IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RedMod Разгледай мнение
    За първите питам. ...
    Ако имаш време, провери назад в темата - в петък или събота някой писа, че е купувал от тях, имали офис някъде около Коня и всичко, което предлагали на сайта било налично по всяко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
      Схема,
      помолих те преди време, да дадеш един скрийншот на банковата ти сметка, да видим как са влезли декларираните тук от теб печалби.
      И тя е виртуална, не го мъчи човека

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Нали уж златото било истинските пари?!? Пък имало цени на дребно и на едро?!?!

Все едно 100 банкноти от по 1 долар да струват повече от 100 доларова банкнота.
        Единственият въпрос, на който си струва да дам отговор:
        Иди в която и да е банка и внеси 500 или 1000лв и виж каква лихва ще ти предложат. След това внеси 100.000 лева и ще видиш, че лихвата е с 50% отгоре.
        Предложи след това 1.000.000лв и ще се учудиш, че лихвата е вече поне двойно, че и тройно по-висока.
        Това убеди ли те, че и при книжните пари важи правилото "на едро" и "на дребно", също както и при твърдите валути?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнение

На 20 годишна графика златото е в остър тренд , но корекцията според мен може да продължи до по острия бял канал около 1100-1200, а ако реши да тества жълтия канал и да намали ъгъла може да отиде до около 900.Сега корекцията е достигнала точно до средата на жълтия канал.Това може да продължи и години погледнато през този ъгъл.
          аз мисля че Индия станаха маркет мейкър като купиха преди 400тона на 1045 долара и трудно ще падне под тези стойности

Коментар

• Схема,
            помолих те преди време, да дадеш един скрийншот на банковата ти сметка, да видим как са влезли декларираните тук от теб печалби.

Коментар

• Смях се дълго и от сърце. Благодаря!

Коментар

• ghettoff,

не е насочено към теб!

Просто повечето тук с "нехартиеното" Злато, какви ли не измислени теории и конспирации понаписаха и ми стана смешно, колко са заблудени хората, а после и жално, че Затова и аз им написах една такава конспиративна теория, която може да се намери в интернет. Малко да ги ободря и като мислят и вярват на глупости от сорта на "Големите играчи паникьосали дребните, за да им оберат Златото в ниското..." и т.н. и аз дам и дам тогава една такава конспиративна теория от другата страна . За да погледнат на Златото през две противположни конспиративни теории .

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Схемов, ти верно размишляваш обаче... Мислех те за малко по-сериозен.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Шемов докато чакаш това да стане може да издадеш книга 'Forex търговия с Microsoft Excel'
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

Т.ч. в следващите години и развитието на човешката цивилизация, като достигнем до другите планети и спътници и почнат да добиват от тях колкото си искаш Злато.

Схемов, ти верно размишляваш обаче... Мислех те за малко по-сериозен.

Коментар

Значи....като се разтърси човек из интернет... се намират такива статии и теории последните години, че космическите аганции на Русия, САЩ и Китай са намерили много Злато на Луната, Марс и т.н.

Т.е. ако в близките 10-20-30 години се окаже, че наистина там има много Злато и почнат да го добиват, ще наводнят пазара на Злато ако запасите там са изключително огромни и Златото може да се срине тотално в сегашния един век!

Някои учени предполагат, че в нашата галактика или в съседни галактики има планети/спътници с изобилие на Злато! . Представте си, че след известно време хората почнат да се движат между планетите, тогава Златото на другите планети ще е лесно достъпно и ще стане като пясъка! Т.е. колкото си поискаш можеш да гребеш с ръцете си! Ех..по днешните стандарти пясъка не е безплатен, ако трябва да сме точни...все пак струва около 5-7 лв за тон!
                      Т.ч. в следващите години и развитието на човешката цивилизация, като достигнем до другите планети и спътници и почнат да добиват от тях колкото си искаш Злато, то Златото ще се окаже най-големият балон за историята на човешката цивилизация до този момент!

Умната със спекулата/търговията/инвестициите и т.н.!
                      Тоа окончателно изтреще
                      Ае сега сметни и колко ще струва да се транспортира до Земята и да видиш в каква посока ще се отрази на цената, пък ако ще и цялата луна да е от злато... или викаш то по това време няма да има нужда да се транспортира тук, защото ние ще сме вече там.
                      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Значи....като се разтърси човек из интернет... се намират такива статии и теории последните години, че космическите аганции на Русия, САЩ и Китай са намерили много Злато на Луната, Марс и т.н.

Т.е. ако в близките 10-20-30 години се окаже, че наистина там има много Злато и почнат да го добиват, ще наводнят пазара на Злато ако запасите там са изключително огромни и Златото може да се срине тотално в сегашния един век!

Някои учени предполагат, че в нашата галактика или в съседни галактики има планети/спътници с изобилие на Злато! . Представте си, че след известно време хората почнат да се движат между планетите, тогава Златото на другите планети ще е лесно достъпно и ще стане като пясъка! Т.е. колкото си поискаш можеш да гребеш с ръцете си! Ех..по днешните стандарти пясъка не е безплатен, ако трябва да сме точни...все пак струва около 5-7 лв за тон!
                        Т.ч. в следващите години и развитието на човешката цивилизация, като достигнем до другите планети и спътници и почнат да добиват от тях колкото си искаш Злато, то Златото ще се окаже най-големият балон за историята на човешката цивилизация до този момент!

Умната със спекулата/търговията/инвестициите и т.н.!

Коментар

• GOLD - Седмична 20 годишна

На 20 годишна графика златото е в остър тренд , но корекцията според мен може да продължи до по острия бял канал около 1100-1200, а ако реши да тества жълтия канал и да намали ъгъла може да отиде до около 900.Сега корекцията е достигнала точно до средата на жълтия канал.Това може да продължи и години погледнато през този ъгъл.

Коментар

• Forex мишка,

истината е разбрах в 3-и кеширани печалби и ти много добрре знаеш! 1-а та печалба кеширана от къса позиция по Среброто през 2011-а, 2-ата печалба от кеширана къса позиция при Златото през втората половина на 2011-а и 3-ета печалба от къса позиция при Златото от 2012-2013, която кеширах наскоро! Като ги сумирам трите печалби съм доволен за последните две години .

Т.ч. мисля, че при металите Сребро и Злато достатъчно си спечелих и повече нямам работа тук . Аз моето си го взех. И моля те не ми казвай, че съм на Демо т.к. вече тази твоя завист я слушам в продължение на 2-е години като си кеширам печалбите .

Между другото Forex мишка, ти какво направи с твоете Сребро което купи Април 2011-а на 47-48 $ за унция??? още ли чакаш твоите 150-300 $ при Среброто за Унция??? и какво направи с твоето Злато купувано последните 1,5 години купувано на нива между 1600 и 1900 $??? Още ли чакаш 5000 $ до края на 2012-а??? Ех то 2012-а мина...т.ч. ще го отложиш за 2022 -а )).

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Браво, колега Шемата. Най-сетне си разбрал истината.

Коментар

п.с. нямам вече къси унции
                              Браво, колега Шемата. Най-сетне си разбрал истината.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                http://paper.standartnews.com/bg/art...article=448498

А, НА НАШИТЕ златари балонари-катунари?
                                Ето бе. Дори в Стандарт пише, че златото е евтино

Коментар

Working...
                                X