "позитивна".
                          Корелацията с индексите се "изправи"
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Е всичко много убаво,ама Дакса,що не пада-не моа се сетя

Коментар

• Абе и аз съм дърто, но кат видя 200-300 пипоня и бягам като младо яре.

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                                Одъртяваме ТАТОО, недовиждам, ма`а му и графика...
                                Коригирах
                                гледай ти сега тесту отдолле на 3076 пък може и да го изтъргуваш ако ти позволява Ъкаунто

Коментар

Working...
                                X