Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПфффф - се се надявах жлътото да поспадне под бимберичка поне за някое време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГледам - небалонът се върна май на 1400 зелени.
...(
Коментар
-
Да, BROCOM са на Аксаков 17 и предлагат продуктите на http://macoinsgold.com/categories.php?CategoryID=3 имат в наличност, иначе-да различни са...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеТези зад Коня са други - BROCOM Exchange. Преди на тяхно място имаше някакъв църковен магазин. Така и не съм влизал, макар че имаха по едно време Маската на Терес на витрината и ме досърбя да питам за колко я продават, но не би.
"Ще купиш от тук:
http://macoinsgold.com/categories.php?CategoryID=3
ул.Аксаков 17А"
и
"...На златото НЕ се начислява ддс (монетите/всичко златно/ се продават на цената в сайта) Ходил съм на място. Имат всичко налично.
Както е дадено в саита -така го продават. Няма уловка.
Също имат плазма с движението на злато/сребро в реално време..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАко имаш време, провери назад в темата - в петък или събота някой писа, че е купувал от тях, имали офис някъде около Коня и всичко, което предлагали на сайта било налично по всяко време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеghettoff,
не е насочено към теб!
Просто повечето тук с "нехартиеното" Злато, какви ли не измислени теории и конспирации понаписаха и ми стана смешно, колко са заблудени хората, а после и жално, че Затова и аз им написах една такава конспиративна теория, която може да се намери в интернет. Малко да ги ободря и като мислят и вярват на глупости от сорта на "Големите играчи паникьосали дребните, за да им оберат Златото в ниското..." и т.н. и аз дам и дам тогава една такава конспиративна теория от другата страна. За да погледнат на Златото през две противположни конспиративни теории
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеЕдинственият въпрос, на който си струва да дам отговор:
Иди в която и да е банка и внеси 500 или 1000лв и виж каква лихва ще ти предложат. След това внеси 100.000 лева и ще видиш, че лихвата е с 50% отгоре.
Предложи след това 1.000.000лв и ще се учудиш, че лихвата е вече поне двойно, че и тройно по-висока.
Това убеди ли те, че и при книжните пари важи правилото "на едро" и "на дребно", също както и при твърдите валути?
Коментар
Коментар