IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Две прасета отишли на ресторант.
    Едното казало на келнера:
    - За мене лайна с чесън, ако обичате!
    А другото добавило:
    - А за мен без чесън, да не мирише!
    Аз съм първото

Ефче, къде излизаш без да ми се обадиш притесних се знаеш ли какви гадове се навъртат по улиците
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
      фиц епа язе не съм от умните бря - май не ставам за този консорциум...

тва с демото...еуате ми в повече - къкто имам тик от пуцането с диабло ЛОД....влез излез, влез излез и т.н. и туто финито
      Споко, са научиш

РЕДЕЕЕЕ тик так тик так .....

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Две прасета отишли на ресторант.
        Едното казало на келнера:
        - За мене лайна с чесън, ако обичате!
        А другото добавило:
        - А за мен без чесън, да не мирише!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• фиц епа язе не съм от умните бря - май не ставам за този консорциум...

тва с демото...еуате ми в повече - къкто имам тик от пуцането с диабло ЛОД....влез излез, влез излез и т.н. и туто финито
          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
            Те т'ва е майсторлъка!

Може да е изтъркано но.... как печелиш ако не знаеш да губиш

Интересно ми е на колко народ ще му се обърне мисленето И без ЕКСПЕРТИ по ШОПИНГ-ТЕРАПИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            аз веднага я спечелвам бутилката .....много съм бърза .....
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Я опитай на демото
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Те т'ва е майсторлъка!

Интересно ми е на колко народ ще му се обърне мисленето И без ЕКСПЕРТИ по ШОПИНГ-ТЕРАПИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Добре де, кво му е трудното Отваряш на въпреки на това, което правиш на риъл с макс ливъридж и за нула време си и видял сметката на сметката

Коментар

• Те т'ва е майсторлъка!

Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Не, щото не плаща! Иска ефтина работна ръка, чорбаджията му с чорбаджия!

По тоя повод ми се мъдри нещо:
                    Да си харесаме бъкет (на лични че всички четат тук) и да си направим състезание кой колко може да издумка ") Който първи затрие демото пИчели. Ама без а-ва-банк!

Награден фонд: бутилка к'вото пие победителя !

PS: Пешунгера и другите от кръжока на форекс милионерите можем да ги допускаме при специални условия
                    Туй ше е трудно виж ако е за пичелене Упс, ърт, пръц ....

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Да не четеш сайта на Пешката ?

Наивник и твоя ценен бре В Испания сам тъпи вицове
                      Не, щото не плаща! Иска ефтина работна ръка, чорбаджията му с чорбаджия!

По тоя повод ми се мъдри нещо:
                      Да си харесаме бъкет (на лични че всички четат тук) и да си направим състезание кой колко може да издумка ") Който първи затрие демото пИчели. Ама без а-ва-банк!

Награден фонд: бутилка к'вото пие победителя !

PS: Пешунгера и другите от кръжока на форекс милионерите можем да ги допускаме при специални условия
                      Last edited by Nekaduren Astrolog; 18.05.2011, 22:43.
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                        прасчо влиза в магазина...харесва една възглавница и пита продавач-консултанта:
                        - с какво е пълна възглавницата?
                        -- ами с пух...

прасчо: еееех мечо, мечоо...

Куче твоя мнооо тъп

Коментар

Фицка, за продажба на дъна и купуване на върхове винаги съм на линия
                          Да не четеш сайта на Пешката ?

Наивник и твоя ценен бре В Испания сам тъпи вицове

Коментар

• прасчо влиза в магазина...харесва една възглавница и пита продавач-консултанта:
                            - с какво е пълна възглавницата?
                            -- ами с пух...

прасчо: еееех мечо, мечоо...

The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Фицка, за продажба на дъна и купуване на върхове винаги съм на линия
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Аре поздрав за СВИНЧО:

![/B]
                                Срещнали се Мечо Пух и Прасчо.
                                - Прасчо, знам какво ще станеш като пораснеш!
                                - Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа?
                                - Не, четох една готварска книга….

Коментар

X