IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Да бе да, хайде да не е баш така. До преди две години можеше да се вземе прилично по-висока лихва на по-големи пари, в момента едва ли не ти казват, ние си имаме пари, за какво са ни твоите.
    Учудващо имаш някои правилни наблюдения. А дали се сещаш защо е така ??
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Споко и това ще стане...
      обещаваш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Пфффф - се се надявах жлътото да поспадне под бимберичка поне за някое време...
        Споко и това ще стане...

Коментар

• и аз се моля да устиска около 1350 до другата седмица, ама неще гадта жълта!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Гледам - небалонът се върна май на 1400 зелени.
            ...(
            И аз гледам и ми е едно такова тъъжно.

Коментар

• А БНБ-то си държта ли, държат старите цени! И под 1000 да падне, тези няма да ги намялят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                Малеййй,колко "балъци" има

ЗАБЛУДЕНИ,а?
                Определено. Човешката глупост няма край.

Коментар

• Абе Шемата - като го пукаш, да вземеш после да го задьржиш спихнал

Last edited by verimg; 22.04.2013, 18:25.

Коментар

• Демек 2 тона или иначе казано - две 50литрови туби

За Маската на Терес - мерси. Не ми се дават 250лв. Ще изчакам някое десетилетие народа да поизмре и внуците да продават на нормални цени .
                    Last edited by Moesia; 18.04.2013, 16:51.

Коментар

• Да, BROCOM са на Аксаков 17 и предлагат продуктите на http://macoinsgold.com/categories.php?CategoryID=3 имат в наличност, иначе-да различни са...

Коментар

• Гледам - небалонът се върна май на 1400 зелени.

Другите небалони - сребърцето, платинчичката, паладийчецът - тоже поскъпват сосно.

Пфффф - се се надявах жлътото да поспадне под бимберичка поне за някое време...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                          Тези зад Коня са други - BROCOM Exchange. Преди на тяхно място имаше някакъв църковен магазин. Така и не съм влизал, макар че имаха по едно време Маската на Терес на витрината и ме досърбя да питам за колко я продават, но не би.
                          Намерих поста на потребителя dim4o, но през кеша на гугъл и не мога да го цитирам, затова копирам

"Ще купиш от тук:

http://macoinsgold.com/categories.php?CategoryID=3

ул.Аксаков 17А"

и

"...На златото НЕ се начислява ддс (монетите/всичко златно/ се продават на цената в сайта) Ходил съм на място. Имат всичко налично.
                          Както е дадено в саита -така го продават. Няма уловка.
                          Също имат плазма с движението на злато/сребро в реално време..."

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            Ако имаш време, провери назад в темата - в петък или събота някой писа, че е купувал от тях, имали офис някъде около Коня и всичко, което предлагали на сайта било налично по всяко време.
                            Тези зад Коня са други - BROCOM Exchange. Преди на тяхно място имаше някакъв църковен магазин. Така и не съм влизал, макар че имаха по едно време Маската на Терес на витрината и ме досърбя да питам за колко я продават, но не би.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              ghettoff,

не е насочено към теб!

Просто повечето тук с "нехартиеното" Злато, какви ли не измислени теории и конспирации понаписаха и ми стана смешно, колко са заблудени хората, а после и жално, че Затова и аз им написах една такава конспиративна теория, която може да се намери в интернет. Малко да ги ободря и като мислят и вярват на глупости от сорта на "Големите играчи паникьосали дребните, за да им оберат Златото в ниското..." и т.н. и аз дам и дам тогава една такава конспиративна теория от другата страна . За да погледнат на Златото през две противположни конспиративни теории .
                              Остави ги хората, нека си вярват кой в какво иска. Всеки си има глава на раменете и си е отговорен за собствените пари и за собствените цели. Разбира се, че никой не го интересуват монетите на дребните играчи, това са глупости. Става върпос за цели държави и зависимости и това е много над нас и нашите разбирания. Нека оттам всеки прави каквото може. Ето, ти изкара някой лев - браво! Успех и оттук нататък. Ала нека в тази тема да останем на Земята...

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                                Единственият въпрос, на който си струва да дам отговор:
                                Иди в която и да е банка и внеси 500 или 1000лв и виж каква лихва ще ти предложат. След това внеси 100.000 лева и ще видиш, че лихвата е с 50% отгоре.
                                Предложи след това 1.000.000лв и ще се учудиш, че лихвата е вече поне двойно, че и тройно по-висока.
                                Това убеди ли те, че и при книжните пари важи правилото "на едро" и "на дребно", също както и при твърдите валути?
                                Да бе да, хайде да не е баш така. До преди две години можеше да се вземе прилично по-висока лихва на по-големи пари, в момента едва ли не ти казват, ние си имаме пари, за какво са ни твоите.

Коментар

Working...
                                X