Първоначално изпратено от Gancho_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениене бих казал че е така, дори се отвори повече спреда при монети и кюлчета, отиде на 7-9%.
Не мога да си намеря поста от преди 2 дена разликата беше повече от 8 лева,монетите също си стояха високи.Сега се нормализираха цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЯсно, значи ще го потопят още.... за го купят еФтино - силни са и долари си имат1370$ в стодоларови банкноти излизат не повече от 30 цента, а 30 цента за една унция си е перфектната сделка
Коментар
-
ах ясно...а защо те интересува СПДР на Златото?
той е смешен...с него се занимават дребните риби
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеНе бе, Схема, чакам да продадат и останалите 1145 тонаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнението е ясно кой - САЩ трябва да връщат германското злато по вече подписана програма.............а май го нямааааатЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеколега Гари,
да не накупи Злато? И ти ли хващаш тези падащи ками?
Коментар
-
колега Гари,
да не накупи Злато? И ти ли хващаш тези падащи ками?
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеЗа два дни златото в най-големия златен фонд SPDR Gold Shares (GLD) намаля с 13 тона. Както се очакваше - дребните спестители продават златото си, а банките го купуват. Сигурно защото е балон.
Но още имат 1145,9 тона. Така че давайте банкстери, има още мегдан за надолу. Ама хитро ги измислиха тия златни тръстове, за да оберат интереса към метала и чрез тях да дирижират движенията нагоре-надолу. Евалла.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМоже някой още по-голям да им сложи шапкатаНе случайно Бъфет страни от златото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеЗа два дни златото в най-големия златен фонд SPDR Gold Shares (GLD) намаля с 13 тона. Както се очакваше - дребните спестители продават златото си, а банките го купуват. Сигурно защото е балон.
Но още имат 1145,9 тона. Така че давайте банкстери, има още мегдан за надолу. Ама хитро ги измислиха тия златни тръстове, за да оберат интереса към метала и чрез тях да дирижират движенията нагоре-надолу. Евалла.Не случайно Бъфет страни от златото...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gancho_ Разгледай мнениеXAU Друго инвестиционно злато (1 грам) 62.43 68.47
Приближиха границите.
Коментар
-
За два дни златото в най-големия златен фонд SPDR Gold Shares (GLD) намаля с 13 тона. Както се очакваше - дребните спестители продават златото си, а банките го купуват. Сигурно защото е балон.
Но още имат 1145,9 тона. Така че давайте банкстери, има още мегдан за надолу. Ама хитро ги измислиха тия златни тръстове, за да оберат интереса към метала и чрез тях да дирижират движенията нагоре-надолу. Евалла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБежевата книга гласи, че Пазара на труда е останал без промени. Т.ч. аз лично мисля, че ще останем в някой застой от +-30/40 $ в близките дни до срещата на ФЕД.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Бежевата книга гласи, че Пазара на труда е останал без промени. Т.ч. аз лично мисля, че ще останем в някой застой от +-30/40 $ в близките дни до срещата на ФЕД.
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе тествате ли 1322 тази нощ или малко по-близо до 1300Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМоже да има спирачка на 1333 ... понякога и цифрите имат значение
Кой е куражлияЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар