Първоначално изпратено от RedMod
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеСхема,
помолих те преди време, да дадеш един скрийншот на банковата ти сметка, да видим как са влезли декларираните тук от теб печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНали уж златото било истинските пари?!? Пък имало цени на дребно и на едро?!?!
Все едно 100 банкноти от по 1 долар да струват повече от 100 доларова банкнота.
Иди в която и да е банка и внеси 500 или 1000лв и виж каква лихва ще ти предложат. След това внеси 100.000 лева и ще видиш, че лихвата е с 50% отгоре.
Предложи след това 1.000.000лв и ще се учудиш, че лихвата е вече поне двойно, че и тройно по-висока.
Това убеди ли те, че и при книжните пари важи правилото "на едро" и "на дребно", също както и при твърдите валути?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forexincho Разгледай мнение
На 20 годишна графика златото е в остър тренд , но корекцията според мен може да продължи до по острия бял канал около 1100-1200, а ако реши да тества жълтия канал и да намали ъгъла може да отиде до около 900.Сега корекцията е достигнала точно до средата на жълтия канал.Това може да продължи и години погледнато през този ъгъл.
Коментар
-
ghettoff,
не е насочено към теб!
Просто повечето тук с "нехартиеното" Злато, какви ли не измислени теории и конспирации понаписаха и ми стана смешно, колко са заблудени хората, а после и жално, че Затова и аз им написах една такава конспиративна теория, която може да се намери в интернет. Малко да ги ободря и като мислят и вярват на глупости от сорта на "Големите играчи паникьосали дребните, за да им оберат Златото в ниското..." и т.н. и аз дам и дам тогава една такава конспиративна теория от другата страна. За да погледнат на Златото през две противположни конспиративни теории
.
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСхемов, ти верно размишляваш обаче... Мислех те за малко по-сериозен.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
Т.ч. в следващите години и развитието на човешката цивилизация, като достигнем до другите планети и спътници и почнат да добиват от тях колкото си искаш Злато.
Схемов, ти верно размишляваш обаче... Мислех те за малко по-сериозен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗначи....като се разтърси човек из интернет... се намират такива статии и теории последните години, че космическите аганции на Русия, САЩ и Китай са намерили много Злато на Луната, Марс и т.н.
Т.е. ако в близките 10-20-30 години се окаже, че наистина там има много Злато и почнат да го добиват, ще наводнят пазара на Злато ако запасите там са изключително огромни и Златото може да се срине тотално в сегашния един век!
Някои учени предполагат, че в нашата галактика или в съседни галактики има планети/спътници с изобилие на Злато!. Представте си, че след известно време хората почнат да се движат между планетите, тогава Златото на другите планети ще е лесно достъпно и ще стане като пясъка! Т.е. колкото си поискаш можеш да гребеш с ръцете си! Ех..по днешните стандарти пясъка не е безплатен, ако трябва да сме точни...все пак струва около 5-7 лв за тон!
Т.ч. в следващите години и развитието на човешката цивилизация, като достигнем до другите планети и спътници и почнат да добиват от тях колкото си искаш Злато, то Златото ще се окаже най-големият балон за историята на човешката цивилизация до този момент!
Умната със спекулата/търговията/инвестициите и т.н.!
Ае сега сметни и колко ще струва да се транспортира до Земята и да видиш в каква посока ще се отрази на цената, пък ако ще и цялата луна да е от злато... или викаш то по това време няма да има нужда да се транспортира тук, защото ние ще сме вече там.До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Значи....като се разтърси човек из интернет... се намират такива статии и теории последните години, че космическите аганции на Русия, САЩ и Китай са намерили много Злато на Луната, Марс и т.н.
Т.е. ако в близките 10-20-30 години се окаже, че наистина там има много Злато и почнат да го добиват, ще наводнят пазара на Злато ако запасите там са изключително огромни и Златото може да се срине тотално в сегашния един век!
Някои учени предполагат, че в нашата галактика или в съседни галактики има планети/спътници с изобилие на Злато!. Представте си, че след известно време хората почнат да се движат между планетите, тогава Златото на другите планети ще е лесно достъпно и ще стане като пясъка! Т.е. колкото си поискаш можеш да гребеш с ръцете си! Ех..по днешните стандарти пясъка не е безплатен, ако трябва да сме точни...все пак струва около 5-7 лв за тон!
Т.ч. в следващите години и развитието на човешката цивилизация, като достигнем до другите планети и спътници и почнат да добиват от тях колкото си искаш Злато, то Златото ще се окаже най-големият балон за историята на човешката цивилизация до този момент!
Умната със спекулата/търговията/инвестициите и т.н.!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
GOLD - Седмична 20 годишна
На 20 годишна графика златото е в остър тренд , но корекцията според мен може да продължи до по острия бял канал около 1100-1200, а ако реши да тества жълтия канал и да намали ъгъла може да отиде до около 900.Сега корекцията е достигнала точно до средата на жълтия канал.Това може да продължи и години погледнато през този ъгъл.
Коментар
-
Forex мишка,
истината е разбрах в 3-и кеширани печалбии ти много добрре знаеш! 1-а та печалба кеширана от къса позиция по Среброто през 2011-а,
2-ата печалба от кеширана къса позиция при Златото през втората половина на 2011-а
и 3-ета печалба от къса позиция при Златото от 2012-2013, която кеширах наскоро! Като ги сумирам трите печалби съм доволен за последните две години
.
Т.ч. мисля, че при металите Сребро и Злато достатъчно си спечелихи повече нямам работа тук
. Аз моето си го взех. И моля те не ми казвай, че съм на Демо т.к. вече тази твоя завист я слушам в продължение на 2-е години като си кеширам печалбите
.
Между другото Forex мишка, ти какво направи с твоете Сребро което купи Април 2011-а на 47-48 $ за унция???още ли чакаш твоите 150-300 $ при Среброто за Унция??? и какво направи с твоето Злато купувано последните 1,5 години купувано на нива между 1600 и 1900 $??? Още ли чакаш 5000 $ до края на 2012-а??? Ех то 2012-а мина...т.ч. ще го отложиш за 2022 -а
)).
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБраво, колега Шемата. Най-сетне си разбрал истината.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеп.с. нямам вече къси унцииСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Коментар
Коментар