IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex мишка,

днес май много рано си отишъл на работа! Нали си от 9:00 на работа във вестникарското дюкянче???

Днес много рано си отишъл на работа и вече си във форума? Безсъние ли ти е гони, поради сривовете на твоите "инвестиции" Сребро на 47-48 $, Злато на 1600-1900$, Биткойни и т.н. Ех, че си хазартен тип!!! Цял живот ще си останеш комарджия!

НО!!! Но винаги съм те предупреждавал, че по-добре си върши работата - продавай вестниците, че ако по цял ден висиш във форума и не си гледаш работата шефът ти ще те изгони!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
      Стига си го иронизирал. Няма умни пари. Аман от остроумие. Златото си е редови инвестиционен продукт.
      Колега, нокеров, златото НЕ Е редови инвестиционен продукт. Доказателството е пред очите на всички. Ето го: Ако златото бе редови инвестиционен продукт то платината и паладия биха били по-скъпи от златото, но не са! Ето защо златото е пари, докато платината и паладия са редови инвестиционен продукт.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
        Дааам, в темата се обособиха два лагера - златари и въздухари
        Добро утро ! С усмивка
        Златари , въздухари и ключари
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Колега poppopov,

а може би умните пари продадоха? И сега както и преди (на нивата между 1600-1900 $ за унция) може би купуват глупавите пари - все още вярвайки в някъкви илюзии???

Намери обемите на продажби по дни/месеци/години поинтересувайсе и ще видиш какво правят умните пари и какво правят глупавите пари в разните периоди .

Първоначално изпратено от poppopov Разгледай мнение
          Колега Shemata, учтиво моля, споделете с нас Вашето мнение кой е на пазарът в момента, кой купува? Защото от подобен срив според мен ще се възползват умните пари.

Коментар

В целия форум всъщност. Учудвам се от броя на хората, които явно нямат какво да правят и по тази причина постват на килограм, все едно гонят норматив.
            Бг-мамма е нищо в стравнение с повечето теми тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от poppopov Разгледай мнение
              Колега Shemata, учтиво моля, споделете с нас Вашето мнение кой е на пазарът в момента, кой купува? Защото от подобен срив според мен ще се възползват умните пари.
              Стига си го иронизирал. Няма умни пари. Аман от остроумие. Златото си е редови инвестиционен продукт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Гари,

A според тебе кой ги купува?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Много ми е интересно тази тема още колко години ще остане актуална .
                  Докато един ден златото взриви дневния чарт с втора космическа скорост... после няма да имаме много време за губене във форума
                  До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Много ми е интересно тази тема още колко години ще остане актуална .

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      ........................................
                      дишай бавно и дълбоко, дишай, издишай, дишай, издишай дишай, издишай..............

Коментар

Въздухарите сте следните лъжци:
                        1.Тези които като паднеше с 20 талера, лъжеха, че се радвате за да купувате повече
                        2.Тези, които като паднеше с 50 талера, лъжеха, че се радват и продължават да купуват
                        3. Тези патологични лъжци, които като падна с 300 талера, продължавате да "заблуждавате" някого според вас си обаче, че все още имате сили, най-паче средства или покерска психика да купувате този тотално провален и дискредитиран химически слабоактивен елемент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Хахахахах, златари-веселяри

Коментар

• На лорделов арматурата в панелята му е жълтее.

Коментар

и аз се моля да устиска около 1350 до другата седмица, ама неще гадта жълта!
                              Да , да всички купувате с тонове
                              Защо пада тогаз?
                              Хахахахах, златари-веселяри

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Учудващо имаш някои правилни наблюдения. А дали се сещаш защо е така ??
                                Мога и да го разкажа, ама не ми се иска БНБ да тръгнат след мен

Коментар

Working...
                                X